![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
eu... bet kaa ta buus ar laikapstaakliem un atrakcijaam cosplepyeriem un vaita nebuus k/t Rīga? vaita ir kaada cita vieta kur vareetu buut?
-------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
YEY!!!! Animefests!
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu ta beidzot... man beidzot ir iespeeja tikt uz animefestu... dazhi jau saprot, kaapeec... kas nesaprot, lai pajautaa tiem, kas saprot... YIHAAA!!!
![]() ![]() ![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Hentučus rādīs?
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 24 2005, 23:29) Buutu kruti, bet man citu klaatbuutnee nav iipashi eerti skatiities... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Tu to saki cilvēkam, kuru drauga mamma aizveda uz 7 songs vai kā nu tur to filmu sauca. Nu vispār es aizmigu, jā.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 24 2005, 23:29) tu to4 esi genijs!!!! Hentai festa... galigais marazms iesaku tev ta: ja gribi redzet hentai tad pie sava datora sedi un lupi (Vai ari ko citu dari)] Bet festa bus ari nenobriedushie bernu prati, tapec shoreizh bez hentai... ![]() PS: es izklausos pes savas omas... ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu, nez-nez, pagaijušajos festos Hnetai bija.
Bet diez ko labas atsauksmes par to nedzirēdju. ![]() Nu pieņemu ka nav īpaši aizraujosī skatīties uz 4 metus lielu ***, kas ir pa visu ekrānu. Un par to ka šoreiz Japānas onsulāts ir pielicis pirkstu šai lietai es arī šaubos. -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Piekriitu Yumei. Kursh gribeetu skatiities Hentai uz lielaa ekraana. Varbuut vieniigi paargribeejushies veciishi, kuri tur pat uz vietas arii visu vajadziigo dariis.
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 26 2005, 09:34) Piekriitu Yumei. Kursh gribeetu skatiities Hentai uz lielaa ekraana. Varbuut vieniigi paargribeejushies veciishi, kuri tur pat uz vietas arii visu vajadziigo dariis. ![]() ~BN~ nava jau gluzi nav ka nav kas skatas, HENTAI uz liela ekrana,tikai ja tur rada TO ka to dara 3 galvaini monstri ar n-tajiem locekliem. un pec tam sexa objekti uzsprakst. nedomaju ka LATVIJA ir daudz cilveku kuriem patiktu sada veida hentai. bet anime ar nelieliem erotikas piedevam domaju butu pietiekami daudz skatitaju ![]() |
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Programma
10.11.2005 20:00 - Festa atklāšana (Howls moving castle) 11.11.2005 15:00 - Darkside 17:00 - Armitage III 20:00 - Grave of the fireflies 12.11.2005 14:00 - Shin Angyo Onshi 16:00 - Hellsing (1-7) 19:00 - Armitage III: Dubult matrica 21:00 - future police 13.11.2005 14:00 - Hammerboy 15:00 - Mākslinieku konkurs 16:00 - Helsing (8-13) 19:00 - Tūkstošgades aktrise 21:00 - Festa noslēgšana (Ghost in the shell 2: innocence ) -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jauki, tiešām jauki. Beidzot programma, kur vismaz 50% materiāla atbilst manai gaumei. Šādu festu nav kauns arī personiski pareklamēt. Cerēsim,ka ja būs izmaiņas tad tikai uz labo pusi.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:01 |