![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Erm, man ar to izvēli bija tā kā bija. Man nav talantu. Nav nekā tāda, kas būtu man un tikai man. Man ļoti patīk mācīties valodas, bet mums nav tādas fakultātes, kur varētu mācīties daudz daudz valodu. Jāizvēlas viena.
Manā gadā nebija Japānas studijas, so es paņēmu kaut ko vispārēju - vēsturi. LU. Es nemācos, lai strādātu savā specialitātē, bet lai vienkārši celtu savu inteliģences līmeni. Pie tam vēl emsu izvēlējusies varen "perspektīvo" novirzienu - senie laiki un viduslaiki. Es nolēmu, ka tā kā vēstruniece es tāpat nebūšu, tad jau labāk mācīšos to, kas interesē. Vismaz varēšu tagad izlēkt ar latīņu valodas zināšanām, heh heh. Un plus mācīties vēsturi - es C daļā varu paņemt vienlaga cik svešvalodas. Ja es būtu filologos, man tas būtu liegts. Lielākais mīnuss - man visu laiku stāsta, cik stulba ir mana izvēle. Well, merde se passe. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sidenote: bijusii Compaq un HP direktore (CEO, pareizaak, bet nez kaa tas ir latviski) Carly Fiorina ir bakalaurs viduslaiku veesturee un filozofijaa (veelaak gan vinja veel ir ieguvusi MBA)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
CEO, šķiet, bija vadītājs.
QUOTE(define:CEO) Chief Executive Officer, often also the chairman of the board, and sometimes the president. The CEO oversees the company's finances and strategic planning. http://cobrands.business.findlaw.com/banki..._8glossary.html |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 29 2005, 22:59) Sidenote: bijusii Compaq un HP direktore (CEO, pareizaak, bet nez kaa tas ir latviski) Carly Fiorina ir bakalaurs viduslaiku veesturee un filozofijaa (veelaak gan vinja veel ir ieguvusi MBA) nu, varbūt mana nākotne nav nemaz tik drūma, cik tā man rādās. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mēs paši veidojam savu nākotni
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |