IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

120 Pages V « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Post Your Desktop, as title says...
anti
post May 11 2005, 10:33
Post #511

Draņķītis

Group: Jounin
From: Latvija, Rīga

QUOTE(bypass @ May 10 2005, 22:20)
Minimālisms, huh?
Man gan šķiet parocīgāk, ka visi darba rīki pie rokas, ti. uz desktopa.
Izņēmums, dators - jukebox - dizaina sastāvdaļa.
*

gaumes lieta. man tieši tā škiet briesmīgi neērti, nevis parocīgi :)
bet nu, katram savs.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Church
post May 11 2005, 11:17
Post #512

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 21:59)
QUOTE(bypass @ May 10 2005, 21:20)
Minimālisms, huh?
*
kā nu kuram... manuprāt ikoni uz desktopa tāda nejēdzīga padarīšana vien ir - visu laiku taču kāds logs virs viņiem un savukārt logus nekad nevajadzētu minimizēt jo pārāk daudz laika aizņem viņus pēc tam atkal atrast... ko es saucu par ērtu desktopu ir viens neliels menu ar biežāk lietojamajiem softiem + ātri atverams vai vienmēr atvērts termināls + daudz virtuālo desktopu + labi nokonfigurēti keyboarda shortcuti...
*

mans viedoklis i diezgan liidziigs. pats gnomi lietojot atsleedzu desktop drawingu ar nautilus, jo nereizi neizmantoju nevienu ikonu kas ir uz desktopa. mostly visas aplikaacijas iet fullscreenaa un tu tik paarsleedzies ar klavieres shortcutiem starp taam/virtuaalajiem desktopiem. liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D
+Quote Post
Revol
post May 11 2005, 14:32
Post #513

Koushaku

Group: Chuunin

QUOTE(anti @ May 11 2005, 10:22)
QUOTE(Revol @ May 10 2005, 21:49)
kaut kas no shodienas:
*

nevari man atsūtīt šito wallpeiperi?
anti@marta.lv

es būtu ļoti pateicīga.
*

Nu ko tur ar suutiishanu apgruutinaaties, ielikshu tepat, gan jau veel kaadam noderees biggrin.gif
image

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
anti
post May 11 2005, 14:35
Post #514

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(Revol @ May 11 2005, 14:32)
QUOTE(anti @ May 11 2005, 10:22)
QUOTE(Revol @ May 10 2005, 21:49)
kaut kas no shodienas:
*

nevari man atsūtīt šito wallpeiperi?
anti@marta.lv

es būtu ļoti pateicīga.
*

Nu ko tur ar suutiishanu apgruutinaaties, ielikshu tepat, gan jau veel kaadam noderees :D
*

lielumlielais paldies :)

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
deBUGa
post May 11 2005, 20:32
Post #515

Shishaku

QUOTE(CryRat @ May 10 2005, 20:39)
interesanti, ikoni ir ar iDesk vai ko citu salikti?
*
Būtībā jamie vienkārši iekš fvwm konfigurācijas faila piedefinēti (fvwmButtons). Sākumā doma bija sataisīt dinamisku ielādēšanu un izvietošanu no kādas parocīgākas vietas, bet tā kā tas biežāk izmantojamo aplikāciju skaits nav bezgalīgs, tad aprobežojos ar definēšanu turpat konfigurācijā.

QUOTE(anti @ May 10 2005, 20:42)
*anti fano par minimālismu un, priecīgi spiegdama, lēkā apkārt :>
*
abpusēji happy.gif

QUOTE(bypass @ May 10 2005, 21:20)
Minimālisms, huh?
*
Manā gadījumā praktiski visi "darba rīki" atrodas "pie rokas, ti. uz desktopa". Vienīgā nianse, ka uz katra desktopa (īstenībā t.i. page) izvietotas savas ikonas... iepriekšējais snapshots ņemts no "browseru desktopa", tur kur 100% gadījumos maximizēts FF. Citi desktopi tad attiecīgi paredzēti e-pasta klientam, openofisam, izstrādes vidēm u.t.t. Un lai tai visā saimniecībā nenomaldītos katrai lietai sava vieta... smile.gif

manuprāt ikoni uz desktopa tāda nejēdzīga padarīšana vien ir - visu laiku taču kāds logs virs viņiem
*
Savējos "ikonus" izmantoju praktiski tikai regulāri palaižāmām un turpat atstājāmām aplikācijām...

savukārt logus nekad nevajadzētu minimizēt jo pārāk daudz laika aizņem viņus pēc tam atkal atrast
*
Pilnībā piekrītu... pilnībā atteicos no taskbāra un minimizēšanas (kautgan dažreiz funkcionāli izmantoju, kā "paslēpšanu", jo taskbārs ir tikai atsevišķi izsaucams). Savukārt esmu piekonfigurējis papildus funkcionalitāti logiem un darbībām ar tiem... dažreiz ir nepieciešamība, lai logs vienmēr atrastos "augšā" vai sekotu līdzi aktīvajam desktopam...

