![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
un? lai jaw liek ja citu nav ko dariit kaa katru dienu wallpaperus mainiit...
![]() ![]() -------------------- ^_^
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pievienojos Isai... Nevar būt, ka katru dienu sev maina wallpaperus.
Es piemēram wallpaperu mainu turpat vai reizi divos mēnešos, citreiz biežāk, citreiz retāk. o.ō Un lai nebūtu pilnīgs spams... ![]() Pielāgojos sezonai. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
widescreen
![]() ![]() -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Te kaķēni arī kust? Ta gan būtu dikti feini!
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
njez, es reizeem manu dekstopu kaadas 5-10 reizes diena akameer atrodu iisto, shad tad mainu reizi meenesii...vienmuljiiba nogalina...
![]() ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
mhmm. arii nedaudz izbriina wallpapera mainja ik dienu. kaada psihologjiska probleema var buut, vai nesaskanjas gjimenee. varbuut vienkaarshi der atrast meiteni, vai saakt straadaat kaadaa darbaa? ;>. imho ik dienas mainiitaajiem/postotaajiem adekvaataaks buutu threada nosaukums nevis "post your desktop", bet vienkaarshi "post pics", jo vienkaarshi liels laiks dienas/dziives veltiits jaunu bilzhu mekleeshanai, kaarteejo reizi wallpapera nomainjai, kaarteejam postam sheit. varbuut tas gan ir kaads veids sevis pashapliecinaashanai zemapzinjaa? ;>
sorry for flame if someone got offended. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vienkārši tā biežā nomaiņa ir cenšanās palielināt ierakstu skaitu un līdz ar to iegūt jaunu lietotāja pakāpi. Nožēlojami... Tā nu tas ir.
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Seniorita |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 294 Joined: 20-March 06 From: If I tell ya, I'll have to kill ya! ![]() |
Nu es gan biezhi wallpaperus nemainu... bet gadas ta ke mekle kadu wallu lai perfecti atbilstu tavam noskaņojumam tieshi taja diena, bet jau ritdien dribi to nomainit...
This post has been edited by Seniorita: Oct 10 2006, 19:43 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
-------------------- |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Nu taa , es vienlārši nespēju izturēt ja man ilgāku laiku staav viena un taa pati desktopa bilde! Parasti manu 3-4 reizes diena! Visas es pat nepostoju!
Ja kādam nepatīk.... Nav mana problēma! ![]() -------------------- ![]() Kon! |
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es laikam esmu nobriedis un bez problēmām, jo man desktop bilde stāv aptuveni gadu xD
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Vienkārši tā biežā nomaiņa ir cenšanās palielināt ierakstu skaitu un līdz ar to iegūt jaunu lietotāja pakāpi. Nožēlojami... Tā nu tas ir. ![]() nevajag jau visus sev pieliidzinaat ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Haha, pasmējos jau ļoti gardi. Hahaha...
-------------------- Go and die, please.
|
harpy |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 00:13 |