![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhmmhm... Man tomeer ir ljoti gruuti pateikt, kaads ir mans miiljaakais gadalaiks. Rudens... tas man saistaas ar skolas saakshanos, lapaam. Skolaa nesen bija jaaraksta domraksts ar nosaukumu ''Rudens noskanja''. Es rakstiiju kaarteejo staastinju par kaut kaadu Rudeni, kas puush savu rudeniigo elpu un birdina lapas. Tjip kaarteejais murgs. Tachu peec manis pashas domaam rudens ir veess laiks, kad nemaz tik biezji nelist lietus, saakaas aukstums. Man vispaar rudens patiik, kaut ari miiljaakais meenesis tomeer ir Decembris. ''This is my december, this is my snow cover dream''... Ljoti arii patiik pavasaris. Vispaar gruuti lemt, kas pa friiku iisti esmu... :
![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Rudens=auksti*auksti=alerģija*alerģija=iesnas*iesnas=puņ4īši*puņ4īši=sāp galva*sāp galva=viss spiež uz nerva*viss spiež uz nerva=sēžu mājās un guļu.
YAY!beidzot izgulēšos! ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Jaaa... rudens man loti patik, tomer ari ziemai nav ne vainas,
ka man patik staigat pa apsnigusho mezhu... ![]() bet vasara skraidit pa aru un lietus laika pa siltajam pelkem ![]() un pavasari verot ka no zemes dzilem shkiljas jauna dziviba ![]() domaju ka man patik visi gadalaiki... un tomer nev neka skaistaka ka staigat pa parka alejam un raudzitiez krasainajas kritoshajas koku lapas... ![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Rudens man ir otrs mīļākais gadalaiks aiz vasaras. Ļoti patīk lapkritis, un kad līst neliels lietutiņš. Patīk baudīt skaidras rudens nakts burvību! Vienmēr gribas vērot zvaigznes pie debesīm un sapņot tādās reizēs... Dažreiz man šādā rudens naktī gribas nozust kaut kur, kur mani neviens neatradīs...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
Rudenim nav ne vainas, tkai peec Vasaras, saakoties skolai, gruuti piecelties bija tik gri, cik vajadzeeja. Bet taa ,pirms vakardienas, sepmtembris bija saliidzinoshi siltaaks ar pagaajushaa gada semptembri. Lapas arii kriit, man tas neiipashi patiik, bet ko lai dara, that's nature!
-------------------- ![]() |
Asferot |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 11-October 05 From: Deep cave somwhere far away! ![]() |
Man patiik rudens Tas ir mans miiljaakais gada laiks
![]() Dzeltenaas lapas un taa smarza Mmm................ Sweet! -------------------- Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN! |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es pat nepamanīju, ka šodien jāpagriež pulkstens uz kaut kādu pusi.... ja vien man dators nepateiktu, tā arī nezinātu.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
rudens man patiik vieniigi tajos briizhos kad es seeezhu kaadaa kafuuzii, skatos kaa no kokiem kriit oranzhas lapinjas un dzeru karstu teejinju.
![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 30 2005, 16:33) rudens man patiik vieniigi tajos briizhos kad es seeezhu kaadaa kafuuzii, skatos kaa no kokiem kriit oranzhas lapinjas un dzeru karstu teejinju. ![]() njaa teejinju ir tieshaam forshi padzert! ...vasaraa alus ziemaa teeja rudenii, pavasarii abi! ![]() -------------------- |
Elektrauma |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-October 05 From: LV ![]() |
mmmmm,man rudens ljoti iet pie sirds!tas daudzaas kraasainaas lapas un aaaa
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(0.0) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (><) to help him achieve world domination. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Dievinu rudens to laiku, kad skola vēl tikko kā sākusies un nekas tāds vel nenotiek...
Kad visi koki dzelteni, lapas lēnām tikai sāk krist... ![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
manuprat nav sliktaka gadalaika par rudeni. viss izskatas netirs un neglits,kaut atnaktu atrak ziema un sasnigtu tik daudz sniega lai pietiktu visai tais drazai kas ir apkart,
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Rudens man asociējas ar:
1. spilgtās krāsās lapām, kuras pēc kāda laika nokrīt un paliek tikai kaut kādi kaili koki, kas bojā visu skatu... 2. tām slapjām, nokritušaām lapām, no kurām pamatīgi jābaidās, jo uz tām viegli paslīd kājas un maucoties zemē, rudens prieki var beigties slimnīcā... 3. slimošanu, jo kad sākas rudens es esmu pienaglota pie gultas, laikam tāpēc, ka nepaciešu temperātūras straujo maiņu... 4. apziņu, ka tūlīt būs ziema un varēšu atkal tupēt mājās jau no kaut kādiem 18:00 >.< No FuN! Es itkā esmu vasaras cilvēks, bet rudens man arī pātīk, ja man nav jāiet tajā draņķīgajā aukstumā ārā un jaatsaldē visas maliņas... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |