![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Te būs mana jaunā darba virsma.
![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
pagaidu variants, kameer kko jeedziigaaku neizdomaašu -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(FaNtA @ Jul 28 2005, 20:24) hm, šitādu Aston theme nebiju redzējusi. bet vispār tīri simpātiski :) tik Avedeskam tie apakšējie fonti kaukā ne pa tēmu, manuprāt. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nav gan pirmā svaiguma:
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(anti @ Jul 28 2005, 20:29) hm, šitādu Aston theme nebiju redzējusi. bet vispār tīri simpātiski ![]() tik Avedeskam tie apakšējie fonti kaukā ne pa tēmu, manuprāt. jaa tev taisniiba, nomainiiju uz taadu pašu kaa ir aukšeejam un theme saucas "Forming" bet vieniigi zeel ka tas wp nav nekaads savaadaaks kuram taas ikonas dereetu un arii slinkums taisiit un es zinu ka tu zini melnbaltus theme es gribeetu, lai tu padaliitos informaacijaa jo man gribaaj kko melnbaltu vai peleeku ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
lai arī esmu gaišu desktopu piekritēja, šoreiz nolēmu pamēģināt kaut ko nedaudz patumšāku. vispār nau ne vainas, tīri patīkami arī ar tādu.
VS: Lutetium Avedesk un ObjectDock ikonas: Litho ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
anti |
![]()
|
darba skrīnšots. nu jā, atzīstu, te nudien nekā interesanta nau, bet nu.. darbā jau tā nevar māžoties kā mājās :(
![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
anti, vari iedod kaadu lapu kur tu dabuu visas taas avedesk un objectdock iconas? (varbuut ari kur wallpaperus ?) Man tas labi noderees kad dabuushu savu datoru uz pekaam...
-------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
QUOTE(SheWr @ Aug 5 2005, 13:38) anti, vari iedod kaadu lapu kur tu dabuu visas taas avedesk un objectdock iconas? (varbuut ari kur wallpaperus ?) Man tas labi noderees kad dabuushu savu datoru uz pekaam... nu, es savējās savācu lielākoties no http://www.deviantart.com & http://www.customize.org & http://www.themexp.org & http://www.iconfactory.com un vēl dažām, visas uzreiz atcerēties nevar. man tomēr tas ikonu kolekcijas folderis aizņem kādus 1,25 gb un turpina papildināties ik pa laikam. bet nu, tajās lapās gan daudz sūdu jāapskata, līdz kaut ko normālu atrodi, btw. wallpeiperus lielākoties no Deviantarta, Minimalistic sadaļas (citi man kaut kā šķiet pārāk raibi un nekārtīgi). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kheh, topiks tāds bišku pamiris...
Te būs mans jaunais desktops! Man ļoti patīk! Tāds nomierinošs un mistisks... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:43 |