![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
-------------------- Life is like a Dream~
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
![]() |
schamps |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 2-August 05 ![]() |
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Un tjipa tavs nav
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pierādi! No kura cauruma tu to izrāvi?
P.S. Tas, ka tu tā dari, nenozīmē, ka visi ir tādi. |
schamps |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 2-August 05 ![]() |
nepērc zagtu labāk nokačā un iemauc kreku
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es tomēr ietektu lietot tikai legālu programmatūru, piemēram Ubuntu Linux. Pateicoties tam, man uz datora nav nevienas nelicenzētas programmas.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 14 2005, 15:37) Es tomēr ietektu lietot tikai legālu programmatūru, piemēram Ubuntu Linux. Pateicoties tam, man uz datora nav nevienas nelicenzētas programmas. Nu tu esi baigais linuxa fanāts, bet vai tu arī papildini distributīvu ar saviem veidojumiem? |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Dero @ Sep 14 2005, 15:49) QUOTE(aigarius @ Sep 14 2005, 15:37) Es tomēr ietektu lietot tikai legālu programmatūru, piemēram Ubuntu Linux. Pateicoties tam, man uz datora nav nevienas nelicenzētas programmas. Nu tu esi baigais linuxa fanāts, bet vai tu arī papildini distributīvu ar saviem veidojumiem? Jep, piemēram, SBackup. Programmēt ar Python un Glade ir patiešām ļoti vienkārši un ir ļoti daudzi labi piemēri no kuriem var smelties. Bet nu tas jau ir offtopiks. Lai tā nebūtu - re mans tagadējais desktops ![]() ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
![]() Baigi kārtīgais, ne? ![]() *Visi krāmi tiek sabāzti iekš "Rudolfs HD"* -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Visiem te tik bezgaumīgi desktop'i, ka atļaušos iemest arī savu bezgaumīgo desktop'u:
![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nekas daudz nav mainijies, visam jaunākas versijas un krāsu salikums cits. Man patīk...
![]() -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:41 |