![]() |
![]() ![]() |
![]() |
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
mans screens un tas ir mans suns nevaru neko citu iipashu uzlikt jo man lloti patiiik shii bilde.
http://img188.echo.cx/my.php?image=screensedited5rt.jpg kaaaa man patiiik savs sunis. -------------------- I LIKE MU
|
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
man viens jautaaajums kaaa jums tik foshus taskbaru davuunat.
-------------------- I LIKE MU
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(luster dragon @ Apr 21 2005, 20:51) iespējami dažādi varianti: StyleXP (tādu lietoju es), DesktopX, WindowsBlinds.. izvēle paliek tavā ziņā. manā pēdējā desktopa bildē (skrīnšots) gan izmantots ne tikai StyleXP, bet arī ObjectDock (tas sūdiņš apakšā :) un AveDesk (ikonas, kas patiesībā ir deskleti, un kalendārs). anyway, ja teu ir normāls kompis un XP nebremzē, tad arī saliekot visus šitos pribambasus, nevajadzētu rasties īpašām problēmām. man pašai ir 1 ghz celerons ar 384 mb RAMu, tātad - nekas spīdošs, bet nu, es par bremzēšanu nesūdzos tā īpaši :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() -------------------- |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE Tāds jau sen ir. Un tikpat sen par to jau ir rēkts. Par "diskdziņiem" un ko tik vēl ne. mums kkad waacuwalodas h cilweeki paspiideeja ar domu cdrom latwiskot par "palaistuvi" ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(luster dragon @ Apr 21 2005, 19:46) mans screens un tas ir mans suns nevaru neko citu iipashu uzlikt jo man lloti patiiik shii bilde. http://img188.echo.cx/my.php?image=screensedited5rt.jpg kaaaa man patiiik savs sunis. manam ar uz desktopa ir mans suniic..es tik nemaak ielikt shite.. zinu,zinu,esmu analfabeete ![]() P.S. sorrz par shitaadiem offtopiciem.. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() pēkšņi iesīdēju sentimentālismā, atceroties par DN Angel... -------------------- ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
^^ Es ar izdomāju desktopu bikīt pamainīt ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Revol |
![]()
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Emm tev XP ir????
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Ielikshu arii saveejo...
![]() (tikai likshu wallpaper, ja nu kaads ar sev taadu gribees ![]() ![]() UN ![]() Ja pa lielu pasakiet, Edit'oshu, un uztaisiishu linku ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:05 |