![]() |
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
offtopiks
![]() Nu es censhos visu sabaazt start menu, quick launch, biezaak lielotas progas piesaistu klaviatuuras speciaalajaam pogaam. Censhos lai buutu peec iespeejas mazaak ikonu uz desktopa ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Ray @ Jun 26 2005, 22:20) offtopiks :) Nu es censhos visu sabaazt start menu, quick launch, biezaak lielotas progas piesaistu klaviatuuras speciaalajaam pogaam. Censhos lai buutu peec iespeejas mazaak ikonu uz desktopa :) vo, vo, piekrītu.. ja tā skatās, tad man vispār ir 0 ikonu uz dekstopa :> nu, ja neskaita vienīgi AveDesk un ObjectDock, aber ikonas kā tādas - neviena ;) besī tas kretīniskais bardaks uz desktopa ;) skatos uz drauga PC un sirds sažņaudzas sāpēs, tā vien gribās tur pieķerties un visu to trādi rīdi salikt pa plauktiņiem :D |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kāds mož zin kur var dabūt kādas melnbaltas ikonas? Vismaz tumšas, a to visu skatu man bojā defaultās. Zinu ka pats varu atrast, bet varbūt kāds tomēr...
![]() Un jā, ObjectDock 4eva! -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 26 2005, 23:44) Kāds mož zin kur var dabūt kādas melnbaltas ikonas? Vismaz tumšas, a to visu skatu man bojā defaultās. Zinu ka pats varu atrast, bet varbūt kāds tomēr... :) Un jā, ObjectDock 4eva! kur? dajebkur :> customize.org, devianart.com, etc, etc. man ar jamām ir vesela kolekcija ;) |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Skatoties uz sho bildi ienaaca praataa joks: YURI Gagarin... YURI
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Debian GNU/Linux unstable. Gnome 2.10.
![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Sitais man jau ir sen un es nekad viņu nemainišu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Revol |
![]()
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Revol |
![]()
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Reku mans brīnums
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mans melnbaltais desktopiņš:
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 00:10 |