![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Labāk būtu ja tu iedotu savu save, un piemēram es tiktu garām tai vietai ~_~
tas lai mazāk spoilinga sanāk, ja kas PM me. -------------------- |
gamerdude555 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 22-December 05 ![]() |
Jaa man taa arii bija ar speeli bet passlaik labaa kopija bez bremzeessanas...tev taa speele uz datora vai psx?
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() Dabuuju FF& Master Gidu (supersuudiigaastaavoklii)Un za to nepaliidz es tagad izgaaju cauri rocket city un zinu ka jaaiet uz wutai!!!bet kapeec Yuffija neparaadaas!!!!!!!!!!!1 ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Kaadu laiku tev jaapamudaas pa mezhiem un zaali, tad tev vinja kaa monstrs uzbruks.... Tikai neatceros to regjionu...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Es jau nedeelju vazaajos un nekas nenotiek
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Nu es personigi viņu viegli dabūju mežos uz dienvidiem no Cosmo Canyon.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Yuffie jau var jebkurā mežā uzskriet virsū. XD
Kaut vai uz dienvidiem no Cosmo Canyon. Vai arī pie Temple of Ancients. Vai arī... ēe nu saprati domu. Jebkurā mežā. Āa, ar tiem cutscene ir tāda lieta... Man arī daži negāja. Cutscenu gan sanāk neredzēt, bet vismaz var spēlē uz priekšu tikt. ^_^ Click Here ^ Tur noskrullē līdz pašai apakšai un seko tām instrukcijām, kas ir zem "THREE" (sou, sou. Kikyou nepatīk tulkot) Tad, kad visi video faili ir pārkopēti: 1) Atrodi to video, kas tev neiet. 2) Izdzēs (bet atceries nosaukumu failam). 3) Nokopē eidoslogo.avi (šito izvēlējos, jo tas ir visīsākais), un nomaini nosaukumu uz tā video nosaukumu, kas tev negāja. VAAAAAAI NU. Ignorē to 1 2 3 ko es tur uzrakstīju un paprasi kādam, kam tas video iet, lai tev atsūta, un, ja tev arī darbosies viss ok, tad nekas nebūs arī palaists garām. |
gamerdude555 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 22-December 05 ![]() |
Vislabaak ej tad uz gamefaqs.com un lasi ff Vllwalkthrough simtreiz vieglaak buss speeleet! http://www.gamefaqs.com/console/psx/game/197341.html
|
federalagent |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 21-September 06 ![]() |
Es zinu ka ff8 var novilkt outlaw.lv pc versija tacu nezinu vai vel tur bus.
|
Matainais |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 13-October 06 From: Jelgava ![]() |
Help!
![]() esmu iekš Corel Prison ( FF VII Ultima Edition PC) un taalaak netieku..kur ir tas sasodiitais BOSS, pie kaa jaaiet, lai dabuutu atljauju piedaliities ieksh Chocobo race,lai vareetu tikt no taa cietum prom? ![]() |
Andromens |
![]()
|
Nebūs pa rokai screena ( save nav saglkabāts corel prisonā ), bet pēc sarunas ar vietējo vadoni ( kas atrodas kartes apakšā), jādodas uz augšu kur būs atvērti vārtiņi, kas agrāk bija aizvērti. Nedaudz paklaiņojto var atrast ceļu līdz bosam Dyne ...
-------------------- |
Matainais |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 13-October 06 From: Jelgava ![]() |
jaaiet tuksnesii? a es domaaju, ka Dyne noliidis kkur turpat kartee..
![]() ![]() |
Matainais |
![]()
|
eeeem,atkal probleema...tikai soreiz visu varu atrast, bet nez kapeec met aaraa no speeles.. tas ir tad, kad tikko satiku Sid, nospeeru to lidaparaatu vinjam un sashaava asti..piespiedu nolashanaas it kaa jabuut, bet izmet erroru un beigta balle
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
tagads tu vari reinstal un cerēt ka ies, ja neies pārsūtīt save un cerē ka pēc pirmās izsēšanās ta lieta ies, bet ja neies nu tad ir liels čau jo bez Tiny Bronco tālāk tikt nav iespējams.
-------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
es teiktu, ka dažādi pači gan oficiālie, gan neoficiālie var lietu atrisināt. Bez paču izmantošanas var mēģināt laist spēli Compatibility modā ar win 98.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:44 |