![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Hehe, labais
![]() ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 2 2005, 18:40) Tu tiešām tā izskaties? ![]() Minci, kā tu iemācījies ar klaviatūru darboties? ![]() Nu ko lai saka - Ģeniāls mincis! ![]() -------------------- |
rebelstrik2 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 22 2005, 20:56) ![]() Nebija ko darīt, sagribējās arī izveidot kaut ko jaunu... :} Njā, ar peli zīmēt ir nežēlīgi grūti! (Eh, kā tablet'u vajadzētu) Nu varētu teikt, ka patiesībā vizuāli es varētu līdzināties pusi uz pusi... (E-e-e, izliecieties, ka backgrounda nav... Tur ir tikai pliks balts laukums... :}) ak tu morozova atpazinu pec tava ta maza chibi ziimeejuma! -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tā, rekur es, bljaaviens paintaa nekas jeedziigs nesanaak, vismaz man ne. Sorry slinkums bij fonu ziimeet....
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Oki oki... S.U.D mani ar savu luugshanos pielauza
![]() ![]() So that's tip me... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Par manu zīmēt spēju vēl jāstrīdas....
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Labprāt būtu shāds!
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
vislabaakais topiks te!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
OK vairaaki ir teikushi, ka shis ziimeejums ir liidziigs man... so leiku shinii topikaa... ( ko neviens t vairs neposto??? vienalga, ka "nemaakat" ziimeet, tikuntaa ziimejat...!!!! )......
![]() |
nitra |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space ![]() |
ehh, interesants threads
![]() šis itkā ir mans pašportrets ![]() ![]() ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Chentos kko jau uzziimet!Esmu kaa sak-iesaaceejinja!
![]() Nju centos uz goda bet laikam gan labi nesanaaca.... |
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Baigi labs ir pašportrets ar ābolu
![]() -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Mans iistais pashportrets-
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hmm, pāris ieteikumi.
Pirmkārt ja tas ir zīmuļzīmējums, tad netaisi tik lielu kontrastu, kad skanē, viņš arī ar zīmuli zīmēts jauki izskatīies ( points to ones one other page). Un vēl, kad zīmē ar palīglīnijām ( un tas ir mans ftish, sorry, es viņas tāpēc nekad nedzēšu) tad zīmē viņas tā, lai viņas nav tumšākas par pamatlīniju. Un vēl.. galva nav apaļa, tas taču bija tas ar ko tu sāki ne? Ar ovāju. Nu tātad, pastāv vēl tāda lieta ka vaibsti, vaigi, un vispār sejas forma arī. Optimālais variants anime čariem tādā gadījumā ir vai nu trīsstūri, vai nu stilizēts aplis. Un vēl- taisi bildes mazākas, tik daudz tukšas vietas paliek, var taču nogriest, lai acīs nekrīt, vai ne? -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() Nju apmeeram taa..... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |