IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mans darbiņš
lastguru
post Sep 29 2005, 20:20
Post #61

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

emm... vispaar jau es uzdevu vairaakus jautaajumus...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 20:42
Post #62

kawaii tora

Group: Chuunin

tad veel pa teemu: ja dveeseles tik ir cik taas ir, tad kaa taas radaas, kaapeec tieshi tik, un ko taas dariija pirms tam kad bija vajadziigas cilveekiem (tas ir, pirms tam kad paraadiijaas cilveeki, nu vai vismaz pirms tam kad cilveeku kljuva tik daudz lai visas dveeseles tiktu pielietotas)? vai tas vareetu noziimeet ka kameer taas dveeseles nebija pieprasiitas, taas staigaaja pa Zemi demonu/garu/pusdievu izskataa, vai kaut kaa taa (un taapeec mums ir tik daudz legjendu par shaadiem gadiijumiem senajos laikos)?

1. Dvēseles radīja kāds augstāks spēks, manuprāt Dievs, bet skaidri es nezinu, kas ir tas augstākais spēks. Kas radīja dievu? to nu gan es nezinu.

2.Dvēseles agrāk bija vairāk, pateicoties nolādētajām dvēselēm, tagad to ir mazāk. Ja dvēseles netiktu iznīcinātas tagad tās būtu visiem.

3.Dvēseles tika radītas vienlaicīgi ar cilvēkiem, bet to bija par daudz, tapēc tās aizgāja pie dzīvniekiem, kuriem dvēseļu bija par maz.

4.Leģendu ir tik daudz jo tās vairāk vai mazāk lielākoties ir patiesas, izstudē vairāku kultūru grāmatas un sapratīsi, jo tas nav reāli ka vairākas dažādas kultūras izgudroja praktiski vienādas mitoloģiskas radības

Lastguru vai es tevi gadījumā neesmu kautkā aizvainojusi, no taviem postiem plūst negatīva enerģija.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
lastguru
post Sep 29 2005, 22:36
Post #63

The one who knows

QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 20:42)
2.Dvēseles agrāk bija vairāk, pateicoties nolādētajām dvēselēm, tagad to ir mazāk. Ja dvēseles netiktu iznīcinātas tagad tās būtu visiem.

kaads tad izniicinaashanas meerogs? pashlaik cilveeku ir ap 6 miljardiem, bet shajaa gadsimtaa mums ir risks ka cilveeku paliks divreiz vairaak... vai arii tu gribi teikt ka tika noteika robezha cik cilveeki var buut, un preciizi tik dveeselju arii tika radiitas? bet Zeme tak nav vieniigaa planeeta... Turklaat tad sanaak ka peec kaada laika dveeseles var izbeigries pilniibaa... ko tad dariisim? taa it kaa biezhi negadaas ka dziivaa radiiba piedzimtu bez dveeseles, vai es maldos?
3.Dvēseles tika radītas vienlaicīgi ar cilvēkiem, bet to bija par daudz, tapēc tās aizgāja pie dzīvniekiem, kuriem dvēseļu bija par maz.

Tu saki ka dveeseles tika radiitas vienlaiciigi ar cilveekiem, bet ja dziivnieki eksisteeja pirms cilveekiem (uz cik atceros, gandriiz visaas, ja ne visaas, legjindaas par cilveeka radiishanu ir teikts ka cilveeks paraadiijaas veelaak), un ja tu saki ka dziivniekiem arii ir dveeseles, tad ko dariija dziivnieki pirms tika radiiti cilveeki?
4.Leģendu ir tik daudz jo tās vairāk vai mazāk lielākoties ir patiesas, izstudē vairāku kultūru grāmatas un sapratīsi, jo tas nav reāli ka vairākas dažādas kultūras izgudroja praktiski vienādas mitoloģiskas radības

Man nevajag teikt "ej pastudee mitologjiju", jo filozofija, religjija, mistika, magjija, okultisms un miiti ir manas miiljaakaas teemas diskusijaam. Es briinishkjiigi zinu ka ljoti daudzu kultuuru legjendas ir diez gan tuvas, un atspoguljo dazhaadus veestures notikumus, kurus mees tikai tagad pamazaam saakam izprast.
Lastguru vai es tevi gadījumā neesmu kautkā aizvainojusi, no taviem postiem plūst negatīva enerģija.

Nee... paraadi luudzu, no kuriem. No maniem postiem nevar pluust negatiiva energjija, es vnk gribeeju lai tu atbildi uz jautaajumiem smile.gif

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
+Quote Post
Tigra2
post Sep 29 2005, 23:14
Post #64

kawaii tora

Cilvēku masveida palielināšanās nebija paredzēta, tam bija domāti demoni, lai skaitu regulētu. Dvēseles var izbeigties! Tapēc ir liela nozīme šiem cilvēkiem kas dvēseles sargā. Man liekas ka katrai solārajai sistēmai ir savs augstākais spēks.

Dzīvnieku dvēseļu skaits arī ir ierobežots un tas ir vienāds ar cilvēku dvēseļu skaitu. Pirms cilvēku rašanās dzīvnieki nodarbojās ar vairošanos. Tad radās cilvēki lai nepieļautu dvēseļu izsīkšanu un dēmoni, lai nepieļautu cilvēku dvēseļu izsīkšanu.

Tā frāze ir domāta tam, lai tu saprastu, kur es to esmu izrāvusi.

Es tikai jautāju, jo es nepiedotu sev to ka uz mani kāds ir apvainojies, jo tas ir viens no veidiem kā kļūt par poltergeistu, es gribu aiziet no šīs pasaules mierīgi, nevis blandīties pa zemes virsu bez miera.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lastguru
post Sep 29 2005, 23:43
Post #65

The one who knows

QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 23:14)
Cilvēku masveida palielināšanās nebija paredzēta, tam bija domāti demoni, lai skaitu regulētu. Dvēseles var izbeigties!

good point. taapat kaa pleesonji ir vajadziigi lai zaaljeedaaju populaaciju uztureet taadaas robezhaas, kaadas taas var normaali pastaaveet, un ja pleesonjus novaakt tad ar laiku zaaljeedaaji vnk nevarees izdziivot jo tiem nebuus ko eest un kur dziivot. Taatad liidziigs mehaanisms tika paredzeets arii cilveekiem. that makes a lot of sense! bet kas notika ja dveeseles izbeigsies? kaa var buut dziivaa radiiba bez dveeseles?

Dzīvnieku dvēseļu skaits arī ir ierobežots un tas ir vienāds ar cilvēku dvēseļu skaitu. Pirms cilvēku rašanās dzīvnieki nodarbojās ar vairošanos. Tad radās cilvēki lai nepieļautu dvēseļu izsīkšanu un dēmoni, lai nepieļautu cilvēku dvēseļu izsīkšanu.

kaapeec dziivnieku dveeselju skaits vareetu buut taads pats kaa cilveeku dveeselju skaits? Ja pie dziivniekiem pieskaitiit ari insektus tad dziivnieku dveeseleem jau sen javadzeeja izbeigties. bet ja insektiem nav dveeselju, tad kaadiem dziivniekiem ir?
Es tikai jautāju, jo es nepiedotu sev to ka uz mani kāds ir apvainojies, jo tas ir viens no veidiem kā kļūt par poltergeistu, es gribu aiziet no šīs pasaules mierīgi, nevis blandīties pa zemes virsu bez miera.

tas ka tu sev kaut ko nepiedod, arii manupraat vareetu buut viens no veidiem kaa kljuut par taa sakto "poltergeistu"

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
Tigra2
post Sep 30 2005, 15:57
Post #66

kawaii tora

2. pakāpes dvēseles ir no rāpuļiem - zīdītājiem.šīm radībām ir apziņa un domas 3. Pakāpes dvēseles zivīm.4. pakāpes dvēseles ir Insektiem,jūraszvaigznēm, aktīnijām, hidrām un arī amēbām, tās ir ļoti primitīvas, bez apziņas. Kad izbeigsies cilvēku dvēseles, paliks dzīvnieku dvēseles, jo tās nolādētajām dvēselēm nav nepieciešamas. Tad cilvēki būs primitīvi un patupi. un dzīvnieki izmirs un līdz ar dzīvniekiem dzīvā daba, un zemeslode būs tāda pati kā marss. Es kaut kur esmu dzirdējusi, ka senāk uz marsa arī bijusi dzīvība, varbūt tas viss jau ir bijis?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lastguru
post Sep 30 2005, 17:09
Post #67

The one who knows

QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 15:57)
Kad izbeigsies cilvēku dvēseles, paliks dzīvnieku dvēseles, jo tās nolādētajām dvēselēm nav nepieciešamas.

kaapeec "nolaadeetajaam dveeseleem" ir vajadziigas cilveeku dveeseles?

