![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(swordsman @ Mar 16 2005, 16:45) QUOTE(dash3 @ Mar 16 2005, 16:39) kaa juuus vinus uzliekat seit?????es parasti uzspiezu print screen un ieeju paintaa un uzspiezu Ctrl+v man vins paraadaas tur .tad es uzrakstu nosaukumu un saglabaaju.bet tad kad es meeginu te ielikt man nekaa nesanaak vins prasa kautkaadu (jpg, .jpeg, .edg, .pga) a kaapeec taa notiek ![]() ![]() ![]() ![]() jaa man ir taa pati probleema. ![]() NOtiek tieshi taapeec ka forums nepieljauj citus formaatus bildeem, iisteniibaa taa ir lielaakajaa daljaa forumu, ka nenjem pretii jebkuru bilzju formaatu, parasti JPG njem pretii visur =] dash3: No problem =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
rekur arii maneejais!!!!!!!!!!!!!! nekas dizs jau nav bet ir
![]() -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
bieži mainu, bet pārsvarā kko mierīgu
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
es kaa tiko nomainiiju man tagad ir saads
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Atkal desktopu maiņa... x_X |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Mans:
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
swordsman |
![]()
|
nomainiiju atkal desktopu
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
heh...tikko kaa uzliku jaunu wallpaperu, iedomaajos pats vienu uztaisiit, nu tad luuk saskanjots ar manu sigu
![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Mar 9 2005, 18:37) ![]() you're welcome. ![]() Man atkla patīk SheWr desktops. ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Mar 16 2005, 12:22) Man kaut kāda Čobitu mānija uznākusi... ![]() Khmmnn...vai tu man lūdzu nevarētu iedot šo walperu? ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Es te tā skatos, kā tik tie desktopi nav izraibināti.
Tajā pašā laikā galvā apmēram kalkulējot, cik uz darbvirsmām atrodamais pirātiskais softs varētu izmaksāt. Īpaši, ja gadās kāds CADs vai Maya, Softimage, M$ Vizuālstudija, etc. Nezinu, esmu mēģinājis likt pāris wallpeiperus ar anime čariem, bet praktiski tie visi ir pārāk uzkrītoši vai raibi un reāli traucē darbam, IMO. Priekš datora jukeboxa der - okej. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kuram no jums te vajadzēja šo paklāju?
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mans peedeejais. Nedaudz paarveidoju vienu citu style`u, sho to pieliku, sjo to paarveidoju un luuk rezultaats..
-------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Btw, redzeeju sheit daudziem taadi kalendaarini ir uz desktopiem. Kur vinu iisti var dabuut? Kaads mosh var ieteikt..
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tur kautkur šī topika sākumā, es to pašu jautājumu uzdevu, paskaties vienu no pirmajām lapām, es tagad neatceros kas tā bija par progu.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:22 |