![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kikyou(pec dekstopa paskaoties) fonetika un tulkošana jums ta pat cik man zinas ir atsēžamās lekcijas.
Un kā bija iesvētības? labi jūs izsmerēja? ![]() btw. tas ir MAC, vai tikai tads theme uzlikts? Un izskatās, ka Simsosns ir HoN cienītājs... pagaidām dodu priekšroku LoL, jo tas pa brīvu, bet moš saņemšos arī nopirkt HoN un protams arī mans BG, tik nekā īpaša nav... es visu mapītēs glabāju ![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
![]() Bija iemesls sakārtot. ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol @ systray
|
maitenieks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 22-August 09 From: Sabile ![]() |
![]() -------------------- |
El4an |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 130 Joined: 26-September 10 From: nowhere ![]() |
![]() -------------------- |
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
Kikyou(pec dekstopa paskaoties) fonetika un tulkošana jums ta pat cik man zinas ir atsēžamās lekcijas. Un kā bija iesvētības? labi jūs izsmerēja? ![]() btw. tas ir MAC, vai tikai tads theme uzlikts? Un izskatās, ka Simsosns ir HoN cienītājs... pagaidām dodu priekšroku LoL, jo tas pa brīvu, bet moš saņemšos arī nopirkt HoN un protams arī mans BG, tik nekā īpaša nav... es visu mapītēs glabāju Juu hons laba manta bet taka es WoW nesen par gm saku stradat nav isti vairs laika. Lai gan honu speleju jau kopsh pagajusha gada augusta. Iemainiju pret 2x SC2 beta accountiem , taka man pat nebija japerk vinsh. Pashlaik manuprat esmu tuvu 1800 psr ratingam , lols isti nevelk , ne balance ne championii ne runu utt sistema. Labak pietureshos pie HoNa. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kas tad vel vrēja būt mūsu LeoRam...
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Oh ze captain @u@
-------------------- |
Asferot |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 11-October 05 From: Deep cave somwhere far away! ![]() |
![]() Meh... -------------------- Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN! |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
![]() -------------------- whatever.....
|
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
ee... fuzz iedosi savu bg bildi?
|
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
-------------------- whatever.....
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:19 |