![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
BET ja kaads nebuutu kalendaarus sagraabies (jaa es nekauneeshos no shii vaarda) tad arii Taka buutu ticis pie kaada. tagad visiem kam bija vairaak nekaa vajag kalendaaru jaajuutas slikti jo kaut kaada erkstra suudinja peec atnjeemaat citam prieku par bonusu. apsveicu. lielisks ieguldiijums sabiedriibas labklaajiibaa.
-------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 20 2005, 12:59) Par kalendārīšiem - ja atminos pareizi tad tos deva tikai pirmajiem 50 kas pirka biļetes uz animefesta filmām. So, Taka, esi nokavējis. OK skaidrs, tātad Ha-San's izplata dezu. ![]() Katrā ziņā, vakar kad pirku biļetes tur kaut kāda anime kalendārīšu kaudze pārdevējas rīcībā bija. Prasīt gan neprasīju. Man galvenais ir aiziet uz animefestu, nevis tie atribūtiņi. Taču bija infa ka visiem, kas pirks uz atklāšanu kaut kas tiks. -------------------- Press any key to continue
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Es arii pamaniiju ka kalendaariishi bija... secinaajums: naakoshreiz peec biljeteem jasuuta meitenes...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
nop, es visus nepatureeju sev, beigaas atleca tikai 1 pats..... ( saucas, klau, negribi apskatiities animi?)
-------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
AAaaaa Aaaaa AAaaAA beeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() tiesa pirku pagajš nedēļ ... cilvēki macaties samidīt un laipni runāt ![]() Man iedeva 2 kalendārīšus. P.s. Pieliku pie iepriekšējo festu kalendārīšiem ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(zeloco @ Nov 22 2005, 16:18) Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi ![]() ![]() tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa... ![]() This post has been edited by Ghoul: Nov 22 2005, 16:21 |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 22 2005, 15:21) QUOTE(zeloco @ Nov 22 2005, 16:18) Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi ![]() ![]() tas viss notiekk starp anime seansiem, taa teikt briivajaa laikaa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies
![]() Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =) Katrā ziņā sestdien es iešu tikai uz 1 anime, bet būšu jau vērojam kopš tā laika kā būšu pamodies pēc nogeimotas piektdienas Ragnarok naktis ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zeloco |
![]()
|
QUOTE(Spectre @ Nov 22 2005, 15:27) Varu pateikt droši, visi uz visām animēm neies ![]() Būs kas tusējās starp seansiem utt.... katrā ziņā cikt atceros jautrība tur valdij all the time. =)) Sestdien es domaju tur vispār būs zvērīgs pūlis un būs jautri ne tikai "Stapr anime brīžos" =) Hmm... juutams, ka 5dien nebuutu dizhas jeegas iet >_> -------------------- ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Uz atklāšanu vēl vietas ir?
![]() Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn. ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 15:32) Uz atklāšanu vēl vietas ir? ![]() Rīt, braucot uz darbu, ieskriešu, cerams, ka vēl ir pieejams kāds normāls pozišn. ![]() Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija. Skaties ka vispār gribot nepaliec... -------------------- Press any key to continue
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu nez... man ir jeega iet riit, ja neieshu uz animi? It kaa jau gribaas aiziet... bet ko es tur dariishu?
-------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa.
Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu. ![]() QUOTE Es ņēmu biļetes sestdien un jau tad ar normālām vietām jau bija tā kā bija. Skaties ka vispār gribot nepaliec... Duh, neticās, ka paņems visas. |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
Es jums ieteiktu kādu info arī pašā kincī ielikt. Vakar tur biju un nekādu info par Animefestu neredzēju.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |