![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() FMA X3 |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nekas dizs, bet mani pilniibaa apmierina ")
|
deleted-ray |
![]()
|
Au volza - atsuuti man savu desktopa valpaperu uz emailu ( to ar drakoninju ") uz b-ray@inbox.lv
|
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
deBUGa |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Hmm... nekaada sakara ar anime un art, bet ja jau visi, tad es ar 'iekakaashu'... ![]() ![]() Update prieksh tiem, kam probleemas ar OS atpaziishanu ![]()
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Nu tad jau es arii iepostoshu savu dasktopu... man shodien uznaaca.. un es uzliku kaadu gaishu wallu.. ![]() -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nekaadi nevaru saprast, kaa var dziivot uz pavisam gaisha (balta) vai pavisam tumsha (melna) desktopa... tas ta4 griezh aciis...
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
deleted-ray |
![]()
|
||
Ar laiku pierod pie visa ") |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nekaa.. man vienkaarshi apnika visi raibie, kraasainie.. utt. walli.. es ieliidu photoshopaa un ieliku kadu miilju bildiiti uz baltas lapas, nedaudz ietoneeju [ar gaishi-gaishi zilu] un pieliku sirdij tuvu fraazi... man vismaz prieks uz dasktopu tagad skatiities.
-------------------- ![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
Ja jau par alternatīvajām OS, tad te būs manējais. Arī Linuks, patiesībā.
![]() Un btw Yumei baigi jaukais tas desktops ![]() -------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
deBUGa |
![]() ![]()
|
||
Alternatiivaas OS t.i. Windows famiilija... ![]() pareizam desktopam (taapat kaa jebkuram dizainam) jaasatur ne vairaak par trijaam pamatkraasaam (neskaitot kraasu paarejas)... un nekaadus kontrastainus un spilgtus pasaakumus... Ar taam kraasaam pat taa - jo mazaak jo labaak... un neaizmirstam, njemt veeraa saderiibu ar OS logu kraasaam/skinu... kaa piemeeru skataamie Saiko, Rozes (nu varbuut iznjemot peedeejo ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
Yume |
![]()
|
Klau, tas ko tu tur saraxiiji ir sviests.....
Katram sava gaume, un man piemeeram tiiri labi patiik komtrasta toni wallos.... Tas viss tachu ir tiiri individuaali... ![]() -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
||||||
un kaads vecaaks
sviests labs produkts... ja es vareetu rakstiit sviestu, buutu bagaats cilveeks... ![]() ja kaadam kaadas pretenzijas var veelreiz paarlasiit manu parakstu (signature) -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||||||
Kikyou |
![]()
|
||||||||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir viltiigi izvilkt aaraa no miskastes pieraadiijumus >=3 |
||||||||
deBUGa |
![]()
|
||
[steidziigi baazh pieraadiijumus atpakalj un saak taisnoties] nevien neko nenokuries nevilka aaraa... viss tepat... viss uz vietas... ![]() a kas par pieraadiijumiem? ( a byl li mal4ik?) -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |