![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
es ar waru skolas aviizee raxtu ielikt, tikai pasakiet apm kaa.... ^^
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Kenshin @ Sep 23 2005, 11:51) Galvenais, lai satur sekojošas tēmas: 1. Kas ir Anime. 2. Rakstiņš par Animefestu (cosplay, utt) 3. Latvijas Otaku. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 23 2005, 10:55) QUOTE(Kenshin @ Sep 23 2005, 11:51) Galvenais, lai satur sekojošas tēmas: 1. Kas ir Anime. 2. Rakstiņš par Animefestu (cosplay, utt) 3. Latvijas Otaku. ieteiktu veel draftus ielikt komentaariem kautvai kautkur sheit. ja nau bail no potenciaali indiigas kritikas ;> - samazinaas kritiku post factum, raksti buus korektaaki. definiicijas - preciizaakas. fakti - pareizaaki. |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es varu izdrukāt pārdesmit miniplakātus (krāsainus, A4) un arī izlikt info RTU filiālēs.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man arii vajadzeetu zinaat, kad buus tie plakaati gatavi, jo es varu izliimeet skolaa pavisam noteikti! Plzz... kad buus tie plakaati?
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Mhm! Es arii savaa skolaa varu izliimeet plakaatus.
~BN~ -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hmmm... par to līmēšanu skolā. Nuin šeit saka:
QUOTE Nepieciešami 2-3 cilvēki, kas apstaigās 20-30 skolas katrs līmējot plakātus. Datumi un laiki, tiem kas vēlas palīdzēt. 11.11 no 14:00 līdz 23:00 12.11 no 10:00 līdz 23:00 13.11 no 11:00 līdz 24:00 tātad nekāda līmēšana nebūs, to darīs 2-3 cilvēki. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 07:59 |