![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es ar jaunu uztaisiiju...:
![]() -------------------- ![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Nav jau nekas kruts, bet man baigi patika, uzliku .... |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(SheWr @ May 14 2005, 18:40) heh, es ar kādu laiku šitās ikonas jūzoju :) runājot par desktopiem.. mans jaunais: ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
viens jautājums SheWr ka varēj to uztaisīto bildi uzlikt par ikonas atēlu?
nomot vienkarsi mos .jpg uz .ico ? |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ May 15 2005, 19:44) viens jautājums SheWr ka varēj to uztaisīto bildi uzlikt par ikonas atēlu? nomot vienkarsi mos .jpg uz .ico ? Nezinu kuru tu iisti no manaam ikonaam domaa kaa pashtaisiitu, bet jaa - ja tev ir irfanview, tad tur atver failu, saglabaa kaa .ico un tad vienkaarshi foldera propertijos izmaini... -------------------- ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
To Yume: nezinu vai tas bija jautāts man bet drošības dēļ iepostoju linku:)
http://www.wallpapers.ru/ (tik vienkārši vai ne ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() priekš festa.. spogulis, har har... ![]() -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Uhh.. kā patīk man šī bilde...
![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
Dažreiz man patīk ari šadi viekkārši varianti |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Mans jauns Desktops
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
He he he.. šitais smagi ierullē...
Tāds tādu atrod! ![]() -------------------- |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
![]() Nekas iipash bet manam patikt -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Kārtējā desktopa maiņa. :3 |
SheWr |
![]()
|
Nu gribeejaas man ar sakaartot savu datoru, taapeec dariiju ko vareeju:
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 15:49 |