![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Mans pašportrets ir mans avatars!
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hm, solījos kautko iemest vakar..neiemetu, baigā maita esmu.
Un no šī kopmja īpaši neko nevāru, bet..man kautkad labi sen deviantartā bija šitāds knifinš... kas bija zīmēts, pēc garīgā...kā pašportrets. ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Sep 24 2005, 03:16) tas gan oriģināli netika zīmēts kā pašportrets, bet visi teica ka tas pats vien ir, un nepievērsiet uzmanību kļūdām - darbs nav pirmā svaiguma. OMG, ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Tā esmu es anime stilā, varbūt nedaudz idealizēta, bet tā taču arī vajag, vai tad tās anime meitenes netika domātas kā japānietes? -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tigra2, tik smukinjsh ziimeejums!
Ljoti gliita meiteniite! ![]() -------------------- |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
![]() Pirmais pašportrets, ļoti daudz kļūdu, bet derēs ![]() Izmantojot deduktīvo metodi, esmu tas labajā pusē ![]() ![]() Atzīstos, ka man nav talanta, bet k-kādā veidā aizmirsu par to ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Šis nu ir pabeigts variants ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
rebelstrik2 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
un tas ir mans:D
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dzy! Superīgs tas izkrāsotais!
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
jaaa Dzy ir labs ziimeejums, labi izkraasots!!!!! iesaku atveert savu galeriju!
|
Dzy |
![]()
|
Uiii, paldies par atsauksmēm!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te bja viens brīdis ko paspēlēties.. bija daudz ābolu, tapa pašportrets ar ābolu...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Dzy |
![]()
|
Hehe, labais
![]() ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 2 2005, 18:40) Tu tiešām tā izskaties? ![]() Minci, kā tu iemācījies ar klaviatūru darboties? ![]() Nu ko lai saka - Ģeniāls mincis! ![]() -------------------- |
rebelstrik2 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 22 2005, 20:56) ![]() Nebija ko darīt, sagribējās arī izveidot kaut ko jaunu... :} Njā, ar peli zīmēt ir nežēlīgi grūti! (Eh, kā tablet'u vajadzētu) Nu varētu teikt, ka patiesībā vizuāli es varētu līdzināties pusi uz pusi... (E-e-e, izliecieties, ka backgrounda nav... Tur ir tikai pliks balts laukums... :}) ak tu morozova atpazinu pec tava ta maza chibi ziimeejuma! -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |