![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(bypass @ May 10 2005, 22:20) Minimālisms, huh? Man gan šķiet parocīgāk, ka visi darba rīki pie rokas, ti. uz desktopa. Izņēmums, dators - jukebox - dizaina sastāvdaļa. gaumes lieta. man tieši tā škiet briesmīgi neērti, nevis parocīgi :) bet nu, katram savs. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 21:59) QUOTE(bypass @ May 10 2005, 21:20) kā nu kuram... manuprāt ikoni uz desktopa tāda nejēdzīga padarīšana vien ir - visu laiku taču kāds logs virs viņiem un savukārt logus nekad nevajadzētu minimizēt jo pārāk daudz laika aizņem viņus pēc tam atkal atrast... ko es saucu par ērtu desktopu ir viens neliels menu ar biežāk lietojamajiem softiem + ātri atverams vai vienmēr atvērts termināls + daudz virtuālo desktopu + labi nokonfigurēti keyboarda shortcuti...mans viedoklis i diezgan liidziigs. pats gnomi lietojot atsleedzu desktop drawingu ar nautilus, jo nereizi neizmantoju nevienu ikonu kas ir uz desktopa. mostly visas aplikaacijas iet fullscreenaa un tu tik paarsleedzies ar klavieres shortcutiem starp taam/virtuaalajiem desktopiem. liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(anti @ May 11 2005, 10:22) QUOTE(Revol @ May 10 2005, 21:49) nevari man atsūtīt šito wallpeiperi? anti@marta.lv es būtu ļoti pateicīga. Nu ko tur ar suutiishanu apgruutinaaties, ielikshu tepat, gan jau veel kaadam noderees ![]() ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Revol @ May 11 2005, 14:32) QUOTE(anti @ May 11 2005, 10:22) QUOTE(Revol @ May 10 2005, 21:49) nevari man atsūtīt šito wallpeiperi? anti@marta.lv es būtu ļoti pateicīga. Nu ko tur ar suutiishanu apgruutinaaties, ielikshu tepat, gan jau veel kaadam noderees :D lielumlielais paldies :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 20:39) Būtībā jamie vienkārši iekš fvwm konfigurācijas faila piedefinēti (fvwmButtons). Sākumā doma bija sataisīt dinamisku ielādēšanu un izvietošanu no kādas parocīgākas vietas, bet tā kā tas biežāk izmantojamo aplikāciju skaits nav bezgalīgs, tad aprobežojos ar definēšanu turpat konfigurācijā.QUOTE(anti @ May 10 2005, 20:42) abpusēji ![]() QUOTE(bypass @ May 10 2005, 21:20) Manā gadījumā praktiski visi "darba rīki" atrodas "pie rokas, ti. uz desktopa". Vienīgā nianse, ka uz katra desktopa (īstenībā t.i. page) izvietotas savas ikonas... iepriekšējais snapshots ņemts no "browseru desktopa", tur kur 100% gadījumos maximizēts FF. Citi desktopi tad attiecīgi paredzēti e-pasta klientam, openofisam, izstrādes vidēm u.t.t. Un lai tai visā saimniecībā nenomaldītos katrai lietai sava vieta... ![]() QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 21:59) manuprāt ikoni uz desktopa tāda nejēdzīga padarīšana vien ir - visu laiku taču kāds logs virs viņiem Savējos "ikonus" izmantoju praktiski tikai regulāri palaižāmām un turpat atstājāmām aplikācijām...QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 21:59) Pilnībā piekrītu... pilnībā atteicos no taskbāra un minimizēšanas (kautgan dažreiz funkcionāli izmantoju, kā "paslēpšanu", jo taskbārs ir tikai atsevišķi izsaucams). Savukārt esmu piekonfigurējis papildus funkcionalitāti logiem un darbībām ar tiem... dažreiz ir nepieciešamība, lai logs vienmēr atrastos "augšā" vai sekotu līdzi aktīvajam desktopam...QUOTE(Church @ May 11 2005, 10:17) Es gan izmantoju dažiem šķietami neērto automātisko pārslēgšanos ar peli, bet nu tā ir iegājies, ka ar elegantu peles kustību var ātri "atrast" nepieciešamo aplikāciju...QUOTE(Church @ May 11 2005, 10:17) liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D Praktiski vienmēr ir vismaz viens desktops, kurā šī "svarīgā" informācija nav "nosegta". Vienkārši dažreiz gribas zināt cik patreiz laika un kā tur ar vietu uz "cietā"... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(anti @ May 11 2005, 09:30) sure, why not ;) here:![]() runājot par FVWM ![]() ![]() -------------------- my megabusters :X