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
Tigra2
post Sep 30 2005, 17:22
Post #68

kawaii tora

Tās iegūst spēku, varu. Vara jau patīk visiem bad guys. Pie tam daudzi no viņiem vēlas valdīt, un kam visvairāk spēka, tas to var darīt. Bet ne visas tās nolādētās dvēseles, absorbē garus. Viss ir atkarīgs no tā, kāds ir bijis cilvēks pirms kļuva par poltergeistu. Poltergeisti arī iedalās grupās, katriem ir sava nozīme. Ir arī tādi, kas cīnās pret tiem dvēseļu ēdājiem.

P.S. Un izskatās ka pateicoties taviem jautājumiem, kultūras jautājumi tiks izanalizēti, tapēc varēšu rakstīt it kā izgriežot daļu no sarunām, jo tas sastāvēs no tā ko es tagad šeit rakstu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 30 2005, 17:40
Post #69

ultrafilozofs

From: durdom

Pasaka, pasaciņa, bet lasīt interesanti smile.gif

P.s.
lastguru, brīnos par tevi

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Sep 30 2005, 17:47
Post #70

kawaii tora

Tu minhauzenu palasīji? Nevienam nav tiesības saukt mani par meli, ja viņš pat skaidri nezina ko nozīmē meli, un pasaki man ar ko pasakas atšķiras no īstenības? ES NEMELOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vismaz pati to neuzskatu par meliem. Kad sniegsi man precīzu melu un pasaciņu definīciju, ko ir apstiprinājuši vismaz 10 izcili un ar faktiem apstiprinājuši zinātnieki, filozofi, reliģiskie vadoņi u.c. tad varēsi to apgalvot.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 30 2005, 18:04
Post #71

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 16:47)
Tu minhauzenu palasīji? Nevienam nav tiesības saukt mani par meli, ja viņš pat skaidri nezina ko nozīmē meli, un pasaki man ar ko  pasakas atšķiras no īstenības? ES NEMELOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vismaz pati to neuzskatu par meliem. Kad sniegsi man precīzu melu un  pasaciņu definīciju, ko ir apstiprinājuši vismaz 10 izcili un ar faktiem apstiprinājuši zinātnieki, filozofi, reliģiskie vadoņi u.c. tad varēsi to apgalvot.
*

To pašu apgrieztā veidā var attiecināt uz tevi. Tiklīdz 10 izcili ar faktiem bruņoti zinātnieki, filosofi (bet ne reliģiskie vadoņi, kurus es uzskatu par masu apzinas manipulatoriem) apstiprinās tevis teikto, es ar lielu bijību pieņemšu tavus vārus par patiesiem. Līdz tam laikam man tie ir tikai apzināti, vai ļoti ceru, ka neapzināti meli.

Atbildot uz jautājumu ar ko pasakas atšķiras no īstenības (starp citu, ar šo frāzi tu izdari pieļāvumu, ka tās tomēr varētu būt pasakas) varu tikai teikt, ka pasakas mēs lasām un rakstām un fantazējam, bet īstenibā mēs eksistējam fiziski, esam materiāli, kontaktējamies ar citām dzīvām būtnēm.

Kas tevi tik ļoti pārsteidz? Vai tiešam grūti aprast ar domu, ka cilvēkam, kas ir izlasījis tonnām grāmatu (visa veida) kontaktējies ar pietiekami daudziem atšķirīgiem cilvēkiem un nodzīvojis pietiekami ilgi šai pasaulē tavs teksts liekas ļoti vāji saistīts ar realitāti? Var jau būt, ka tava zemapziņa projicē tavus garus un tev tie liekas reāli, taču piedod man, tas nebūt neliecina, par taviem kontaktiem ar aizkapa būtnēm, un jo tālāk jūs savā dialogā ejat jo vairāk man tas atgādina kādu pseidozinātnisku šurumburumu, kas arī nav faktuali pamatots. Bet turpini vien, es nesaku, ka nav interesanti.

Vienlaikus es pieļauju, ka tu nemelo, jo melot nozīmē apzināti runāt nepatiesību

P.s. Starp citu, šo sadaļu sauc fan fiction smile.gif

This post has been edited by ShinChan: Sep 30 2005, 18:04

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Sep 30 2005, 19:34
Post #72

kawaii tora

Es sapratu es beidzot sapratu, piedodiet es visu sapratu, nezinu kapēc bet es tagad raudu, es beidzot sapratu, tas viss ko es redzu, vai arī man likās ka es to redzu ir meli es beidzot to sapratu nelasiet vairs neko, ko es esmu rakstījusi. Tie ir meli, es esmu visstulbākā, visdebilākā mele uz pasaules. Kad es biju maza ar mani notika daži gadījumi, kurus es tā arī nespēju aizmirst, neteikšu kādi tie bija, jo man ir kauns par to runāt. es savā prātā radīju pasauli, kas ir labāka par īsto, kur nav tādu pretīgu cilvēku, kas tā dara, es negribēju to redzēt pieņemt, saprast. Es tikai gribēju dzīvot un būt laimīga. Piedodiet,bet šai jaunajai pasaulei noticēju. varbūt tapēc arī man likās, ka es viņus redzu. Tas viss tikai tapēc, lai es nebūtu vientuļa, tas arī viss ignorējiet šo topiku. Tās otras pasaules vairs nav.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 30 2005, 20:19
Post #73

onibaba

From: Riga, Latvia.

ShinChan es tev gribeeju teikt tikai vienu - neatnjem citiem ceriibu, jo varbuut tas ir peedeejais kas tiem palicis... Ceru ka tu saprati ko es ar to gribejeu teikt...

Tigra2 luudzu turpini staastu un ticeet tam kam tici jo bez ticiibas kaut kam mees visi esam kaa plikas bazniicas zhurkas... ikviens kaut kam tic... tu gariem... es kaut kam savam un varbuut ShinChans savai gudriibai bet mees vismaz ticam.. ticiiba tur cilveeku pie dziiviibas... ticiiba ka buusi laimiigs ka tev buus beerni un laba gjimene... ja nebuutu ticiibas es sen jau buutu padariijusi sev galu...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Tigra2
post Sep 30 2005, 20:30
Post #74

kawaii tora

tikšu galā ar sevi un halucinācijām, nevajag uztraukties, man jau sen bija laiks pieaugt. Un tāds pieaudzis cilvēks kā es centīšos līdzināties ShinChanam viņš vismaz ir saprātīgs, nevis kā es BIJU - fantazētāja.
Nevajadzēja neko rakstīt, tas viss ir stulbi. Manas halucinācijas ir jāārstē. Tā man ir jauns grafiks, vairs nekādu anime, manga, zīmēšanas, dzejas rakstīšanas, muzicēšanas, es tapat savu dzīvi beigšu kā bomzis kāda jēga kaut ko darīt, dzīvošu šajā pretīgajā pasaulē kā mācēšu, es neesmu īpaša, es BIJU visparastākā stulbenīte fantazētāja, izdzēsiet kāds šo topiku, izklausās stu;lbi, bet es nevaru...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 30 2005, 20:33
Post #75

onibaba

From: Riga, Latvia.

Un taa pazuud veelviens ljoti interesants un neparasts cilveecinsh... Zheel... Man no tiesas ir zheel... ShinChans nav ideaals... Ja man liktu izveeleeties starp Tigras un ShinChana persionalitaateem es izveeleetos to pirmo... Vnk dziive ir skaistaaka un interesanaaka ja to piepilda kaut kas taads kas netiek daavaats kuram katram...
Well... It's realy sad... sad.gif

Bet Tigra2 es tiehsaam ceru sagaidiit turpinaajumu - no taa vareetu sanaakt aizraujosh staasts... Luudzu nebeidz raxtiit! happy.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post

8 Pages V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:22