QUOTE(Church @ May 11 2005, 10:17)
paarsleedzies ar klavieres shortcutiem starp taam/virtuaalajiem desktopiem.
*
Es gan izmantoju dažiem šķietami neērto automātisko pārslēgšanos ar peli, bet nu tā ir iegājies, ka ar elegantu peles kustību var ātri "atrast" nepieciešamo aplikāciju...

liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D
*
Praktiski vienmēr ir vismaz viens desktops, kurā šī "svarīgā" informācija nav "nosegta". Vienkārši dažreiz gribas zināt cik patreiz laika un kā tur ar vietu uz "cietā"... smile.gif A tā visumā jēgas jau nu nekādās lielās nav...

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
deleted-ray
post May 11 2005, 21:13
Post #516

Heimin
*

image
+Quote Post
CryRat
post May 11 2005, 21:40
Post #517

Danshaku

QUOTE(anti @ May 11 2005, 09:30)
CryRat, poustojies te biežāk :)
*
sure, why not ;) here:
image

runājot par FVWM * kaut kā man viņš nepatīk... problēma tur ka nobeigsies kamēr normāli nokonfigurēsi un tā pat nedabūsi kā gribi... vo pasaki kā lai logus iekš [Alt]+[Tab] menu sakārto pēc viņu fokusēšanas laika, nu tā kā iekš vairākuma WM, ka iespējams starp diviem logiem visu laiku pārslēgties ar vienu [Alt]+[Tab], man to neizdevās panākt... otra problēma kas radās bija sakarā ar to ka logu dekorācijas nevarēju sataisīt tādas kā gribēju ( * ), precīzāk - nav iespējams logam labo/kreiso malu dabūt divās krāsās... un tad man apnika ar viņu čakarēties :)

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
Church
post May 12 2005, 12:33
Post #518

sewer rat

QUOTE(deBUGa @ May 11 2005, 19:32)
liidziigs viedoklis par pulkstenjiem / rss newsiem / sysmon desktopaa. rezons no jamiem, ja pamataa aizsegti ar apaam? resursu nevaidziiga teereeshana. noder pamataa tikai kad taisa screenshotus ;D
*
Praktiski vienmēr ir vismaz viens desktops, kurā šī "svarīgā" informācija nav "nosegta". Vienkārši dažreiz gribas zināt cik patreiz laika un kā tur ar vietu uz "cietā"... smile.gif A tā visumā jēgas jau nu nekādās lielās nav...
*

prieksh taa i aatri palaizhams xterms kuraa uzsit df -h vaj date ;> .. nu labi .. es teixim iztieku ar vienu vieniigu taskbaaru kaa minimaalo ljaunumu, kuraa sabaazhu visu. most used quicklaunch stuff / clock / taskbar / desktop pager / yadayada. saliidzinoshi daudz nezuud no screen estate un vismaz most used stuff is there ..
+Quote Post
deBUGa
post May 12 2005, 12:52
Post #519

Shishaku

QUOTE(CryRat @ May 11 2005, 20:40)
problēma tur ka nobeigsies kamēr normāli nokonfigurēsi un tā pat nedabūsi kā gribi...
*
Kas tiesa tas tiesa - dažas lietas izdevās "piedabūt" tikai pēc dažiem mēnešiem, BET piekš sevis neko "labāku" diemžēl vēl neesmu atradis... visos pārējos trūkst kāreiz kāda sīkumiņa... smile.gif

Par to [Alt]+[Tab] faktiski jamo nelietoju (vispār pat grūti iztēloties, kā šī kombinācija sadzīvosies ar manu "fokusēts logs, kurā dzīvojas kursors" stilu), bet intereses pēc vajadzēs apskatīties... ja vien vēlēšanās pārslēgties starp diviem pēdējiem fokusētajiem logiem, tad tur nevajadzētu būt problēmām...
Par dekorācijām gan neko neesmu skatījies, jo tās atstāju tik vien daudz lai varētu "ieķerties" ar peli biggrin.gif

QUOTE(Church @ May 12 2005, 11:33)
prieksh taa i aatri palaizhams xterms kuraa uzsit df -h vaj date ;>..
*
Teorētiski jau var vispār dzīvot tikai iekš konsoles, bet nu dēļ tēvoča Billija iesaknējušies daži slikti pieradumi... biggrin.gif

es teixim iztieku ar vienu vieniigu taskbaaru kaa minimaalo ljaunumu
*
Dēļ specifiskas pārslēgšanās starp desktopiem (ar peles palīdzību) un aktīvās virsmas ekonomijas dēļ (kā nekā vairāk nekā 25 tūkstoši pikseļu sleep.gif) nācās attiekties no vecā labā taskbara... par ko nemaz nenožēloju... BET tagad rodas problēmas, kad nepieciešamības spiests sēstos klāt kādam XP, jo tur vēl parādās aplikāciju gruppēšana - nu tā, lai galīgi veicinātu produktivitāti... smile.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
Church
post May 12 2005, 14:09
Post #520

