![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
sure why not but man ir 2 monitori tapec iznak tik gars walls.... kas reali ir 2 XD
|
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
Izskatas labi
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
I love Simon`s cat
![]() This post has been edited by Ray: Aug 1 2010, 18:08 |
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
![]() |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
greycookie |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 17-August 10 From: mazā melnā laboratorija ![]() |
![]() man dikti patika divi dažādu un nu galīgi nevarēju izlemt kuru lai liek tapēc saliku abus kopā ^^ -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
![]() patiesi, patiesi ![]() -------------------- ![]() |
Ņetka |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-December 09 From: interwebz ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Living is what scares me. Dying is easy." -Charles Manson |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ko tu tur mācies? Lūdzu, saki, ka kādu noderīgu valodu... Nespēšu sagraut iedomas, ka nu vismaz tu toč proti atškirt spēlēšanos no realitātes.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:03 |