![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 4 2005, 07:14) QUOTE(Rags @ Oct 4 2005, 05:26) Atklāšana un noslēgšana nav iekļauti abonimentā. cik maksā tā atklāšana un noslēgšana, ja nezini cik būs šoreiz, tad pasaki cik bija pagājušoreiz. tā lai es zinu vismaz apmēram -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
maksaas ne dargaak ka 3.00 var buut pat 2.50....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 4 2005, 07:14) QUOTE(Rags @ Oct 4 2005, 05:26) Atklāšana un noslēgšana nav iekļauti abonimentā. ook, nu tā vai tā jau rezervēju, ta kā būšu visur ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Piedalos garšo spārda moči kuul rax0rz utt... <- spams
![]() Karoče peidalīšos visā pasākumā, P.s. ja abonē slinkākajiem izsniegs segas, ko pārnakšņot k/t ??? hahahaaaaa ![]() ![]() Oki whatrever gribu abonementu. Būšu no pietkdienas līdz (nedod Dievs kadu iemslu dēļ neapmeklēt) līdz pašam Noslēguma noslēgšanas brīdim. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE Важная официальная информация: фестиваль переносится на 24 ноября Tad nu tādi pīrādziņi. Starp citu, ir baumas, ka abonamentu īpašniekiem būs papildus seans kura tiks rādīts vai nu Steamboy, vai nu FinalFantasy..abi varianti diezgan iekārojami. Fatiski, ta kā infa ir visai ticama, tad domāju ir stimuls ķert abonamentus. -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Vajag uztaisīt topiku ar visu oficiālo informāciju par pasakuma norisi, filmām (ar linkiem uz aprakstiem), cenām, pasakumiem, atlaidiem, abonementiem, bonusiem, ... Tad tas topiks ir jānopinno un jāaizslēdz, lai linku uz viņu varētu dalīt visiem, kas grib uzzināt info par pasakumu. lai uz turieni varētu linkot no TVNET/DELFI, lai to linku varētu Panorāmā pateikt, ...
Velam arī būtu uztaisīt alternatīvo tā topika adresi, piemēram, http://www.otaku.lv/af3/ -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jaunaa festa programma arii man iet pie sirds daudz vairaak, nekaa ieprieksheejaa.
![]() Mm..mans cer, ka paarcels veel vismaz vienu reizi, jo 24.11 un sestdeinaa/sveetdienaa peec taa es vareetu arii netikt. -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
fests3 buus 24.novembrii??? kaapeec??? vai kautkas nopietns???
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vairāk nepārcels. Pārcēla, jo cilvēki ar biezākiem maciņiem norezervēja sestdienu, kad paredzēts bija festivāls.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Jaa, man ar gribaas piedaliities festaa, jaaredz ta beidzot otaku cilveeki dziivee
![]() Ieguut jaunus kontaktus un noskatiities forshas animes - to vienkaarshi nevar laist garaam... -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nedaudz dumji, ka ceturtdienā tagad... >=/ Bet mēģināšu mammu pielauzt, lai ļauj man uz atklāšanu braukt.
Nu no otras puses - varēšu ilgāk dauzīt gurķi pie kospleja nestrādājot. XD |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
baac!!!! es jau to 11. nevareeju sagaidiit, bet tagad jaagaida liidz 24.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Jautājums tiem kas pērk abonimentus. Ko rādīt spec seansā (tikai tiem kas iegādājās abonimetus)?
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 13:24) Es domāju, ka ja tev izdosies dabūt FMA filmu normāla kvalitātē, tad abonentu pircēju skaits staji palielināsies ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:26 |