![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ui kā es nemīlu onkuli vārdā VanGogs... vienas antipātijas pret viņa daiļradi.. Nez, un tādu wallu var ilgi skatīties?
![]() -------------------- ![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Yume seit druscinj jauc- tas nav onkulis Van Gogs, bet gan onka Salvadors Dali, par kuru varo drosi teikt, ka apbriinoju gan vinja maakslu, gan vinja dziivi un pasaules uztveri.
Vispaar esmu es taads neliels sirreaalisma friiks, proti, tas izpauzaas arii manaa dziives uztveree, manaa gaumee uz kino, maakslu un literatuuru. Veeleejies zinaat cik ilgi var saadaa darbaa luukoties....ilgi, ljoti ilgi, lai ieveerotu visas siis smalkaas detaljas un niances, lai izbaudiitu visas siis brriniskiigi sapnjainaas Dali izdomas auglus. Luukosanaas vinja darbos ir kaa savdabiigs celojums caur sapnjiem, kurus izveidojusi sii geniaalaa personiiba. -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Oj shitaada tipa Dalii gleznas man riktiigi patiik (sireaalisms laikam). es vienkaarshi kaifoju ^^
|
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Taapat ir ar mani.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ui, stulbā es sajaucu uzvārdus.. brrr.. sirreālismu ar postimpresionistu sajaukt.. (*jūtās kā galīgs cirvis*) Nu jebkura gadījumā, es biju domājusi tieši Dalī..
Hmm.. nu jā, es par gaumi nestrīdos, jo gidīgi atdzīstu, katram sava, bet nu es piemēram nevaru uz Dalī bildē skatīties ilgak par pāris minūtēm, man uz nerviem krīt ![]() -------------------- ![]() |
ONIX |
![]()
|
Kaa jau saka-katram savs....
![]() -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Dali mīļi novākušies?! Es ar viens no tiem
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
XipnosS |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 4-November 04 ![]() |
Manejais.. galds ar monitoru uz mana monitora
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Heh, XipnosS
![]() Shito vajadzeetu paraadiit muterei, tad vinja saprastu ka nokraameets datorgalds = normaali :3 |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
man knapi pietiek vietas visu sakraut visu uz datorgalda
-------------------- ![]() |
volzha |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Nekas īpaš mēģinu ieturēties minimālista stilā.
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() un ![]() -------------------- ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
This one I hawe for a while
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() jauns.... hmzeee... sāku justies apsēsta. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |