![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Kāds ta ir Stārkrafts 2ais, Bellzy?
Lai nav offtopiks: ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Kāds ta ir Stārkrafts 2ais, Bellzy? Es viņu nolādēju jau kādu laiciņu atpakaļ.Bet man viņa neiet dēļ death screen.Un tā arī šī spēle tur stāv. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Es esmu vīrs. This post has been edited by Kikyou: May 15 2010, 20:10 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Narcisms? XD
![]() Edit: Ups, nu vai labāk. ![]() This post has been edited by Tigra2: May 22 2010, 19:47 -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
"copy of Windows is not genuine"
NOOOOOOOOOOO ZAGĻI EVERYWHERE! Un, Kikyou, pseido-MAC? Īstenie Applefagi uz tevi nosodoši lūr (es tā pieņemu). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Applefagi arī mani var ienīst C:
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ta jau drīzāk nosodoši lūrēt, ka tev /x/ atvērts. :')
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Atdodam godu universa ultimate badass, viņam permanenti atstājot Tv ekrānus. Semper fidelis, you manly man, you.
![]() This post has been edited by GM: May 27 2010, 22:56 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Palieku uzticīgs klasikai.
![]() |
maxovt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 18-February 08 From: Latvija, Rīga ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Divi jautājumi:
1. Nanami Madobe ir? 2. KĀPĒC WINAMP?! Vai tad tiešām vairs nav labākas alternatīvas, piemēram, Foobar2000 mūzikai un CCCP video? This post has been edited by Niks: May 31 2010, 23:46 |
maxovt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 18-February 08 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. Ir
2. Sk. App Launcher. Tur ir gan Foobar2000, gan MPC (ar CCCP) -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nebiju redzeejis kaadu ikdienaa lietojam aitinjas kopsh 1969...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Thread's gettin popular |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |