IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Final Fantsy VII, visparīgs ieskats
Hikaru
post Dec 25 2006, 16:50
Post #91

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Ne gluži. Tu skraidi tāpat kā FF, un sākas battle kā FF (vai kā Chrono Cross - kad pieskaries monstram), atveras jauna scēna kā FF, un tad viss notiek reālajā laikā... tikai varbūt, kad izvēlas maģiju, ieslēdzas pauze. Tu skraidi pa to scēnu, kamēr nenosit visus monstrus, un tad beidzas battle un tu atgriezies atpakaļ, kur biji.

This post has been edited by Hikaru: Dec 25 2006, 16:50
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bladez
post Dec 27 2006, 14:06
Post #92

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Hikaru @ Dec 25 2006, 15:50) *

Ne gluži. Tu skraidi tāpat kā FF, un sākas battle kā FF (vai kā Chrono Cross - kad pieskaries monstram), atveras jauna scēna kā FF, un tad viss notiek reālajā laikā... tikai varbūt, kad izvēlas maģiju, ieslēdzas pauze. Tu skraidi pa to scēnu, kamēr nenosit visus monstrus, un tad beidzas battle un tu atgriezies atpakaļ, kur biji.

Nop. Jau kaa no FF XII ciinjas notiek tieshi tajaa pashaa laukaa, kuraa tu skraidiiji - t.i. Nenotiek nekaadas ielaades, lauks nemainaas pat par milimetru un tu ciinies kur staaveeji un nekur neatgriezies. Liidz FF XI bija battle ainas, kuraas tu tieshaam "teleporteejies", bet FFXII taa vairs naw.
+Quote Post
Tjen
post Dec 28 2006, 00:53
Post #93

Danshaku

From: Riga

O_o... nē īstenībā viss būs apmēram tā kā Devil may cry spēlē dry.gif... tā real time battle sistēma[saprotams ka priekš noviciem stīvs enox sataisīs arī fīču wait time mode XP]...nu bet līzīgi jau ir...
Man iisteniibaa izskatiijaas peec kautkaada FF7 pakaljskreejiena.

Un FFXIII ir new gen tāpē tas nu nekādā ziņā nav kkāds pakaļskējiens O_o... god palasi vispirms kkādus rewjū par to spēli tad runā ...
+Quote Post
bladez
post Dec 28 2006, 02:02
Post #94

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Tjen @ Dec 27 2006, 23:53) *

Un FFXIII ir new gen tāpē tas nu nekādā ziņā nav kkāds pakaļskējiens O_o... god palasi vispirms kkādus rewjū par to spēli tad runā ...

Duh, es arii recenzijas par speeli. Es to domaaju tiiri sizheta zinjaa. Sacelshanaas pret pastaavosho iekaartu ( vienaads ar sacelshanos pret Shinru) un taadaa garaa!!
+Quote Post
scarface
post Jan 21 2007, 00:22
Post #95

Heimin
*

Visvairaak esmu speeleejis 7,8. Paareejaas loti maz bet ne jau taadeel ka nepatiktu bet gan taapeec ka tas disks vai nu vairs nav pie maniim vai arii keras. Taadeel arii 4 un 9 dala man ir maz speeleetas.

--------------------
Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
+Quote Post
Hikaru
post Oct 11 2007, 20:37
Post #96

Tennou

Final Fantasy VII - Voices of the Lifestream - interesants soundtracks FFVII spēlei.

This post has been edited by Hikaru: Oct 11 2007, 20:37
+Quote Post
kayr0112
post Dec 8 2007, 00:55
Post #97

Heimin
*

From: Ogre region

Man tā cīņas sistēma ka neteleportējas neko īpaši netraucē (kaut gan FF XII neesmu spēlējis).
Esmu ar to saskāries Chrono Trigger un nekādu problēmu.

--------------------
Dators ir bezspēcīgs amatiera rokās....
+Quote Post
c3nsor
post May 7 2008, 15:40
Post #98

Heimin
*

nu griezjos ar paliidziibu sheit jo manaa draugu pulkaa nav iipashi ff cieniitaaji n interesenti. mana saapiite ir sekojosha.. esmu ps2 izspeeleejis visas manupraas pieejams ff daljas..taas buutu VII-dos, X, X-2, XII un tgd gribeeju uz pc proveet kko dabuut, bet nekaadi nekas neizdodas..atradu VIII dalju bet peec uzinstaleeshanas vinja nav speelejam viss grafiks kubikots taka sapistas dzeltenaas kasetiites zjiletoniem, tip domaaju ka vareeu buut vainiiga vista(liidz ar to iespeejams ka pc mazliet par labu tadai speelei) n atkal manas ceriibas sagruuzt.. taapeec varbuut juus varat kko ieteikt (iznjemot nopeerc ps3 vai xbox) kur es vareetu nopirkt kaadu dalju uz pc kas man ietu (protams iznjemot online versijas ) vai kur nokachaat. n ja juus speelejat to pashu VIII vai esat speeleejushi tad uz kaadu pc n vai vsp ir veerts. paldies par uzmaniibu, gaidiishu ietekumus smile.gif
+Quote Post
Iori Yagami
post May 8 2008, 08:28
Post #99

Danshaku

Group: NERV
From: I'm happy in the otaku

QUOTE(c3nsor @ May 7 2008, 15:40) *

nu griezjos ar paliidziibu sheit jo manaa draugu pulkaa nav iipashi ff cieniitaaji n interesenti. mana saapiite ir sekojosha.. esmu ps2 izspeeleejis visas manupraas pieejams ff daljas..taas buutu VII-dos, X, X-2, XII un tgd gribeeju uz pc proveet kko dabuut, bet nekaadi nekas neizdodas..atradu VIII dalju bet peec uzinstaleeshanas vinja nav speelejam viss grafiks kubikots taka sapistas dzeltenaas kasetiites zjiletoniem, tip domaaju ka vareeu buut vainiiga vista(liidz ar to iespeejams ka pc mazliet par labu tadai speelei) n atkal manas ceriibas sagruuzt.. taapeec varbuut juus varat kko ieteikt (iznjemot nopeerc ps3 vai xbox) kur es vareetu nopirkt kaadu dalju uz pc kas man ietu (protams iznjemot online versijas ) vai kur nokachaat. n ja juus speelejat to pashu VIII vai esat speeleejushi tad uz kaadu pc n vai vsp ir veerts. paldies par uzmaniibu, gaidiishu ietekumus smile.gif

Cik "kubikots" tev ir grafika VII daļā? Varbūt vari uztaisit screenshotu? Jo VII daļa ir iznakusi 1998. gadā... Nedomaju ka Vista ir vainiga. Vienkarši tu pēc ps2 gribi paspēlēt 10 gadu vecu spēli.

Es teikšu ka Final Fantasy VIII ir verts paspēlet vismaz vienu reizi smile.gif Bet vai tā ies uz Vista nezinu...

--------------------
I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+

IPB Image
Tsuki o miru tabi omoidase
+Quote Post
xikes
post May 8 2008, 09:23
Post #100

Koushaku

Ar FF8 daļu ir zināmas problēmas ar jaunās paaudzes (aka GF5 un uz augšu) nvidia kartēm. Nuu tip, melni kubiki utt.
Cik atceros, tad lasīju, ka jaunās kartes, vienkārši, vairs neatbalsta to tehnoloģiju, uz kā radīta FF8. Sliktā ziņa ir tā, ka neesot radīts nekāds patch vai kas tamlīdzīgs, kas spētu atrsisināt šo problēmu.
Tad nu.. spēlē software režīmā, izmanto citu videokarti vai spēlē ar PS1 emulatoru.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
c3nsor
post May 8 2008, 10:11
Post #101

Heimin
*

nu grafiks ir maigi sako nespeelejams, ir gruuti ko saprast kaa rezuultaataa speeles izieshana vareetu sagaadaat milziigas probleemas n par taas kaut minimaalu izbaudiishanu var vsp aizmirst. nu taa arii vareetu buut par to video karti, aa un tiko atcereejos ka sanja arii nebija speelei, bet pati speele kad sleedzaas iekshaa sakuma movie gaja pat tiiri labi n es jau vienubrid nopriecaajos nu tik buus dragaashana smile.gif

reaali redzu ka visi runaa par ps emulatoriem psp utt..varbuut kaads kas kko saprot n kam nav slinkums vareetu, iedot kaadus linkus vai kko nepaaraak gari aprakstiit kur n kaa es vareetu uz pc dabuut pie dziiviibas 7 vai 8 dalju? smile.gif

+Quote Post
xikes
post May 8 2008, 10:36
Post #102

Koushaku

Septītās daļas PC versijai gan ir iznācis lērums ar visādiem patchiem, un to visnotaļ ir iespējams spēlēt uz PC. Nevajadzētu būt problēmām. Es gan nezinu, vai viss tik pat smuki strādā arī uz tādām ģeniālām sistēmām kā Vista, bet visādi citādi, viss iet.
Emulatorus, info, linkus, pluginus un visu citu var dabūt šeit. Bios failus gan vajadzēs kaut kur citur netā pašam atrast, bet tā ar nav problēma.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
c3nsor
post May 8 2008, 12:01
Post #103

Heimin
*

QUOTE(xikes @ May 8 2008, 10:36) *

Septītās daļas PC versijai gan ir iznācis lērums ar visādiem patchiem, un to visnotaļ ir iespējams spēlēt uz PC. Nevajadzētu būt problēmām. Es gan nezinu, vai viss tik pat smuki strādā arī uz tādām ģeniālām sistēmām kā Vista, bet visādi citādi, viss iet.
Emulatorus, info, linkus, pluginus un visu citu var dabūt šeit. Bios failus gan vajadzēs kaut kur citur netā pašam atrast, bet tā ar nav problēma.

vaaks, nu reaali shinii jautaajumaa esmu 0, man tas viss ir jauns un ar emulatoriem ir dariishana 1.x :/
es itkaa novilku, to peedeejo epsxe160, a tie faili kas tur visi iekshaa man vinji sanaak jaapaarkopee uz attieciigo speeli, lai viss notiktos?

piemeeram, man tagad ir uzdziits ff8(bet for pc), ko man +/- dariit, jo tieshaam neesmu nekad ar shaadaam lietaam njeemies taapeec mazliet taa visa padariishna ir neskaidra..

aa nu jaa papeetiju to mapi, tapa skaidrs ka jaakopee tur nekas nav, bet kad palaidu to exe izmeta kkaadu hunju ka nav pilniibaa nokonfigureets viss n liek iet uz config-->video n to izdariit, bet shkjiet ka man nav skaidrs, kaa to izdariit jo tur ir kkas jaaieraksta video plugin ailee..man taa pagaidaam staav tuksha..

nu cereeshu ka kaadam pietiks nervi vai buus gribeeshana apskaidrot sho procesu.

p.s bet varbuut jaasaak ar to ka man vajag 1. dabuut pashu ff7?

This post has been edited by c3nsor: May 8 2008, 12:26
+Quote Post
Hikaru
post May 10 2008, 12:13
Post #104

Tennou

Ja izmanto PS emulatoru, tad vajag spēles PS versiju.
Jāizvēlās video, skaņas pluginus (jāsankofugurē). Viņu tur komplektā nav?

Esmu palaidis FF7 (PC versiju) uz Vistas un Windows XP (uz Windows 2000 bija laikam kaut kādas problēmas). Man priekš tam vajadzēja pāris dienas. Atrast patchus, uzlikt (papildus samainīju mūziku uz mp3 un uzliku labākus 3D modeļus) smile.gif . Normāli darbojas uz 2 datoriem (viens portatīvs, otrs normāls) no 3. Pēdējā datorā pārāk laba video karte - 8xxx - tekstūras melnas, patchi nepalīdz.

This post has been edited by Hikaru: May 10 2008, 12:15
+Quote Post
c3nsor
post May 10 2008, 15:29
Post #105

Heimin
*

QUOTE(Hikaru @ May 10 2008, 12:13) *

Ja izmanto PS emulatoru, tad vajag spēles PS versiju.
Jāizvēlās video, skaņas pluginus (jāsankofugurē). Viņu tur komplektā nav?

Esmu palaidis FF7 (PC versiju) uz Vistas un Windows XP (uz Windows 2000 bija laikam kaut kādas problēmas). Man priekš tam vajadzēja pāris dienas. Atrast patchus, uzlikt (papildus samainīju mūziku uz mp3 un uzliku labākus 3D modeļus) smile.gif . Normāli darbojas uz 2 datoriem (viens portatīvs, otrs normāls) no 3. Pēdējā datorā pārāk laba video karte - 8xxx - tekstūras melnas, patchi nepalīdz.

viss reaalakais variants buutu bijis ja tu jau gatavo/ejorsho versiju vareetu nosharot dc n es no teviim svaaktu, bet iemineejies par taam video karteem, man jau pasham ir 86 taakaa laikam uz sho kompi neuzdziit smile.gif un laikam jau tad VIII ar man shii pasha iemesla deelj negaaja.. nu, peec 4 dien braucu atpaklj uz lv tad jaasamekelee buus no kaada choma kas shvakaaks n jaamegjina atkal.

savaadaak taads nemiers iekshaa, ka neesmu dabuujis izspeeleeties 7 un 8 ^___^
+Quote Post

9 Pages V « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 22:43