sewer rat

QUOTE(deBUGa @ May 12 2005, 11:52)
Par to [Alt]+[Tab] faktiski jamo nelietoju (vispār pat grūti iztēloties, kā šī kombinācija sadzīvosies ar manu "fokusēts logs, kurā dzīvojas kursors" stilu), bet intereses pēc vajadzēs apskatīties... ja vien vēlēšanās pārslēgties starp diviem pēdējiem fokusētajiem logiem, tad tur nevajadzētu būt problēmām...
Par dekorācijām gan neko neesmu skatījies, jo tās atstāju tik vien daudz lai varētu "ieķerties" ar peli biggrin.gif
prieksh taa i aatri palaizhams xterms kuraa uzsit df -h vaj date ;>..
*
Teorētiski jau var vispār dzīvot tikai iekš konsoles, bet nu dēļ tēvoča Billija iesaknējušies daži slikti pieradumi... biggrin.gif
es teixim iztieku ar vienu vieniigu taskbaaru kaa minimaalo ljaunumu
*
Dēļ specifiskas pārslēgšanās starp desktopiem (ar peles palīdzību) un aktīvās virsmas ekonomijas dēļ (kā nekā vairāk nekā 25 tūkstoši pikseļu sleep.gif) nācās attiekties no vecā labā taskbara... par ko nemaz nenožēloju... BET tagad rodas problēmas, kad nepieciešamības spiests sēstos klāt kādam XP, jo tur vēl parādās aplikāciju gruppēšana - nu tā, lai galīgi veicinātu produktivitāti... smile.gif
*

ar klavieri + peli vienmeer straadaasi aatraak nekaa tikaj peli. piem. logu resize ar alt+right drag jebkuraa vietaa, lai nau jaavalkaa pele liidz loga robezhai, vai loga move ar alt+drag, alt+tab starp logiem currentajaa desktopaa paarsleegties, ctrl+alt+kursors laj starp pashiem virtual desktops paarsleegties .. tomeer savs laiks tiek pateereec lai paarnestu roku no klavieres liic pelej.
btw, arii pirms billija pashreizeejiem garadarbiem bij taadas lietas kaa ms dos ar ko savlaik ne mazums i straadaac pirms 3.[0,1] windozeem ;>
+Quote Post
alt
post May 12 2005, 15:51
Post #521

Hakushaku

Group: NERV
From: Oddworld

QUOTE(Ray @ May 11 2005, 20:13)

mia tongue.gif

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
deBUGa
post May 12 2005, 15:51
Post #522

Shishaku

QUOTE(Church @ May 12 2005, 13:09)
ar klavieri + peli vienmeer straadaasi aatraak nekaa tikaj peli.
*
Pieradums ir spēcīga lieta... rolleyes.gif
katram savs... kam mouse gestures, "traktoristiem" pele vispār nav vajadzīga... "Šortkati" tas protams i labi, bet jamiem ir tendence mainīties no vides uz vidi... un galu galā šaubos, ka pelei bumbiņa nodils no papildus kilometrāžas biggrin.gif

QUOTE(Church @ May 12 2005, 13:09)
btw, arii pirms billija pashreizeejiem garadarbiem bij taadas lietas kaa ms dos ar ko savlaik ne mazums i straadaac pirms 3.[0,1] windozeem ;>
*
sen tas jau bija... es jau pat nespēju atcerēties, kad pēdējoreiz win3.1 mocīju, kur nu vēl "tīro" DOS (iespējams, ka pēdējoreiz kāreiz kopā ar win3.1)... un vēl agrāk bija abakus (nez kā pareizi latviski) un kāju pirksti smile.gif tas tā lai neztcerētos pilnīgi visu datoru attīstības vēsturi...

P.S. Kāpēc man tā uzcītīgi liekas, ka dažas aplikācijas iekš DOS tomēr supportēja grauzēju...
P.S.S. ufff... mazbišķi offtopiks aizgāja, bet wallpapers ta vēl taspats... sleep.gif

--------------------
+Quote Post
standby
post May 13 2005, 15:20
Post #523

Samurai

image

Nesen uzgāju krievu lpp kur ļaudis posto savus veikumus. Wallpeiperi ar savu noskaņu, saturu un jēgu. Neņemos spriest par izpildījumu, bet mani šie veikumi ikdienas dara laimīgu:)

P.S. šis saucas "Brodjaga" ph34r.gif
+Quote Post
Yume
post May 13 2005, 16:05
Post #524

challenger

va, cik jauks. Hmm, es varu lūdzu dabūt to wallu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Nuin
post May 13 2005, 19:57
Post #525

Kakashi-sensei

From: new world

image

--------------------
+Quote Post

120 Pages V « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 11:51