![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Lola |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 24-September 05 ![]() |
Rudens ir naave gadalaiks, cik skaista tad var buut naave?
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 10:28) Pamato luudzu kaapeec tu taa domaa? ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 11:28) ljoti daudzi taa domaa...tikai rudenim ir skaistums, ko citi nepamana!!! Rudens nav naaves laiks, tas ir atpuutas un pirms miega laiks...dabai ir dota iespeeja atpuusties no vasaras karstuma un svelnes, sagatavoties ziemai ^^ Rudens ir miera osta dabai un ljoti biezhi arii cilveekiem. protams cilveekiem patiik vasara...siltums, pludmale, uudens, izklaides utt... patiik pavasaris, skaists atdzimshanas laiks kag viss mostaas... Ziema, deelj tumshiem vakariem iespeejas attaisnoti paslinkot pie kamiina maajaas, vai vnk nonstop anime ![]() Tomeer man pashai rudens ir miiljaakais gadalaiks... Tas ir nomierinoshs...Man patiik seeedeet aaraa un baudiit veesumu, domaat...Rudens ir burviigaas nostaljgjijas laiks. Koku lapas kljuust saartas un priecee acis...Ar laiku lapas nokriit sedz asfaltu (kameer seetnieki tos nenovaaks), bet koki turpina staaveet, raadot, ka ir stipri un ziemai gatavi. Kokiem nav vajadziigas lapas, lai tik un taa izraisiitu patiku sirdii...Rudens to paraada. Man patiik peleekaas debesis, taas ir mierpilnas, kas nav spilgtas un nosleepj kaut ko, taas nav tumshas kaut ko neraadot... Taas ir taadas kaadaam jaabuut, raadot visu iistajaa veidaa...Nezhilbina acis, nomierina...Nekaadas gaismas speeles...viss itr reaals (tomeer tik un taa var pasleepties aiz lapaam liidz ziemai, ja negribaas to visu redzeet) Man rudens ir poezijas un maakslas (jebkursh gadalaiks taads var buut, bet rudens man ir miiljaaks) laiks, laiks tieshi man....Atpuuta peec vasaras deekaam...sagatavoshanaas ziemas nopietbiibai. Nedomaajiet, ka man patiik tikai rudens, es vareetu ilgi un gari veel rakstiit par ziemu. Kad viss balts un ir bezgaliibas sajuuta...burviiba te pat aiz stuura, tas ir pavasaris...bet dziives pilniiba vasaraa...katrs gadalaiks ir kaut kas, kas man ljoti patiik... Tomeer rudenim klaat naak veel nosleepums, miiklaa, kaut kaads miits, kuram gribaas pietuvoties tuvaak.... "autumn freak" >< Prieciigu jums rudens dineu, ar shodienu dienas ir iisaakas par naktiim ![]() baudam ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 11:28) Un kas nav skaists naavee? Visas dziivas buutnes dziivo pateicoties kaadu citu naavei. Tas ir universaalais likums, un pat vegetaarieshi nespeej pilniibaa atteikties no dziibo buutnju (teiksim, augu) galinaashanas. Naave ir logjiskais dziives cikla turpinaajums un pieliidzinaama dzimshanai. Visam kam ir saakums jaabuut arii beigaam. Ja mees neredzeetu tumsu, vai mees speetu noveerteet gaismu? Ja mees nepaziitu skumjas, vai mees vareetu iepaziit laimi? Taapat ja mees nezinaatu kas ir naave, vai mees speetu noveerteet ka dziivojam? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Njā rudens. Sākums jau ir forsh: lapaskrīt, ābolu ekspedīcijas(beerniibas atmiņas). Un tad ka vienmēr sākas tā riebeklība ko sauc par slapjdraņķi.
Es laikam tomēr būšu spring freek. ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Rudens coooolllllll. Citreiz taadas druumas debesis, tas rulllzzz. Vieniigais lietus piu. Bet taa rudens man patiik...
QUOTE(lastguru @ Sep 23 2005, 23:41) QUOTE(Shaisuke @ Sep 23 2005, 23:39) Atljaushos pajautat cik biezi slimo? Vai ari tu esi vienkarshi citplanetietis no muzigas ziemas planetas un uz tevi sals neiedarbojas?? ~BN~ es neesmu ne ar ko slimojis kaadus gadus 6 vai vairaak... Nope mees visi slimojam ar Anime atkariibu ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
*winter freak*
kas labs var buut rudenii vai pavasarii?? tad nevar saprast silts vai auksts.. ir slapsh, dublji, nav normaala celja kur paiet. vasaraa karsti visi sviedraini staigaa.. bee ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Rudens man nepatīk, jo parasti lapas jāgrābj (nē es neesmu sētnieks, man vienkārši tāds uzdevums). A ziema... Ziemā viss ir kluss, maz cilvēku staigā pa ielām, patīkami vēss...
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nope Rudens nepatik, cilveki blaustas, masinas garam brauc un dazs labs "netisam" iebrauc lielaka pelke un apslaksta cilvekus ar udeni( parasti ka mes ar Tevu daram), he he, Pavari vienigi forsi kad Sakura zied(Japana), bet LAtvija viss tas vecais ari pretig laiks fuj, Vasara visi smirdigi staiga, ta vien liekas ka daz labs nav gajis mazgaties dazas dienas, un pec tam kad brauc masutnieka viss smird, un ari pats smirdi, jo karsts... eheh za to Ziema, auksts laiks, forsi viss balts, neviens sikais neblaustas ara, masinas vairs negonko, KLUSUMS, kaimini vairs nelamajas kapec vinu baseinu piesarno(jo udens izsuknets), vel no rita vecakiem(atceroties ka vini mocijas vasara, Strada dels , strada dels, plauj zali utt.) iemest tadu lielaku kucu sniega aiz apkakles kad vini gul, un klausities ka vini ciksts he he, patika ka pagasgad 5 no rita speciali celos un vecakus modinaju augsa hehe, bet viss lielakais prieks bija vecakam brackam miegu traucet, ap 6, 7 rita =DDD
=))), ne ne ZIEMA is the best!!! =)) *Winter freak* =) -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho visi gadalaiki i koshera ja vinji ir taadi, kaa vinjiem jaabuut :/
zb rudensveidiigas vasaras, un ziemas, kuraas 3/4 laika ir kaarteejie pavasari. nedaudz pieriebies veess/lietains laiks peedeejo gadu vasaraas un ziemas, kuraas parasti ir +10/sniegs tikai maaksliigi sabeerts uz maksas sleeposhanas kalninjiem. neesmu penss, bet biezhi gribaas teikt "bet agraak .." <g> |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es mīlu rudeni! Esmu 1.oktobrī piedzimusi,tā kā drīz būs dzimene, bet tas nav vienīgais iemesls. varu stundām ilgi stāvēt un skatīties kā kokiem krīt lapas kā slīd mākoņi. ja kāds vēl nav pamanījis, tad rudenī ir visskaistākās debesis. vakar bija tik skaistas debesis un ap astoņiem vakarā debesis bija pasakainas, šī brīnišķīgā toņu maiņa, sākot no gaiši rozā līdz tumši zilam.Debesis katru dienu ir savādākas. Mīlu, mīlu, mīlu mīlu rudeni! Pasaulē nav labāka gadalaika par rudeni! *Autum freak*
-------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Rudens ir jaukākais gada gadalaiks (otrais ir ziema) - līst lietos, ir auksts, dubļi un peļķes - ko vēl var vēlēties!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
rudenjos / ziemaas imho interesanti doties paargaajienos ar teltiim. kad veess laiks aaraa / jo lielaaks prieks sasildiities pie ugunskura / mangala / 2ataa guljammaisaa teltii ;>
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
man patiik rudens jo man rudenii arii ir dzimene tas ir 12 novembrii
![]() ![]() *summer freak* ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ne jau visu laiku ir lietus, slapjums, dubļi un peļķes, katram gadalaikam piemīt sava burvība un savi mīnusiņi.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:03 |