![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 21:45) QUOTE(S.U.D @ Sep 23 2005, 19:59) QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 20:51) Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt? ![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... apniik taapeec, ka paaraak liidziigas un vienkaarshas, ja labi paskataas, tad var pmaniit, ka visas anime beibes ir vienaadas, tikai matu sakaartojums un kruushu izmeers atshkjiras. Bet tas ir tas pats cilveeks. Nu GTO ir shaur acainaa( nepaarprotiet) stila anime, taapeec arii to piemineeju! Nu beidz! Visas ir vienaadas tikai ecchi-pantsu laucinja animees. Ko tad tu esi skatiijies? JurCHiX kolekciju? LOL uz topusi un veel neskaitaamas hentai galerijas LOL! tomeer ljoti liidziigas vinjas parasti arii ir!!!! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja taada ir tava gaume un tev gribas ne taas pierastaas sejas, tad ljoti iesaku noskatiities Ebichu.
Ebichu IRC dabuu sheitan: mognet@rizon.net !list Arisa /msg Arisa xdcc list ebichu Vispaar es juutu, ka man buutu jaauztur kaut kaads topiks shajaa forumaa, kuraa aprakstiits, kur, ko un kaa dabuut caur mIRC. Apstriidot shiis sarunas offtopika iespeejamiibu: Mees runaajam par cilveeku sejas iipatniibaam anime, kas ir logjiski izrietosha saruna no anime stilaa ziimeeto seju atshkjiriibaam no iistajaam. Protams, ka anime stila seju dazhaadiiba, to iespeejamiiba ir shajaa topikaa jaaapspriezh un jaamin piemeeri un jaaveido asas diskusijas par teemu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() tas gan oriģināli netika zīmēts kā pašportrets, bet visi teica ka tas pats vien ir, un nepievērsiet uzmanību kļūdām - darbs nav pirmā svaiguma. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Mans pašportrets ir mans avatars!
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hm, solījos kautko iemest vakar..neiemetu, baigā maita esmu.
Un no šī kopmja īpaši neko nevāru, bet..man kautkad labi sen deviantartā bija šitāds knifinš... kas bija zīmēts, pēc garīgā...kā pašportrets. ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Sep 24 2005, 03:16) tas gan oriģināli netika zīmēts kā pašportrets, bet visi teica ka tas pats vien ir, un nepievērsiet uzmanību kļūdām - darbs nav pirmā svaiguma. OMG, ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Tā esmu es anime stilā, varbūt nedaudz idealizēta, bet tā taču arī vajag, vai tad tās anime meitenes netika domātas kā japānietes? -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tigra2, tik smukinjsh ziimeejums!
Ljoti gliita meiteniite! ![]() -------------------- |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
![]() Pirmais pašportrets, ļoti daudz kļūdu, bet derēs ![]() Izmantojot deduktīvo metodi, esmu tas labajā pusē ![]() ![]() Atzīstos, ka man nav talanta, bet k-kādā veidā aizmirsu par to ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Šis nu ir pabeigts variants ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
rebelstrik2 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
un tas ir mans:D
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dzy! Superīgs tas izkrāsotais!
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
jaaa Dzy ir labs ziimeejums, labi izkraasots!!!!! iesaku atveert savu galeriju!
|
Dzy |
![]()
|
Uiii, paldies par atsauksmēm!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te bja viens brīdis ko paspēlēties.. bija daudz ābolu, tapa pašportrets ar ābolu...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |