![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Maija |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
![]() ![]() Nu jaaaa........tai meitenei esmu.....līdzīga......,ja zīmēju meitenes tad parasti sevi.....Šo bildīti arī zīmēju es.....maz lietinj pervers, bet.....ceru, ka nedusmojaties..... ![]() Pasūtījuma bildīte kādam draugam..... ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
well, es jau nedusmojos, jaasaka, ka ziimee tu ljoti labi!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Maija vecaaki zina?
![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ooo, cinijamā tauta laikam nesaprot, kas ir domāta user'u gallerija? nu tad es paskaidrošu
Viss, kas tiek zīmēts mūsmājās, vai jūsmājās tiek likts te. Viss pārējais tiek novietots gallerijā. Nākamreiz es sākšu domāt par procentiem. Šodien man labs garstāvoklis. Topic moved to User'u Gallerija. PS. un lai nesanāk spams. Pinai laimei rīt piemetīšu šinī postā kādu bildi. -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
wow,wow.. s.u.d. .. ja Tew dziiwee arii ir taadi mati ..
![]() wispaar,laba doma,man ar buus japameegjina kko uzmejstarot. ja wareeshu bildes te ielikt. un kikyo ir nju wnk kawaiii!! ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Sep 22 2005, 17:12) ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Yume @ Sep 22 2005, 22:34) Nākamreiz es sākšu domāt par procentiem. Šodien man labs garstāvoklis. Topic moved to User'u Gallerija. PS. un lai nesanāk spams. Pinai laimei rīt piemetīšu šinī postā kādu bildi. vai tad procenti nebija liekami par spamu??? ![]() ![]() ![]() Forgotten*Memory, wow, ko taadu ar peli uzziimeeji, baigi labi, tikai seja paaraak izvirziita uz priekshu ![]() rebel, nee mani mati ir galiigi garaam, tie s**aa, vienkaarshi anime stilaa ir gruuti uzziimeet kko negliitu LOL ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ja godiigi, taa tieshaam ir! Anime stilaa sanaak smuki arii tad, kad ziimee k-ko negliitu. Es vairaakas reizes esmu meegjinaajusi ziimeet resnu meiteni anime stilaa (arii ar dubultzodu) un sanaaca taa smiekliigi! Es piemeeram par savu ziimeejumu varu pateikt, ka es tik labi nemazam arii neizskatos!
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Ok shitais buus mazliet offtopik, bet saruna shkjiet sakariiga un nespam veidiiga (
![]() Jaa leikas, ka anime ziimeeshanas stila lielaakais miinuss ir tas, ka tur nav negliitu cilveeku, pashi ziimeejumi ir vienkaarshi un animee izskataas labi, bet man kaut kaa neliekas aizraujoshi skatiities vienkaarshus, piemeeram, fantasy, anime ziimeejumus. Shajaa lietaa eiropieshu un amerikaanju, nopietnie ( neviss beernu multenju ) maakslinieki ir paaraaki. Taapeec man labaak patiik reaali uzziimeetaas animes, jo tur ir negliiti cilveeki, nevis visapkaart skraida ubersexiigas beibes ( anime stils ir garlaiciigs un man saak nepatikt anime meitenes ) un vienkaarshi ir patiikamaaka atmosfeera. Laba reaala animaacija ir GTO un Perfect Blue, abas animes iesaku, varbuut buus patiikamas/ nepatiikamas paarmainjas! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt?
![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 20:51) Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt? ![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... apniik taapeec, ka paaraak liidziigas un vienkaarshas, ja labi paskataas, tad var pmaniit, ka visas anime beibes ir vienaadas, tikai matu sakaartojums un kruushu izmeers atshkjiras. Bet tas ir tas pats cilveeks. Nu GTO ir shaur acainaa( nepaarprotiet) stila anime, taapeec arii to piemineeju! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 23 2005, 19:59) QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 20:51) Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt? ![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... apniik taapeec, ka paaraak liidziigas un vienkaarshas, ja labi paskataas, tad var pmaniit, ka visas anime beibes ir vienaadas, tikai matu sakaartojums un kruushu izmeers atshkjiras. Bet tas ir tas pats cilveeks. Nu GTO ir shaur acainaa( nepaarprotiet) stila anime, taapeec arii to piemineeju! Nu beidz! Visas ir vienaadas tikai ecchi-pantsu laucinja animees. Ko tad tu esi skatiijies? JurCHiX kolekciju? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 21:45) QUOTE(S.U.D @ Sep 23 2005, 19:59) QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 20:51) Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt? ![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... apniik taapeec, ka paaraak liidziigas un vienkaarshas, ja labi paskataas, tad var pmaniit, ka visas anime beibes ir vienaadas, tikai matu sakaartojums un kruushu izmeers atshkjiras. Bet tas ir tas pats cilveeks. Nu GTO ir shaur acainaa( nepaarprotiet) stila anime, taapeec arii to piemineeju! Nu beidz! Visas ir vienaadas tikai ecchi-pantsu laucinja animees. Ko tad tu esi skatiijies? JurCHiX kolekciju? LOL uz topusi un veel neskaitaamas hentai galerijas LOL! tomeer ljoti liidziigas vinjas parasti arii ir!!!! ![]() |
edg |
![]()
|
Ja taada ir tava gaume un tev gribas ne taas pierastaas sejas, tad ljoti iesaku noskatiities Ebichu.
Ebichu IRC dabuu sheitan: mognet@rizon.net !list Arisa /msg Arisa xdcc list ebichu Vispaar es juutu, ka man buutu jaauztur kaut kaads topiks shajaa forumaa, kuraa aprakstiits, kur, ko un kaa dabuut caur mIRC. Apstriidot shiis sarunas offtopika iespeejamiibu: Mees runaajam par cilveeku sejas iipatniibaam anime, kas ir logjiski izrietosha saruna no anime stilaa ziimeeto seju atshkjiriibaam no iistajaam. Protams, ka anime stila seju dazhaadiiba, to iespeejamiiba ir shajaa topikaa jaaapspriezh un jaamin piemeeri un jaaveido asas diskusijas par teemu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() tas gan oriģināli netika zīmēts kā pašportrets, bet visi teica ka tas pats vien ir, un nepievērsiet uzmanību kļūdām - darbs nav pirmā svaiguma. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |