![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
otrais un treshais no trim, ko ikdienaa lietoju ![]() P.S. ceru ka patiik... -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(karlik @ Jul 11 2005, 20:06) neteiktu ka prasts, vienkārši nav nekā lieka... īstenībā ir diezgan perfekti - mierīga krāsa kas nespiež acīs, ērta, saprotama un patīkama GTK theme, ļoti skaista un pilnīga ikonu paka ( runa iet par četriem ar pus tūkstošiem ikonu ! ), nu tad vēl saprotams GNOME kā tāds ir vienkārši labākais kas ir...QUOTE(Church @ Jul 11 2005, 21:07) ar uz dropline gnome2.10.2 upgradeejies? ;> jā, ik pa laikam upgreidojos, ir vērts :) lai ar gadās ka kaut kas salūzt...btw, backgrounds - vienkaarshi space related, jeb ar PlanetES saistiic? bg ar PlanetES laikam gan nekāda sakara nebū, vienkārši kaut kas tāds, interesants.... -------------------- my megabusters :X
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
This post has been edited by JurCHiX: Jul 17 2005, 23:17 |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
pats labums : P
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() Hitsugayu nomainiija Nyu.. -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 11 2005, 22:45) Aston.. heh, jauka štelle, bet priekš sevis nevienu piemērotu tēmu tā arī neatradu. pārāk izlepusi esmu :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Njā, es gan dzīvoju uz tīra winda... miers manai operatīvajai, ta jau maza, ko nu lieki mocīt. Bet man wals patīk.
![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 18 2005, 00:47) Njā, es gan dzīvoju uz tīra winda... miers manai operatīvajai, ta jau maza, ko nu lieki mocīt. Bet man wals patīk. :D ja tu uzliktu windows classic skin, tad tava mazā operatīvā uzelpotu vēl vairāk :> btw, cik ta i? 128 mb? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() paarak daudz ikonas taapeec lieku orgjilnaalu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Svaigs, tikko no formata ")
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Shis man jau vairaakas dienas staav, laikam veel laicinju atstaashu
![]() ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
QUOTE(Ray @ Jul 19 2005, 23:33) nu, to es saprotu - smuks un tīrs desktops :> vēl tik miskasti novāc un būs pavisam ideāli ;) btw, šitas wallpeiperis man ar kādu laiku stāvēja :> lai nebūtu spams, te ir mans tagadējais desktops. salīdzinoši krāsains, ja paskatās uz iepriekšējiem.. VS: advance by sz1 ikonas (AveDesk/ObjectDock): Elements Icon Pack ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
![]() tikko pabeidzu....... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 04:32 |