![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Thank you, anti!!! ^^
Viss sanaaca un tagad manas acis ir pilniibaa apmierinaatas ar to ko redz uz sava desktopa ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:51) Thank you, anti!!! ^^ Viss sanaaca un tagad manas acis ir pilniibaa apmierinaatas ar to ko redz uz sava desktopa :) prieks palīdzēt :] starp citu, ja kādreiz nau ko darīt, iesaku paķēpāties ar StyleXP ;) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
^___--** Taa arii dariishu!!
![]() Njaa, atvainijos protams, ka mans wallpapers nav iisti saistiits ar anime teemu, bet tas ir saistiits ar Japaanu ^^; -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Apr 3 2005, 21:57) ^___--** Taa arii dariishu!! :) Paldies veelreiz!! ^__^ Njaa, atvainijos protams, ka mans wallpapers nav iisti saistiits ar anime teemu, bet tas ir saistiits ar Japaanu ^^; :) nu, manā pat no Japānas nau ne smakas.. bet nu, visu jau ar nevar gribēt ;) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu tikko ar nomainiiju saveejo:
![]() -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(anti @ Apr 3 2005, 21:22) ja nemaldos, Serious Samurize :] vismaz līdzīgs. lai gan kalendāri/laikapstākļi ir arī Rainlender un Rainmeter ![]() vis jau biiti for6i, bet es no vaacu valodas neko nejeedzu ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
anti |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Apr 3 2005, 22:12) QUOTE(anti @ Apr 3 2005, 21:22) ja nemaldos, Serious Samurize :] vismaz līdzīgs. lai gan kalendāri/laikapstākļi ir arī Rainlender un Rainmeter :) vis jau biiti for6i, bet es no vaacu valodas neko nejeedzu :unsure: bet gan kkaa tikšu galaa hm? vāciski nu gan te nekas nebija :) varu tikai ieteikt to, ko visiem parasti iesaku - ask google.com! :] manuāļus jau nudien visur var atrast ;) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
anti |
![]()
|
QUOTE(SheWr @ Apr 3 2005, 22:10) Nu tikko ar nomainiiju saveejo: man patīk kā ikonas ir izkārtotas tā smuki attiecībā pret wallpaperu :)) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Hm... šitais man jau tagad kādu laiku stāv. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 4 2005, 19:40) em... kur tev visas iconas? ![]() 60 60 60 60 60 60 60! -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Ikonas jau var izdzeest... Pie tam XP ir jauks un ka pa laikam pats piedaavaajas izdzeest nelietotaas... Bet ja grib, lai ikonas vispaar vairs neredz, tad bij kautkur pie Display Properties laikam View as web page un kjeksiiti do not show icons... Tagad mekleeju, bet sho iespeeju nevareeju atrast... nez kas noticies!? a mosh tas bija tikai 98ajam
![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 3 2005, 22:10) ui. man arī tāds kādu laiku bija. ![]() ____________________________________________-- -------------------- ![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Beidzot pabeidzu savu desktopu (redzama jau tikai dalja...)
Ja kaadam interesee, izmantoju StyleXP ... |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Esmu uzlicis Wallpaper Cycler un tagad man katru stundu tiek jauns wallpapers no manas kolekcijas uzlikts, pashlaik ir shaads:
![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(Revol @ Apr 5 2005, 21:05) Esmu uzlicis Wallpaper Cycler un tagad man katru stundu tiek jauns wallpapers no manas kolekcijas uzlikts, pashlaik ir shaads: Tas minka no kreisaas puses man Kill Bill atgaadina ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:19 |