![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 23 2004, 15:56) hehe, nu kāpēc, man stāvēja vienu brīdi zviedru.. ļoti jauki izskatījās, un cilveki kas nesaprot zviedru valodu protams sākumā apstulba ieraugot , bet tāpat taču, viss paliek savas vietās, un tur pat nelasot var saprast. Tapēc tomēr tika galā. ![]() Man vienu briidi bija latvieshu windows.... ![]() ![]() ...Anyway. Eku mans jaunais deesktops. :3 ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vel dažus atradu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nebulosa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 11-August 04 ![]() |
Mi descktop is blue, no have a figures.
I create one wallpaper... The hair of the Kiba was horrible therefore had that to cut it of one another dark engraving, and I did not obtain to see right the hair of it and finished very cutting wrong. ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
![]() Zeel tikai ka feisaa pa kreisi iz labaa vaiga ir scar, ne uz kreisaa. Makten gluks ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Nezinu, peedeejaa liakaa mani velk uz kaut ko rozaa un puukainu...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ko nu es tur visu defaulto desktopu raadiishu. Pietiks tikai ar wallpaperi:
![]() Btw, ir jau ir kauns, ka tikai "2hit", bet taada ir dziive... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Man tagad šitais........... he
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mazliet paargaaju uz ziemas teemu ^^
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Awwwww, tas Daisuke's desktops ir nenormaali labs!
![]() A man atkal Sasuke [ i wonder why..... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 23 2004, 13:08) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ ![]() esam daudzpusiigi - jaaprot tikt galaa ar visu... XD -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 7 2004, 23:31) Kas tas par Daisuke's desktopu ??? ![]() Vai es tadu varu dabut ari sev???? -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:14 |