![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Vai man tikai liekas, ka esmu vienīgais KDE lietotājs, bet visi pārējie lieto Gnome.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Niks @ Sep 18 2005, 23:00) savlaik izveeleejos gnomi tikai un vieniigi taapeec, ka gandriiz visas bez iznjeemuma lietotaas apas - browsers/maileris/office suite/burning app/media players/utml bij gtk+. kaads rezons tad atsevishkji staleet DE no kura vairums libu netiek izmantots? galeon/evolution/bmp/mplayer/gcombust/OO.org utml utjp. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ja ir vajadzīgās bibliotēkas, tad arī ar KDE var izmantot programmas, kas kā API izmanto GTK+.
P.S. Offtopicu turpinām šeit. |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Esmu bik nojuugusies uz Miyavi
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE He IS sexy... HE??? Tas supostāts ir vīrietis? -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kariina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 12-November 04 ![]() |
man ir iepaticies shis..
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 28 2005, 23:56) Negribu tasiit offtopicu, bet jaa Miyavi ir pusis ja neesi ieveerojis... jeb viirietis jeb nee puisis.... nee nu kr4 tavas dzimetes paarstaavis ![]() un vinsh ir pat ljoti sexiigs... un tici man - tev vinju nepaarspeet ![]() -------------------- ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
HAHA Foxy do valjaa, gameram tagads tik jaaieliek savs PIKCHERS^^ un tad saliidzinaasim:D Bet kad tiko tu "puisi" ieraudziiju, pirmais kas iekrita aciis ir tas , ka vinsh sevishki viirishkjiigs neizskataas
![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
xe xe butu pateiciga ja kads varetu pateikt kur to bildi var atrast, jo mana masa vinju pazaudeja (izdzesa ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Shis man nav shobriid, tachu uzliku k0kad par godu mammai.
![]() ![]() -------------------- |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
mans desktops...mmmm...vnk dievinu sho bildiiti....kaa arii neesmu nokraavusies ar liekaam ikonaam un citiem pribambasiem
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Wow... tas tik ir something!!!! Wari luudzu uzrakstiit no kurienes tas ir? (es wnk neredzu, kas tur par adresiiti)... shitas ir jaapaskataas...
GOMEN par offtopic, ja tas tieshaam taads ir ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
QUOTE(anishuara @ Oct 6 2005, 00:08) xe xe butu pateiciga ja kads varetu pateikt kur to bildi var atrast, jo mana masa vinju pazaudeja (izdzesa ![]() man taada bilde ir kompii. ja ir vajadziiba,varu aizsuutiit uz meilu vai kkaa savaadaak ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 13:10 |