![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Atzīsties. tev vienkāršī kompis nevelk kauju masīvumu. -------------------- Because i can!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Atzīsties. tev vienkāršī kompis nevelk kauju masīvumu. Velk, vienkarši spēle nav user-friendly un es vispar pusi no laika nevaru sapras ko man jādar. Tik gruti sataisit kko līdzīgu Freelanceram vai wing comanderam? |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Atzīsties. tev vienkāršī kompis nevelk kauju masīvumu. Velk, vienkarši spēle nav user-friendly un es vispar pusi no laika nevaru sapras ko man jādar. Tik gruti sataisit kko līdzīgu Freelanceram vai wing comanderam? Kāpēc taisīt kaut ko līdzīgu freelancerim, ja var sataisī kaut ko daudz labāku (jebkuru no X sērijas spēlēm uzkatu par labāku par freelanceri)? Tieši tas, ka var darīt dajebko ir pats labums. Vai tev obligāti vajag uzbūvēt spilgti izgaismotas sliedes, lai tu varētu spēlēt spēli? -------------------- Because i can!
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Atzīsties. tev vienkāršī kompis nevelk kauju masīvumu. Velk, vienkarši spēle nav user-friendly un es vispar pusi no laika nevaru sapras ko man jādar. Tik gruti sataisit kko līdzīgu Freelanceram vai wing comanderam? Tik ilgi kamēr iztur cauri sākotnējai nesabalansētībai (biežie pirātu uzbrukumi, kas noved pie ātras leveļošanas, kas savukārt nozīmē, ka pirāti levelscale'ojās līdz ar tevi, bet tava kuģa ieroči paliek sākotnējā līmenī) un neveic nevienu eskorta misiju, jo AI ir beyond retarded, X3 ir awsum. Un jā, izlasi spēles manuāli pie velna, apgūt šortaktus nav nemaz tik grūti. This post has been edited by Sērfijs: Jun 7 2010, 15:03 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Sana |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 13-June 10 ![]() |
That's mine:
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Narcisms again! :3
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
-------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Priekš manis salikt ikonas uz desktopa ir vecum-vecs ieradums
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
luckyjesus |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 1-November 09 ![]() |
![]() This post has been edited by luckyjesus: Jul 9 2010, 06:28 |
Simsons |