![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
ir tur infa, jau kaadu needeelju kaa minimums!
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ja tas debīlais plakāts ārpusē ir "infa" nu tad es nezinu...
Drīzāk antireklāma ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
dazhkaart arii iekshaa jaaieiet, vot tur gan ir viss kau kas!
![]() -------------------- ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(bypass @ Nov 22 2005, 17:18) Hm, pirmajā festā es pirku tāpat že - no rīta pirms seansa. Dabūju teiksim, ka ne perfektu vietu, bet ~ labu. ![]() nu tas bija pirmais fests, tad tas veel nebija populaara dapariishana, tagad anime cieniitaaju ir vairaak un fests ir kljuvis populaaraaks, respektiivi bil;jetes vairaak un aatraak izpeerk.... ![]() |
Aven |
![]()
|
tur kur ir kase ir dazhi plakaati un milzziiga kartona kaste kura apliimeeta veel visskko saistiitu ar festu
![]() -------------------- ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
cenas uz biljeteem arii zveeriigas palikushas saliidzinot ar iepriekshejo festu. labi ka man darba pilnas rokas, ato teerinji buutu nenormlaali. Ja mani paluugs veel seztdien/sveetdien pastraadaat, es laikam neatteikshos.
-------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa... es it kaa arii neko citu nepamaniiju, iznjemot to plakaatu, kas aaraa...
A nee! Atceros- iekshaa bija kkas liidziigs! Un veel bukletinji! -------------------- |
archaxyz |
![]()
|
Bļaviens man tikai svētdiena brīva un naudas arī nav taču k-kas ir jāizdomā tādu pasākumu nedrīkst laist garām. Pavisam biju aizmirsis ka tas jau ir šajās brīvdienās.
|
Aven |
![]()
|
Jaa bukletinji arii bija
-------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Šodiem biju...tikko atgrizos vispaar....bet nu reklaama bija gan ārā, gan iekšā...un es nopirku uz Phantom Master un Millennium Actress...un dabuju skaisto kalendārīti!!
![]() ![]() ![]() Un man viņa lika izvēēties!!!:)) This post has been edited by Winry: Nov 22 2005, 19:59 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es nopirku 6 biļetes. Atklāšanu, noslēgšanu. Jāņtārpiņu kapu, Tūkstošgades aktrisi, spoku pavēlnieku un Āmurzēnu. Nosaukumi nelikās tik saistīti ar kautiņiem. Es ar nepacietību gaidu rītdienu. Tas kā nekā pirmais anime fests manā dzīvē!
-------------------- |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hey, tauta
![]() varees palikt no 5dienas - sveetdienai ![]() P.S. var suutiit arii pm, vai zvaniit 9968681 ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(zeloco @ Nov 22 2005, 16:18) Hmm.. man ir neliels jautaajums uz kuru es nevaru atrast atbildi ![]() ![]() vari neuztraukties, cosplayeriem, kas nenāk uz visām filmām ir iespēja izklaidēt tautu un sevi arī starp seansiem, t.i. gan jau kāds cilvēks, *cough* Kima *cough* sarīkos jums spēles un tāpat ies jautri. Piemēra, iepriekšējā festā tikai daži cosplayeri gāja uz visiem seansiem, pārējie visu laiku izklaidējās ārā/vestibilā. So vienkārši nāc jebkad. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |