![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Un vņš man vel iilgu laiku tads buus mmmmm.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 27 2005, 14:46) Tur kautkur šī topika sākumā, es to pašu jautājumu uzdevu, paskaties vienu no pirmajām lapām, es tagad neatceros kas tā bija par progu. Nez, varbuut man kaut kas ar aciim, bet ruupiigi caurskatiiju 2x visu sho topicu un neatradu.. ![]() -------------------- |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Kaut kur jau jaasaak..
![]() ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Xikes man liekas tu domā par Rainlendar
Bet daži lieto Samurize, bet tā proga nav tik vienkārša kā liekas, ja pats grib visu smuki sakonfigurēt! Es jau kādus 3 mēnešu bez desktopa maiņas dzīvoju un zini vairāk arī neko nevēlos, nekādus samurize un rainlendarus! -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Tikko kā pastījos kas jauns animewallpaperos un šausmīgi iepatikās šitā bildīte ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(misty_moonlight @ Mar 29 2005, 23:52) tev tur kaads ar modingu nodarbojas? ![]() kas taa par progu kura uzraada laikapstaakļus un cpu,ram usage? -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(FaNtA @ Apr 3 2005, 19:45) QUOTE(misty_moonlight @ Mar 29 2005, 23:52) tev tur kaads ar modingu nodarbojas? :blink: kas taa par progu kura uzraada laikapstaakļus un cpu,ram usage? ja nemaldos, Serious Samurize :] vismaz līdzīgs. http://www.samurize.org lai gan kalendāri/laikapstākļi ir arī Rainlender un Rainmeter :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nja, te buus mans desktops... khe, khe, sorry par nekaartiibu.... Neesu labos draugos ar kaartiibu
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:25) Nja, te buus mans desktops... khe, khe, sorry par nekaartiibu.... Neesu labos draugos ar kaartiibu :rolleyes: Well, "taa tur" ir Ayumi Hamasaki.... simpātiski, tikai tas defaultais WinXP zilais skins visu skatu nedaudz izbojā.. bet tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(anti @ Apr 3 2005, 18:34) QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:25) Nja, te buus mans desktops... khe, khe, sorry par nekaartiibu.... Neesu labos draugos ar kaartiibu ![]() simpātiski, tikai tas defaultais WinXP zilais skins visu skatu nedaudz izbojā.. bet tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Njaa... ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
anti |
![]()
|
QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 3 2005, 21:40) QUOTE(anti @ Apr 3 2005, 18:34) QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:25) Nja, te buus mans desktops... khe, khe, sorry par nekaartiibu.... Neesu labos draugos ar kaartiibu :rolleyes: Well, "taa tur" ir Ayumi Hamasaki.... simpātiski, tikai tas defaultais WinXP zilais skins visu skatu nedaudz izbojā.. bet tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Njaa... <_< vajadzeetu uzlikt to silver skinu varbuut? nu, es parasti vispār uzlieku Windows Classic izskatu un miers :] kaut kā besī tas WinXP stils kopumā.. heh, mēģināju pievienot savu desktopbildi, bet nezkādēļ neizdodas. savādi. uploudot šeit kaut kā negribas, tomēr nebūs īsti par tēmu "Anime". -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Yap, taa ir- silver skins te labaak iedereetos, bet.... I'm stupid un neprotu to dabuut gatavu. *sashutushi skatieni Ayas virzienaa*
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:44) Yap, taa ir- silver skins te labaak iedereetos, bet.... I'm stupid un neprotu to dabuut gatavu. *sashutushi skatieni Ayas virzienaa* easy. labais peles klikšķis uz desktopa, izvēlies Properties un tad pie Appereance arī būs - gan Silver, gan Olive (jeb kā jams saucās). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
anti |
![]()
|
beidzot sanāca.
vārdu sakot - šis ir mans necilais desktops :) ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:21 |