IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mans darbiņš
ShinChan
post Sep 29 2005, 10:39
Post #46

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Ok, ja lasot pirmos fragmentus man vēl bija zināmas šaubas par to ir vai nav te saistība ar gariem, tad tagad viss nostājas savās vietās. Sorry, Tigra, tev neapšaubāmi ir ļoti spilgta un radoša iztēle, taču pārāk daudzas lietas tavā tekstā liecina, par to, ka tas viss pa lielākai daļai ir tikai tavs izdomājums. Klišejiskums, šur tur no ezotēriskiem apcerējumiem sagrābstīti fargmenti un vēlamā uzdošana par esošo ir viss kas rasturo tavus darbus. Varbūt kāds lētticīgs cilvēks arī turēs par patiesu te rakstīto, taču mani tu nepārliecini nevienā vietā, un man ir pamats tā teikt.

Tevis rakstītais tikai iegūtu, ja tu to nedēvētu par patiesus notikumus aprakstošu dienasgrāmatu, bet diemžēl tavas rīcības iemesli man ir mīkla.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 17:12
Post #47

kawaii tora

Es jau nepavēlu nevienam ticēt. varbūt es vienkārši esmu pārmērīgi safanojusies par gariem un tapēc man tie visur kur rēgojas. vari mani uztvert kā garīgi atpalikušu minhauzena idioti. es tikai rakstu to ko es redzu, varbūt palasi minhauzenu, tur pēdējā nodaļā ir aprakstīts kapēc viņam ir sava pasaule. es neesmu vainīga ka to redzu, bet varbūt arī esmu...vispār es nezinu, ja jau ir tik slikti un neinteresanti, izskatās ka atliek tikai poga delete. Es nezinu pierakstīšos pie skolas psihologa varbūt es uztveršu šo dzīvi tās īstajās pelēkajās krāsās. sava daļa taisnības tev ir tas nav normāli, normāli bērni ar kokiem nerunā, normāli bērni garus neredz, normāli bērni neredz personas, kas iespējams ir iztēles augļi, normāli bērni nejūsmo par katru putna dziesmu, par katru uzplaukušu ziedu, par debesīm...es neesmu normāla, ja jau tev tas traucē, izdarīšu to ko man sen jau vajadzēja tikšu vaļā no tās pasaules, kuru es mīlu, atgriezīšos tajā no kuras es reiz sensenos laikos aizbēgu. atzīšos es esmu gļēva man no tās pasaules ir bail, man ir bail paskatīties uz pasauli ar pieauguša cilvēka acīm, atzītos, man vienkārši ir bail...

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
animeec
post Sep 29 2005, 17:20
Post #48

Jinushi
**

dooooh, neticu tam kas tur rakstit un piekritu shinchanam pilnigi parasts sacerejums piedomaji pati daudz smile.gif
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 17:23
Post #49

kawaii tora

Protams ka piedomāju esmu taču *Minhauzen freak*, pie tam tas taču noticis piecus mēnešus atpakaļ.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 29 2005, 17:26
Post #50

ultrafilozofs

QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 16:12)
Es jau nepavēlu nevienam ticēt. varbūt es vienkārši esmu pārmērīgi safanojusies par gariem un tapēc man tie visur kur rēgojas. vari mani uztvert kā garīgi atpalikušu minhauzena idioti. es tikai rakstu to ko es redzu, varbūt palasi minhauzenu, tur pēdējā nodaļā ir aprakstīts kapēc viņam ir sava pasaule. es neesmu vainīga ka to redzu, bet varbūt arī esmu...vispār es nezinu, ja jau ir tik slikti un neinteresanti, izskatās ka atliek tikai poga delete. Es nezinu pierakstīšos pie skolas psihologa varbūt es uztveršu šo dzīvi tās īstajās pelēkajās krāsās. sava daļa taisnības tev ir tas nav normāli, normāli bērni ar kokiem nerunā, normāli bērni garus neredz, normāli bērni neredz personas, kas iespējams ir iztēles augļi, normāli bērni nejūsmo par katru putna dziesmu, par katru uzplaukušu ziedu, par debesīm...es neesmu normāla, ja jau tev tas traucē, izdarīšu to ko man sen jau vajadzēja tikšu vaļā no tās pasaules, kuru es mīlu, atgriezīšos tajā no kuras es reiz sensenos laikos aizbēgu. atzīšos es esmu gļēva man no tās pasaules ir bail, man ir bail paskatīties uz pasauli ar pieauguša cilvēka acīm, atzītos, man vienkārši ir bail...
*

Kā man veicas. Labi, palūgšu nerunāt kategorijās normāls-nenormāls, ja sāksim tās lietot tad atklāsies, ka normālu cilvēku nemaz nav. Otrkārt, es tevi nelieku neko darīt, tā ir tava dzīve, dzīvo un rīkojies kā proti un uzskati par pareizu tu pati, mani vai kādu citu par etalonu nevajag ņemt. Treškārt, pieraksties gan pie skolas psihologa, un ne jau tāpēc lai viņš tev apliecinātu, ka esi slima vai "nenormāla", bet gan tāpēc lai vismaz mēģinātu tikt skaidrība vispirms jau pati ar sevi un savām domām, jo cik noprotu pēc tevis rakstītā, pašlaik tu esi apmaldījusies un pati nezini ko ar savu dzīvi un bailēm iesākt, psihologs būtu labs sākums. Ceturtkārt, būtu jānodala, komunikācija ar gariem un kokiem, no jūsmošanas par dabas jaukumiem. Otrajā gadījumā neredzu neko briesmīgu vai šausmīgu, pats bieži vien jūsmoju par plaukstošiem kokiem pavasarī. Par tiem gariem, piedod, bet tas tiešām ir tavu iedomu (ļoti ceru, ka ne slimības) auglis, jo ir virkne lietu tavā stāstā, kas par to liecina.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 17:30
Post #51

kawaii tora

Kādas lietas?Im curious

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 29 2005, 17:38
Post #52

ultrafilozofs

QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 16:30)
Kādas lietas?In curious
*

kaut vai vārdi "šķīstītava" un "poltergaists", kuri lien no tava stāsta ārā kā āža kāja.
Šķīstītavas nav, tā pat kā elles. Un šaubos vai gars lietotu apzīmējumu poltergeists, kas ir salīdzinoši jauns vārds. Un kur ellē ratā no visiem iespējamiem gariem tu Latvijā izrāvi Mihaelu (varbūt Mihails?), pilnam komplektam trūkst vēl Keisija, Džona un kādas Rebekas.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 17:50
Post #53

kawaii tora

Mihaels jeb Mihails jeb miša - Krievu vārds un ja kas tādu ir daudz,Poltergeists - šo vārdu lietoju īsuma labad, baigi labi teikt - nolādētās dvēseles vai nemīlētas sirdis, izklaisās taču tizli, pie tam vārds poltergeists apzīmē garu, kam piemīt fizisks spēks.
Nezinu, kur tie šķīstītāji to izrāvuši par to šķīstītavu, viņi to dēvē arī par miera ostu. Tu gribi teikt ka kāds saprastu, ja es te lietotu visus tos vārdus kādus viņi lietoja, viņi vēl runāja par kaut kādiem elles lokiem un ieteica izlasīt Dantes grāmatu, kur tas viss aprakstīts. Lai viņus saprastu tev perfekti jāpārzin visi ar kristietību saistītie jautājumi man pašai vairrākkārt vajadzēja pārjautāt, ko viņš ar to domā. vai tas būtu baigi interesanti ja viss stāsts pastāvētu no izglītojošiem jautājumiem kas saistīti ar kristietību, ja kāds ļoti vēlas zināt tuv;ak par šo tēmu lai izveido oftopikā topiku veltītu šai tēmai atbildēšu ko zināšu un ko nezināšu, pajautāšu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 29 2005, 18:07
Post #54

ultrafilozofs

QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 16:50)
vai tas būtu baigi interesanti ja viss stāsts pastāvētu no izglītojošiem jautājumiem kas saistīti ar kristietību,
*

Tas būtu pat ļoti interesanti. Varbūt nākamreiz uzreiz pēc sarunas vai sarunas laikā pamēģini visu kaut kur pierakstīt?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 18:15
Post #55

kawaii tora

Varū brīdināt tas būs ļoti gari un izglītojoši, ja kāds ir pret garu un izglītojošu tekstu, tad bļaujiet līdz rītvakaram. es rītā vakarā rakstīšu turpinājumu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
animeec
post Sep 29 2005, 18:37
Post #56

Jinushi
**

ne paga stop stop es zinu kas bus talak apmeram, ka parasti gari un visi parejie neatbildi uz jautajumiem un tad tu nakamnedel satiksies vinjs pateiks mazliet un tad teiks, ka vinjam neesot laika apstastisot citu reizi,tipa boss sauc, ka jau visas jaukas gramatas, nesi iespaidojusies no gramtam? biggrin.gif sory ja kaut ko nesapratu vai samurgoju kaut ko neta tongue.gif
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 18:42
Post #57

kawaii tora

kļūdies, rītā vakarā uzzināsi kā viss notika

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lastguru
post Sep 29 2005, 19:01
Post #58

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

Iisteniibaa, jaa, pirmkaart izgliitojoshi posti man piemeeram liktos interesantaaki, otrkaart luudzu arii atbildi uz maniem jautaajumiem uzdotiem ieprieksh, un treshkaart es jau uz sho topiku skatos shkjiibi... jau sen gribeejaas paarcelt uz offtopic jaa jau tas nav fiction... ko tu par to domaa?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Sushi
post Sep 29 2005, 19:13
Post #59

Tennou

From: Somewhere I belong?

Njā... Labs padoms pūtu skolas psihologam. Man vispār arī grūti noticēt, bet pagaidām nezinu, ko teikt.
Kā jau teicu, man šķiet, ka tas viss ir (kaut cik) tavās iedomās, vientulības dēļ. Piem. kad mazam bērnam ir vientuļi, viņam uzrodas iedomu draugs, kas bieži vien arī ir k-kāds gars.
Kad biju maza, man bija iedomu draudzene Tūtatiņa. Pēc kāda laika, kad no tā dzīvokļa izvācāmies (vecmāmiņa tur palika dzīvot), stāvu zemāk ievācās cita meitenīte. Viņai arī uzradās iedomu draugs. Viņu, cik es zinu, sauca Kegijs.
Mēs ar to meiteni vēl nesen runājām par šo tēmu...
Labi, tas varbūt īsti neattiecās uz tēmu.

P.S.- Viens klases biedrs šodien k-ko teica par Ulbroku. K-ko tur dīvainu, vai kā...

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 19:28
Post #60

kawaii tora

Atbilde uz lastguru jautājumu:
Jā agrāk pastāvēja tie dēmoni, jocīgi, bet kautkas līdzīgs Inuyashai, agrāk dažiem dzīvniekiem piemitušas cilvēku dvēseles - tie ir tie augstas kārtas dēmoni. dvēseļu bija pietiekami, jo dēmoni regulēja cilvēku skaitu, bet stulbie dēmoni sāka slaktēt cits citu, pie tam cilvēki arī tos slaktēja un daži pat vēl tagad eksistē tikai aizmidzināti, vai kā to sauca

--------------------
IPB Image
+Quote Post

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:13