![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Pilniigi piekriitu, Final Fantasy labaakie gabali ir 7 un 8 , vismaz sizheta zinjaa!
Final Fantasy 9 tieshaam ir paaraak vienkaarsha, tur jaazin tik kaadi skilli jaaiemaacaas un jaauzliek tie dimant thingsismi, un man pat nebija tuvu maksimaalajam levelam, un ierochi ar nebija tie labaakie kad visi chari partijaa sita pa 9999 ar katru sitienu, kursh ar magjiju, kursh ar sitienu ![]() ![]() Sizheta zinjaa FF7 man vienmeer paliks miiljaakaa dalja Pfffff Shumin, jaa tas tach ir shits ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
nu tad beigu beigaas kaads zin kur nokachaat?(dc neatradu)
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
KO???????? Final Fantasy 7 nav Chocobo??? Hmmm.... man laikam reegojaas taa Chocobo Ferma, Man laikam reegojaas, ka pats vareeja sapaarot un audzeet chocobo, man laikam reegoojaas Summon choco/mog materia, man laikam reegojaaas Chocobo Racing, kur veelaak vareeja piedaliities ar savu izaudzeeto chocobo, man laikam regojaas Chocobo Guru, man laikam reegojaas tas, ka main prikols kaa ieguut Summon knights of the round materiju, bija neskaitaama chocobo audzeeshana, paaroshana, jaunu veidu ieguushana un reisoshanaas sesijaas lai dabuutu Gold Chocobo, kaa arii man laikam reegojaas shis
![]() un tad veel shis: ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
One winged angel |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Dec 23 2005, 22:43) Buus gan, tieshaam iesaku... Kaa redzat, pashi squareSoftieshi nu tagad Squareenixieshi uzskata, ka shii ir vislabaak izdevusies dalja Sizheta zinjaa... Jo paskatieties!!!! Ir uztaisiiti, turpinaajumi, filmas, pirmsaakumi!! Final Fantasy 7 Before Crisis, Final Fantasy 7 Advent children, Final Fantasy 7 Last Order, Final Fantasy 7 Dirge Of Cerberus!!! Kaapeec citaam netaisa shaadus turpinaajumus utt, a? Jo FF7 ir shedevrs!!!!!!! ![]() By the way, Shumin, tur Chocobo paraadaas jau ljoti aaatri( Ja tu nemudies kaa es pirmajaa speeleeshanas reizee) Uzreiz kad tiec aaraa no Midgara, peec flashbacku sesijas tur ir Chocobo ferma, kur var Dabuut Summon choco/mog materiju un ieguut chocobo, lai var paariet paari tam purvam kuraa peld Midgar Zolem, tb bossinjsh kursh prieksh taa laika(ja neesi speeleejis maniaciigi) liksies neuzvarams, bet tad chocobo audzeet veel nevar! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Kadam ir ta gadijies ka uzrakstot pareizo kodu (36 10 59 97) tam seifam shinra mansion seifs vienalga neatveras?
|
One winged angel |
![]()
|
QUOTE(hargh @ Dec 27 2005, 20:21) Kadam ir ta gadijies ka uzrakstot pareizo kodu (36 10 59 97) tam seifam shinra mansion seifs vienalga neatveras? iiiiiidiiiiiooootss!!! Nu lab, lab sorry! Tas notiek, ja tu to kodu uzliec kaa kjeems! Tb shis kods jaaliek uzmaniigi! Tev jaapstaajas tieshi pie pareizaa cipara uz pareizo virzienu, nedriikst paarskriet paari un atspiest atpakalj lai traapa uz to skaitli! Tb ja tu spied uz vienu pusi, tev jaapstaajas pie taa cipara, saprati?? Obligaati!! Tb saakumaa spied TIKAI palabi liidz 36, tad TIKAI pa kreisi liidz 10, tad TIKAI pa labi liidz 59 un tad atkal pa TIKAI pa labi liidz 97, got it? Bet arii jaaiekljaujas laikaa lol... Tev tur veel buus paarsteiguminjsh, kad atveersi! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Heh viensparnainais tagad pleshas sava joma
![]() FFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Nja pat neticas ka ir starp shiem cilvekiem man konkurents ff vai ari to var teikt ka cilveks krsh rubi visu ka es (ff zinja) ![]() Ja kas piekritu tev Viensparnainais man ari pec zanra ff 7 miljaka... tape ar nepacietibu gaidu kad izies remake ff 7 uz PS3... ![]() PS3 es jau sarunaju ar saviem vecakiem ka man pirks...tapec tikaj jasaripo diska kad iznaks(ff7 remake) ![]() A un man ir piem ta kad es kartejo reizi izeju ff no (VII,VIII,IX)un nerunajot par (X,X-2 XII(bet sho ff es ipashi nespeleju un tape neesmu izgajis jo es vinju izkachaju jap val ![]() ![]() |
gamerdude555 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 22-December 05 ![]() |
Man liekas ka neviens sseit ff7 nekakkaa uz datora..visi speele ps1!?
![]() |
One winged angel |
![]()
|
QUOTE(gamerdude555 @ Dec 28 2005, 15:55) Dators, manupraat, ir paaraak laba, daarga, un kruta lieta, lai uz taa kakaatu! ![]() ![]() Man ir probleemas ar to FF7 uz PC palaishanu ![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Nez man ir tas crapi FF PC versij's xD bet es vinju vel nechakareju ieksha jo man vel ir PS1 emulators
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Nu man ir Final Fantasy VII ultimate edishion, kas iet bez aizķeršnas un tai līdzi nāk visi iesp'jemaie patchi ( kaut gan viņus likt nevajag ). Sver viņa 1 GB tā kā dzīvoju tālajā krutajā galā no mais viņu tikai novilkt var ar 20 jeb 60 kB speed, attiecīgi ne ds; un DSL.
Ja ir kāds kurš reāli varētu apgādat visus pārējos gribētajus tad var sarunāt ar mani privātu sesiju iekš dc++. -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
Es gan zinu ka ir atshkiriba Starp versijam uz PSX un uz PC uz PC ir tada lieta ka vairak materijas un vel ka var partija nemt vel citus charus tie ir tadi ka sikreti...
![]() Bet sizets un chari grafika tas pac ![]() |
gamerdude555 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 22-December 05 ![]() |
To passu var dariit uz psx versijas ar codu diskiem-x-ploder,action replay un gameshark.Bet ja man buutu ff7 uz datora tad es to speeleetu!
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Es speeleetu ja man vispaar buutu vienlga uz kaa
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Vai kāds nevarētu lūdzu iedot save failu? Man neiet tas cut-scene kur notriec Tiny Bronco (raķešu pilsētā). Pārinstalēju spēli, tik un tā neiet (spēle nokaras). Tagad netieku tālāk... Vai tā vēl kādam ir gadījies?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:18 |