![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
kikumi, spelee heroes? cool, es ar pa reizei uzspeleeju ja savaacas kaads pulcinsh ar draugiem, vienam parasti nav interesanti, bet ja uznaak tad arii viens var speleet, parasti man patiik heroes speleet lietainos rudens vakaros, vai tumshos ziemas vakaros
![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Manam sagribeejaas vasaru =] man ar skreenserveris taads atbilstosh =] Un tie anime chibii6i kas virsuu kustaas uz desktopa man =]
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Kaa var to desktopu nofokeet???
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ja tu paskatīot biš iepriekš tad redzētu, te jau tas pāris reizes skairots.
Use "print screen", un tad "past" opciju kādā grafiskaja redaktorā, piemēram paint'ā. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa, kur nu veel labaaks desktops man - tsukihime fanaatam un traktoru cieniitaajam:
P.S. aya-angel, es paarvareeju slinkumu un nosearchoju peec taa arcueid wallpapera, ko jurchix bija iepostojies 15.lpp. Taa kaa man tagad ir shams izshkjirtspeejaas 800x600 1024x7** u.t.t Pasaki, kaadu tev vajag, un es iepostoshu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 21 2005, 17:46) QUOTE(aya-angel @ Jan 14 2005, 16:22) Ella-chan, vai es vareetu no teviim shito bildiiti dabuut????? PLEASE!! Yume, would you mind to send me that pic u have on your desktop???? Es ar' taadu gribu!!! JurCHiX!!!!!!!! Luudzu, Luuudzu, vai tu nevareetu man atsuutiit to bildi, kuru tu iepostoji 15.lpp.????? Man taa nezeeliigi patiik!!!!! JurCHiX!!!!!!!! Luudzu, Luuudzu, vai tu nevareetu man arii atsuutiit to bildi, kuru tu iepostoji 15.lpp.????? Un pasaki man, kur tu vinju raavi! aya-angel sorry.. nebiju pamaniijis tavu postu, būtu aisūtījis ātrāk.. bet nu sūtu.. edg arī dabūsi! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Paldies, Jurchix, tomeer palieku pie savaa ieprieksheejaa postaa rakstiitaa:
QUOTE P.S. aya-angel, es paarvareeju slinkumu un nosearchoju peec taa arcueid wallpapera, ko jurchix bija iepostojies 15.lpp. Taa kaa man tagad ir shams izshkjirtspeejaas 800x600 1024x7** u.t.t Pasaki, kaadu tev vajag, un es iepostoshu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 25 2005, 17:41) Paldies, Jurchix, tomeer palieku pie savaa ieprieksheejaa postaa rakstiitaa: QUOTE P.S. aya-angel, es paarvareeju slinkumu un nosearchoju peec taa arcueid wallpapera, ko jurchix bija iepostojies 15.lpp. Taa kaa man tagad ir shams izshkjirtspeejaas 800x600 1024x7** u.t.t Pasaki, kaadu tev vajag, un es iepostoshu. ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Nekas dizhs jau nav...
![]() |
edg |
![]()
|
Prieksh aya-angel un citiem, kam patiik:
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Yay! Tsukihime rullē!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
DasH |
![]()
|
Ja kaadam interesee, ir taads diezgan labs (no anime...) Wallpaper`u saits:
---> Luudzu Spiest Te <--- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
JURCHIX!!! EEj nost! Taa bilde, kur tipa meeness zemee triecas - vienkaarshi perfekta. Man no taadaam bildeem saakas panika un juudzos nost... Tev noteikti man jaatsuuta! Luudzu! CirvjaKaac@inbox.lv
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
ui kaa miilu sho melnbaltumu ![]() p.s. varbut sanaca miseklis un galerija pie desktopiem ielikts dubults... gomen |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
He .... ar labs wallpapers......
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |