![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Interesanti paskatīties kāds būs progress?
-------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
vai ari regress
![]() ![]() ![]() -------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
xex mans 1 zimejums painta... nja ceru ka patiks btu interesanti dzirdet komentarus... xe xe kaut vai zinu ka bus traki jo tas ir mans 1 zimejums...
![]() nja tikai tas acis sanaca bikit ka no stikla, bet ko nu teikt 1 reize ![]() -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!!
![]() ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 13:36) katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!! ![]() ![]() kada zinja painta vai ari ar roku??? ![]() ![]() -------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
nju kritizejiet..... man 4ota nevisai patik...
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
prieksh painta ljoti labi, bet taas rokas vareetu meegjinaat biki liidzenaakas un acis biki zemaak. paareejais man patiik.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
njuz liels paldies, es jau meiginaju ar tam rokam kko darit bet tad man nesanaca...
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
labi bet taaa tu esi malacis.
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Cilvēkus, kuri Paint var uzzīmēt kaut ko saprotamu un baudāmu, es pielūdzu kā dievus! Turpini tādā pašā garā un drīz tavas prasmes uzlabosies (un es varēšu tevi pielūgt vēl trakāk)!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
Tigrinj njum eiginashu....
![]() Bet tev Kikumi thx ![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(S.U.D @ Oct 22 2005, 10:35) peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut ![]() ![]() m an datora tas krunkas nerada vispar!!!! vax.... ![]() ![]() -------------------- |
nitra |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space ![]() |
Pēdējais zīmējums labs, bet, manuprāt, acis ir pa augstu tam pēdējam.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:35 |