![]() |
![]() ![]() |
![]() |
c3nsor |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 7-May 08 ![]() |
Heh nu shis liksies jums nereaali smiekliigi..vnk uzdzinu un taapat arii aizgaaja..ppc
![]() ![]() p.s gan jau veel grieziishos ar jautaajumiem par XIII dalju, ja nebuus taa pati vaina kas shiem. p.p.s veel viens jau ko tas Ficedula LGP Tools dos kad izpildiishu visu kas instrukciijaa rakstiis? uzlabos grafiku vai kko citu? |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Galvenais laikam bija, lai būtu video kodeks, lai rādītu video. Ja video nerāda, tad spēle tālāk neiet.
Ar Ficedula LGP Tools galu galā izveidosies jauns char.lgp fails (varbūt vēl citus failus tā var nomainīt). Tas nozīmē būs labāki char'u modeli. Piem., Clouds būs nevis kvadrātains, bet gan kā Battle'ā. Visur skraidīsi apkārt ar tādu pašu 3D modeli. (Battle'ā 3d modeļi ir labāki nekā parastā environment`ā). Patīkamāk spēlēt būs. Tikai pirms to darīt, uztaisi oriģināla char.lgp kopiju, lai, ja kas, varētu šo failu nomainīt atpakaļ. This post has been edited by Hikaru: May 27 2008, 19:48 |
c3nsor |
![]()
|
heh, slinkuma peec pajautaashu par to vietu kad tip eju uz to 7 sektoru un nonaakam tajaa pilseetinjaa..tijip tur ir tas dreebiju veikals un viens stav priekshaa un saka negruusties bosik, un pardeveejs saka lai gaidu savu kaartu..taatad kas man tur iisti bija jaaizdara? sho vietu atceros ka 1.x ieraudziiju kaa draugs uz ps speeleeja shito speeli un ar to briidi arii iepatikaas ff kaa taads. principaa staav praataa ka tur kkaadas dreebes bij jaanopeerk bet kas bija jaaizdara lai tiktu klaat? lab man tgd jaasktrien ceru ka kaads buus atbildeejis kameer bushu back
![]() This post has been edited by c3nsor: May 28 2008, 15:51 |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
gamefaqs.com
|
c3nsor |
![]()
|
Aa nu viss chiki pats buushu izmociijis..zjeel tik ka vietaam melni kubiki bet nu ir speeleejams.
A Hikaru man tev taads jautaajums, tu VIII arii esi dzinis virsuu? un kaads tas ir? peec filminjas saakuma izskatiijaas ka daudz daudz labaaks nekaa VII, taa ir? |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Melni kubiki nozīmē pārāk laba videokarte, laikam.
![]() Jā, VIII ir labāks (Tur jau normāli charu 3D modeļi). Bet man nebija izdevies uzlikt uz jauniem datoriem (lido laukā kad laižu spēli). Bet patchus vēl neesmu meklējis. |
c3nsor |
![]()
|
Melni kubiki nozīmē pārāk laba videokarte, laikam. ![]() tie kubiki jau ar taa ir vietaam un uz kaadaam malinjaam un tad pazuud un tad paraadaas, bet tik traki ka nevareetu paspeeleet nav.. itkaa jau esmu uzdzinis pie vecaakaa pc kaads ir maajaaas un tam ir kkaada 128 normaala, bet nu jaa speele jau ar nav no jaunaakajaam ^___^ a par to VIII, es kad biju anglijaa man vinju tak izdevaas uzdziit bet man bija viss vienos kubikos nu taados ka paspeeleet nav normaali, bet nu tur arii pc bija zveeriigaaks reizes 5 nekaa shis uz kuru tgd meegjinu..vieniigaa probleema man vairs nesanaak vinju normali uzinstaleet ![]() This post has been edited by c3nsor: May 29 2008, 11:22 |
c3nsor |
![]()
|
Varbuut kaads atceraas, kas jaadra ar taam 3 bateriijam kuras dabuuju pilseetinjaa pie vecaa viira, peec tam kad tika sagtrauts tas 7 sektors?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja pareizi atceros, jāiet uz Corneo mājas pusi, tur kaut kur parādīsies jauns ceļš (mazi bērni uz to pusi skries, laikam). Taaad jākāpj uz augšu un tur arī tās bačas vajadzēs.
|
c3nsor |
![]()
|
Ja pareizi atceros, jāiet uz Corneo mājas pusi, tur kaut kur parādīsies jauns ceļš (mazi bērni uz to pusi skries, laikam). Taaad jākāpj uz augšu un tur arī tās bačas vajadzēs. neerti prasiit, bet uz kuru pusi pa to pilseetinju tas sanaak, jo man malas ir taadas ar melniem kubikiem un mazliet gruuti saprast kas tur ir un kas nav.. un veel gribeeju vaicaat par FFVIII, es tgd vinju meegjinu atkal uzdziit, bet nu vairs nav taa probleema ar diskiem, bet tgd video uzkaraas..briizjiem aizet taalaak briizjiem uzreiz uzkaraas, bet liidz nevienam menu netiek, un peec uzkaarshanaas dabuunu rr pc.. This post has been edited by c3nsor: Jun 9 2008, 23:32 |
Hikaru |
![]()
|
neerti prasiit, bet uz kuru pusi pa to pilseetinju tas sanaak, jo man malas ir taadas ar melniem kubikiem un mazliet gruuti saprast kas tur ir un kas nav.. Jāiet uz pašu augšu, pēc tam pa labi - tur būs siena, kur būs jālien pa trubu. This post has been edited by Hikaru: Jun 10 2008, 10:48 |
c3nsor |
![]()
|
neerti prasiit, bet uz kuru pusi pa to pilseetinju tas sanaak, jo man malas ir taadas ar melniem kubikiem un mazliet gruuti saprast kas tur ir un kas nav.. Jāiet uz pašu augšu, pēc tam pa labi - tur būs siena, kur būs jālien pa trubu. nu jaa to vietinju atradu, tur ir taada siena un var redzeet kkaadu melnu caurumu, bet vinjsh tur negrib liist iekshaa, mby kkas veel tur jaaizdara? NU VAAKS ESMU VISU PILSEETINJU IZSKRAIDIIJIS NO A-Z BET NEKAA TAI VIETAA NEVARU IZDARIIT..PIE SIENAS ESMU BET TAS ARII VISS, TUR NEKAA VAIRAAK NAV UN NEKO NEVAR PADARIIT.. :/ p.s par to ff8..man saakas zilie burti un atkal uzkaraaas kaut cfg uzliku software rezjiimu..nezin kaads kas par fiichu tur? This post has been edited by c3nsor: Jun 17 2008, 21:17 |
c3nsor |
![]()
|
Attvainojos par double poust, bet vai nevar neviens paliidzeet?
Varbuut kaads var uploudot save failu kur ir no kaadas speelees vidus vai vismaz aiz taas vietas kur esmu uzkaaries?! This post has been edited by c3nsor: Jun 26 2008, 20:33 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:18 |