![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Oct 3 2005, 19:26) Nu ir mulkjigi atlajuties noveerteet kada ziimeejumu, kaa crap ziimeejumu, tikai tad ja pats esi uberartists, kaapeec visi vienmeer saka " nu saakumaa paskaties uz saviem, tad saki, ka mani ir slikti", kaapeec, autors ir ielicis savus ziimeejumus lai citi izsaka savu viedokli. Jaa direktors pateica to ljauni, nepieklaajiigi un bishku spamveidiigi, bet vienaa vaardaa vinjah pateica visu ko vajag!!! SHajos ziimeejumos ir atveidots paaraak maz, lai vareetu ilgi un gudri kritizeet. Tagad par ziimeejumiem, man vinji patiik, bet var rezeet, ka tajos ir ieguldiits maz darba ( vai arii daudz darba, bet tikai 5 min. ), visu bojaa arii tas, ka ziimejumi ir fotografeeti ar kameru. Jaa leic sheit kaadu darbu pie kura esi piestraadaajis!!!!! ![]() |
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
ne nu ja naksies ielikt kadu normalu darbu tikai jaatrod kada laba qvele!! savadak ta klasesbiedrene laikam nenowerte tos manus darbus!!
![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
rebelstrik2 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 24-September 05 ![]() |
QUOTE(direktors @ Oct 5 2005, 17:56) ir jārēķinās ar dažādiem cilvēku viedokļiem. arī ar negatīviem.. es nesaku, ka autors ir stulbs vai taml., bet zimejumi ielikti es domāju gan apskatei, gan, lai uzzinātu citu domas. ja kas nepatyk lasies atpakal uz savu krieviju ![]() un nedirs par mana bratka darbiem vispirms ielec savus un tad ko saki..... -------------------- rebel is back and he strikes back.....freewebs.com/rebelstrik
|
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
OK visi satruras driz ieliksu(sesdien) savus labos zimejumus no pagajusa/aizpagajusa gada! beidzot atradu majas:D
-------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Nav smuki.
Paskaidrojums - zīmējumiem ir slikta kvalitāte. |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
![]() Attached File(s) ![]() |
aprofes |
![]()
|
QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 14 2005, 22:32) ok ryt bus dazi ateli! -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
aprofes |
![]()
|
wiss schluss aus ende! peace jums! un la jums nav japiedzivo tas kas man!( milestibaa) shis topiks tiek slegts!
-------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
aprofes |
![]()
|
QUOTE(aprofes @ Nov 4 2005, 15:28) wiss schluss aus ende! peace jums! un la jums nav japiedzivo tas kas man!( milestibaa) shis topiks tiek slegts! OK topic atverts!!! me back ! my style back!! vasara sakas ar jaunu dzivi un new pics!! kautkad bus laieleik labakie no labakajiem!! ![]() klasesbiedrenei ir peace out! vina piu off! -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Taa jau normaali darbi, tik man tieshaam kaut kas aciis nepatiik, nevaru pateikt kas. Vai vinjas nav shkjiibas.
|
aprofes |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ May 29 2006, 18:20) Taa jau normaali darbi, tik man tieshaam kaut kas aciis nepatiik, nevaru pateikt kas. Vai vinjas nav shkjiibas. varbut... -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:36 |