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(deBUGa @ May 11 2005, 19:32) QUOTE(Church @ May 11 2005, 10:17) liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D Praktiski vienmēr ir vismaz viens desktops, kurā šī "svarīgā" informācija nav "nosegta". Vienkārši dažreiz gribas zināt cik patreiz laika un kā tur ar vietu uz "cietā"... ![]() prieksh taa i aatri palaizhams xterms kuraa uzsit df -h vaj date ;> .. nu labi .. es teixim iztieku ar vienu vieniigu taskbaaru kaa minimaalo ljaunumu, kuraa sabaazhu visu. most used quicklaunch stuff / clock / taskbar / desktop pager / yadayada. saliidzinoshi daudz nezuud no screen estate un vismaz most used stuff is there .. |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(CryRat @ May 11 2005, 20:40) Kas tiesa tas tiesa - dažas lietas izdevās "piedabūt" tikai pēc dažiem mēnešiem, BET piekš sevis neko "labāku" diemžēl vēl neesmu atradis... visos pārējos trūkst kāreiz kāda sīkumiņa... ![]() Par to [Alt]+[Tab] faktiski jamo nelietoju (vispār pat grūti iztēloties, kā šī kombinācija sadzīvosies ar manu "fokusēts logs, kurā dzīvojas kursors" stilu), bet intereses pēc vajadzēs apskatīties... ja vien vēlēšanās pārslēgties starp diviem pēdējiem fokusētajiem logiem, tad tur nevajadzētu būt problēmām... Par dekorācijām gan neko neesmu skatījies, jo tās atstāju tik vien daudz lai varētu "ieķerties" ar peli ![]() QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:33) Teorētiski jau var vispār dzīvot tikai iekš konsoles, bet nu dēļ tēvoča Billija iesaknējušies daži slikti pieradumi... ![]() QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:33) Dēļ specifiskas pārslēgšanās starp desktopiem (ar peles palīdzību) un aktīvās virsmas ekonomijas dēļ (kā nekā vairāk nekā 25 tūkstoši pikseļu ![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Church |
![]()
|
QUOTE(deBUGa @ May 12 2005, 11:52) Par to [Alt]+[Tab] faktiski jamo nelietoju (vispār pat grūti iztēloties, kā šī kombinācija sadzīvosies ar manu "fokusēts logs, kurā dzīvojas kursors" stilu), bet intereses pēc vajadzēs apskatīties... ja vien vēlēšanās pārslēgties starp diviem pēdējiem fokusētajiem logiem, tad tur nevajadzētu būt problēmām... Par dekorācijām gan neko neesmu skatījies, jo tās atstāju tik vien daudz lai varētu "ieķerties" ar peli ![]() QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:33) Teorētiski jau var vispār dzīvot tikai iekš konsoles, bet nu dēļ tēvoča Billija iesaknējušies daži slikti pieradumi... ![]() QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:33) Dēļ specifiskas pārslēgšanās starp desktopiem (ar peles palīdzību) un aktīvās virsmas ekonomijas dēļ (kā nekā vairāk nekā 25 tūkstoši pikseļu ![]() ![]() ar klavieri + peli vienmeer straadaasi aatraak nekaa tikaj peli. piem. logu resize ar alt+right drag jebkuraa vietaa, lai nau jaavalkaa pele liidz loga robezhai, vai loga move ar alt+drag, alt+tab starp logiem currentajaa desktopaa paarsleegties, ctrl+alt+kursors laj starp pashiem virtual desktops paarsleegties .. tomeer savs laiks tiek pateereec lai paarnestu roku no klavieres liic pelej. btw, arii pirms billija pashreizeejiem garadarbiem bij taadas lietas kaa ms dos ar ko savlaik ne mazums i straadaac pirms 3.[0,1] windozeem ;> |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(Church @ May 12 2005, 13:09) Pieradums ir spēcīga lieta... ![]() katram savs... kam mouse gestures, "traktoristiem" pele vispār nav vajadzīga... "Šortkati" tas protams i labi, bet jamiem ir tendence mainīties no vides uz vidi... un galu galā šaubos, ka pelei bumbiņa nodils no papildus kilometrāžas ![]() QUOTE(Church @ May 12 2005, 13:09) btw, arii pirms billija pashreizeejiem garadarbiem bij taadas lietas kaa ms dos ar ko savlaik ne mazums i straadaac pirms 3.[0,1] windozeem ;> sen tas jau bija... es jau pat nespēju atcerēties, kad pēdējoreiz win3.1 mocīju, kur nu vēl "tīro" DOS (iespējams, ka pēdējoreiz kāreiz kopā ar win3.1)... un vēl agrāk bija abakus (nez kā pareizi latviski) un kāju pirksti ![]() P.S. Kāpēc man tā uzcītīgi liekas, ka dažas aplikācijas iekš DOS tomēr supportēja grauzēju... P.S.S. ufff... mazbišķi offtopiks aizgāja, bet wallpapers ta vēl taspats... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Nesen uzgāju krievu lpp kur ļaudis posto savus veikumus. Wallpeiperi ar savu noskaņu, saturu un jēgu. Neņemos spriest par izpildījumu, bet mani šie veikumi ikdienas dara laimīgu:) P.S. šis saucas "Brodjaga" ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
va, cik jauks. Hmm, es varu lūdzu dabūt to wallu?
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 11:51 |