![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Cerams , ka labāks par pēdējo...
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
QUOTE(nitra @ Dec 10 2005, 23:11) smejies vai nee nitra, bet es dziivee iskatos uz mata taa(tikai ar sarkaniem matiem)...un tik shad tad ir bize^^ -------------------- ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(nitra @ Dec 10 2005, 23:11) ghe shitas giimiitis dikti athaadina Robin iz wampire hunter robin...mur....smukinjsh ziimeejums...smukinjsh cilveecinjsh ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Mans sens pašportrets, kurš saņēmis Photoshop tuningu
un, tagad gatavs plašākai apskatei. ![]() ![]() -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
buahaha, manc a ccentaas uzziimeet sevi
![]() es saku, ka es shitaa neizkstos ![]() ![]() biezhaak es izskatos shitaa ![]() ![]() un shitaa es noteikti izskataas, kaanekaa bildei paari paavilka ![]() ![]() es jau zinu, ka man ir fascinejeosh "talants"ziimeeshanaa ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
augsheejajiem nav kkas ar aciim!!!!
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(hypnotize @ Jan 14 2006, 20:39) Tas ir eegjiptieshu stils, lai izceltu acis un taas buutu redzamas!!! Spam ![]() PS. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1978&st=48 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nju, taa kaa laiki mainaas, cilveeki kautmaz mainaas tam liidzi!
Here goes me now... Saprotu to, ka vienai acij bija jaabuut zemaak! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:59 |