![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 20:28) Uz kuru?Idiotu?vai Zils? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
uz idiotu. uz visaaam shiisnedeeljas filmaam man biljetes ir. vakar "Puuce" ljoti patika.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
''Idiots'' taa neko, bet Ugetsu monogatari sapratu tad, kad izlasiiju anotaaciju... Tagad tik jaanoskataas ''Blue''
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
shausmas... tas blue gan ir IZSTIEPTA filma. taa gan man patika labaak nekaa tas "pazudushais" (kuru es vnk lielaako dalju noguleeju), bet nu tomeer ja jautaa man tad sizhets ir OK, bet ja mani pielaistu pie filmas rezhijas, taa buutu kaadas triis reizes iisaaka, liidz ar to vispaar jau not recommended pat neskatoties uz sizheta esamiibu.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Biju uz "Blue". Patika, tāda lēna, nesteidzīga. Un tās problēmas, kas tur tika paceltas... Bija vērts noskatīties, lai tagad apdomātu...
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Šodien ir 20. oktobris. Slikti.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 19 2005, 23:39) shausmas... tas blue gan ir IZSTIEPTA filma. taa gan man patika labaak nekaa tas "pazudushais" (kuru es vnk lielaako dalju noguleeju), bet nu tomeer ja jautaa man tad sizhets ir OK, bet ja mani pielaistu pie filmas rezhijas, taa buutu kaadas triis reizes iisaaka, liidz ar to vispaar jau not recommended pat neskatoties uz sizheta esamiibu. Taadas filmas sauc "character study movies". Taas skataas cilveeki, kam patiik peetiit cilveeku riiciibu, spriest par to raksturiem, sajuutaam un domaam konkreetajos briizhos. Tieshi taapeec arii tik daudz pauzhu. Raksturu studijas filmas ir baudaamas tikai pie ljoti labiem aktieriem. Un, apbriinojami, galvenaa aktrise teeloja kaa es veel nebiju redzeejis japaanju aktrisi teelojam. Taapeec man arii patika. Plus veel tas yuri... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |