![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mmmm, nu labi, tad es arī čupai pielikšu..
![]() šitā man dasktops izskatās pašlaik. ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Daisuke!!!!!!!!!!!!!!! ^_________^ Kawaii!!!!
-------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ka jus radat savus desktopus ar visiem shortcut`im
![]() ........................... nu gan............ mde visi ir skola neeeeeeeee es šeit tikai liiiidz kadiem 12.30 ![]() ![]() Mde xe-xe-xe tad nositišu laiku klausoties melodijas no Vagrant Story un parejam RPG spelem...........................xe.......................................... (sorry par offtopik ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 23 2004, 10:32) Ka jus radat savus desktopus ar visiem shortcut`im ![]() ........................... nu gan............ mde visi ir skola neeeeeeeee es šeit tikai liiiidz kadiem 12.30 ![]() ![]() Mde xe-xe-xe tad nositišu laiku klausoties melodijas no Vagrant Story un parejam RPG spelem...........................xe.......................................... uz klawas ir taada poga kaa "PrtScn" jeb "Print Screen", piespied to, ta atver kautvai to pashu Paint, un ctrl+v ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Re kur mans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
![]() -------------------- |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Hikaru nodarbojasmies ar Siemens PLC ? )))
|
X_Kamui |
![]()
|
Krievu ........he ............... man patik
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Tikliidz iebraukshu Jpaanju valodaa taa paarieshu uz Japaanju.. .stilam.. un lai ari paziimeetos.. .ka arii lai neviens cits nespeetu neko izdariit
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, nu kāpēc, man stāvēja vienu brīdi zviedru.. ļoti jauki izskatījās, un cilveki kas nesaprot zviedru valodu protams sākumā apstulba ieraugot , bet tāpat taču, viss paliek savas vietās, un tur pat nelasot var saprast. Tapēc tomēr tika galā.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 01:02 |