![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 14:24) Es domāju, ka vajag kaut ko mīļu un jauku un nedaudz bērnišķīgu Lai būtu kaut kas nenopietns -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 16 2005, 23:28) QUOTE(Nuin @ Oct 14 2005, 14:24) Es domāju, ka vajag kaut ko mīļu un jauku un nedaudz bērnišķīgu Lai būtu kaut kas nenopietns shaubos vai taa buus.... bt5w, sheit ir polls kur var nobalsot kaadu animi raadiis tiem kas pirks abonimentus -------------------- |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Ha-san) Анимэ будет на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках. Ja kāds nesaprata - animi rādīs japāņu valodā ar subtitriem krievu valodā un austiņās tulkos latviski..... -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nu ko, skatiisimies, cik ljoti esmu aizmirsis dzimto valodu, huh
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Zinu shitaas [zushu...] austinjas... pamatojoties uz japaanju kino k-sunii...
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Oct 19 2005, 11:04) QUOTE(Ha-san) Анимэ будет на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках. Ja kāds nesaprata - animi rādīs japāņu valodā ar subtitriem krievu valodā un austiņās tulkos latviski..... Cerams ka tulkojums latviski būs daudz maz sakarīgs, citādi nav vērtstām austiņām pat klāt ķerties. Uhh.. jāatsvaidzna krievalodas zinašanas lasīšanā. -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Ja kāds nesaprata - animi rādīs japāņu valodā ar subtitriem krievu valodā un austiņās tulkos latviski..... Iepriekšējos festos gadījumā nebija eng. subi?Ar eng subiem ir daudzkārt labāk, bet rus subi - pēē, imo. Ideālais būtu eng dub + rus sub un/vai lv dub angļu valodas nezinātājiem. ~ QUOTE Cerams ka tulkojums latviski būs daudz maz sakarīgs, citādi nav vērtstām austiņām pat klāt ķerties. Nebūs. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
aaaaaa... nomeetaat zaimotaaju ar akmenjiem!!!! kas ideaals var buut eng dubaa ar krievu subiem? ideaalakais imho buutu originaalvaloda ar man viegli lasaamiem subiem (nu labi, varbuut vaairaakumam normaali lasaamiem subiem), kas shobriid taa gaandriiz ir (krieviski maak lasiit liela dalja).
-------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hi cik labi ka es tāpat subus nelasu, tapēc man vienalga kādā valodā tie būs
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu es nezinu kaa ar shii festa programmu, bet lielai daljai taa ko skatos es ar "nedaudz apjeegt" biezhi vien pamatiigi nepietiek, lai kaartiigi izbaudiitu sizhetu.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
... un naakamgad riikojam savu, ar saviem noteikumiem...
![]() bet vispaar jau tomeer naakas piekrist ETM - lielaakaa dalja latvijas iedziivotaaju maak lasiit krieviski ljoti labi, parasti pat labaak kaa angliski. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
neee, krievu val gan nevaig!!! taksh galiigi nerullle
![]() ![]() ![]() ![]() lai visiem labi??? es piem no krievu val nezinu pat tik cik zirgam aiz 5aa naga( nu vinjam taada nav, logjiski, ) tapeec spriediet pashi,cik tas ir daudz... un domaaju ka neesmu vieniigaa...... ![]() taas bij` tikai ierosinaajums ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
un kaa tev skjiet kursh to visu materiaalu subos latviski? negribi pieteikties? labaakajaa gadiijumaa buus pieejami anglju subi.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Lab, taa, protams ka subi nebusus angļu valodaa tas ir slikti jo man nepatiik subi citaas valodaas... nezinu kapeec
![]() bet no 2-as puses rus subi man patiik, jo krievu ir mana dzimtaa valoda un man buus vieglaak lasiit un saprast - johoho ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
Uz Howls Moving Castle varētu aiziet. tikai man ir smaga aizdoma, kad līdz 24.nov. jau viņu būšu sen noskatījies (DVD sola iznākt kaut kad pavisam drīz)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |