![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
viss tiek saskaņots ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Mar 9 2005, 16:34) Wallpapers ņemts no DA'a. Skaists māxlasdarbs (fanart's) un ļoti fascinē šī darba noskaņa - drūma un vientuļa - tieši kā radīts manam raxturam. waah ,ljoti labz !!wai kaadz weel newar ielikt kaadu Rip van vinkle wallpaperu? -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE viss tiek saskaņots O! Plaģiātisms. ![]() Visu var saskaņot tad, ja tev pietiek uz dotās darba stacijas resursu, lai laistu liekus, relatīvi daudz resursus tērējošus procesus - desktopa raibinātājus. Esi tik mīļš, nopērc man +256 rama un es uzlikšu desktopa raibinātāju, kas pieskaņos ikonus un taskbāru vālpeipera tonim. Esmu nonācis pie secinājuma, ka normālu neuzkrītošu, ne-raibu anime vālpeiperu praktiski nav, ja ir, tad tie ir rezolūcijā zem 1600*1200. Pie tam uz darbam domāta datora bez vālpeipera var mierīgi iztikt, būtībā varētu teikt, ka lielākā daļa no tiem tevi novērš no darba, nevis rada vēlamo atmosfēru. Starp citu, kurš ir taupīgākais raibinātājs? StyleXP? |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
cik zinu stylexp aiznem loti maz eam vismaz man.
un vispār kas tev nepatīk ka viss tiek saskaņots? |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE un vispār kas tev nepatīk ka viss tiek saskaņots? Tu lasīt proti? - Vari neatbildēt, tā pat redzams, ka neproti. QUOTE cik zinu stylexp aiznem loti maz eam vismaz man. "Maz" - šis viens vārdiņš izsaka ļoti daudz. Precizē, cik maz. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(bypass @ May 7 2005, 18:51) Visu var saskaņot tad, ja tev pietiek uz dotās darba stacijas resursu, lai laistu liekus, relatīvi daudz resursus tērējošus procesus - desktopa raibinātājus. Esi tik mīļš, nopērc man +256 rama un es uzlikšu desktopa raibinātāju, kas pieskaņos ikonus un taskbāru vālpeipera tonim. Esmu nonācis pie secinājuma, ka normālu neuzkrītošu, ne-raibu anime vālpeiperu praktiski nav, ja ir, tad tie ir rezolūcijā zem 1600*1200. Pie tam uz darbam domāta datora bez vālpeipera var mierīgi iztikt, būtībā varētu teikt, ka lielākā daļa no tiem tevi novērš no darba, nevis rada vēlamo atmosfēru. Starp citu, kurš ir taupīgākais raibinātājs? StyleXP? he he, tu jau nako nesaproti, ja es gribeetu raibinaat, tad man buutu visas iespeejamaas kraasas uz desktopa, es jau speciaali uztaisiiju taadu pie kura vart relakseeties, es tev varu kko iedot 1600x1200 bet man pa6am vis iet uz 1280x1024 ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Kinori |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 7-May 05 ![]() |
Greetings, everyone! I'm a new member here and it is a pleasure to meet you all! I kinda don't understand a word you all are saying so....I think it makes me a troublemaker, don't you all agree? *scratches head* I was surfing the net to find some pics of Vision of Escaflowne and I found this anime forum. It's nice and all but I hope there are some english speakers here, I appreciate to learn a little about your language so, I'll do my best! ^ ^ Anyways, here is my current desktop.
![]() This is my current desktop. ^ ^ ![]() This is my old desktop. ![]() I'm playing a bishoujo game, this is Tsukushite Agechau 4, so I think there are some bishoujo players here. I'll be glad to meet them. ^ ^ -------------------- ![]() Kinori: There's always gonna be that one person, that no matter what they do or what they say or how many times they may hurt you, you just can't let them go because they just mean so much to you! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaads no maniem ..
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(anti @ May 8 2005, 12:24) tas pats kas cryrat-am, - slackware + dropline gnome2. savaa laikaa paargaaju no vairaakus gadus lietotaa window maker uz gnome2, un pie taa arii paliku. ar windows dekoraacijaam utml iipashi neaizraujos, taapee diezgan standartiigas. visi quicklaunchi/menjuchi ar apvienoti for screen estate saving purposes un augshaa lai iisaak ar peli braukaat no aplikaaciju pogaam/menus. |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
blackbox ( style by myself btw ), torsmo, beep, irssi, nautilus, gvim
![]() good stuff [tm] ;) -------------------- my megabusters :X
|
NetHamster |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 5-May 05 From: Net ![]() |
Mans tagad:
Pirms tam bija shii: -------------------- ![]() Everything u truly belive in - EXISTS! |
Church |
![]()
|
QUOTE(CryRat @ May 8 2005, 23:05) offtop irssi lietoju senos laikos kad jamam bij arii gtk+ versija, bet peecaak paargaaju uz xchatu, kad jamo variantu vairs nebiidija taalaak, tik taapeec, ka seezhot vienlaiciigi > 15 chanos > 4 ircnetos consoliigie klienti vienkaarshi nau tik eerti kaa GUIskie;> P.S. kaa currentajam blackbox-am bij ar unicode suportu? P.P.S. bij vairaaki blackbox spinoff-i/forki, fluxbox (port to C++) utml. kaa jamie saliidzinot ar blackbox? (jau kaadu laiku briest doma paariet uz ko minimaalistiskaaku nekaa current metacity+gnomepanel. apsveru alternatiivas .. blackbox/kaadreiz lietotais wmaker/u.c. ..) |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(CryRat @ May 9 2005, 00:05) āāh, minimālisms :) baudījums acīm. krāsu izvēle arī kicks ass :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:58 |