![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2005, 18:50) Uzskatu, ka taa ir diskriminaacija. Kas tev dod tiesiibas no visiem izveeleeties tikait tos 10, kas tev labaak patiik? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 28 2005, 23:55) QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2005, 18:50) Uzskatu, ka taa ir diskriminaacija. Kas tev dod tiesiibas no visiem izveeleeties tikait tos 10, kas tev labaak patiik? nju sheit es tev edg ari piekritu... tas to4 nav godigi... ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Nu un kaapeec nav godiigi? muusu izvirziishanu var uzskatiit par pirmo kaartu - katrs izvirza vienu, kaada jeega atkaartoti balsot to pashu? taapeec desmit avatarus kuriem buus visvairaak balsu izvirziis finaalam (btw, cik atceros, pollu var uzraisiit ne vairaak ka ar 10 opcijaam), that's all - fair and square.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
es balsoju par yume. man tas kakjiitis liekas dikti forsh.
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
hee... es nobalso6u par ReD_FoXy!!!^_^!!! dikti patiik man taa minka!!!
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pašlaik 1. red foxy(nominēja 4 )
2.) -kai-(nominēja 2 ) 3.yume(nominēja 2) 4. S.U.D(nominēja 1) 5.Game master(nominēja 1) 6.Mimi(nominēja 1) 7.Hikaru(nominēja 1) 8.kikyou(nominēja 1) 9.yorsa kun( nominēja 1) 10.Tigra2(nominēja 1) 11.Naktspuķīte (nominēja 1) 12.Lastguru (nominēja 1) 13.Za4pēdiņa (nominēja 1) 14.Pinksakura (nominēja 1/2) 15.Isabel Karmin fon edelhain (1/2) -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 21:06) Mani nomineeja ari divi ![]() ![]() ![]() es nomineeju yorsa-kun nav diezko anime bet sexiigi gan ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 29 2005, 00:19) Nu un kaapeec nav godiigi? muusu izvirziishanu var uzskatiit par pirmo kaartu - katrs izvirza vienu, kaada jeega atkaartoti balsot to pashu? taapeec desmit avatarus kuriem buus visvairaak balsu izvirziis finaalam (btw, cik atceros, pollu var uzraisiit ne vairaak ka ar 10 opcijaam), that's all - fair and square. Tad es biju galiigi saputrojis speeles noteikumus. Biju sevii izdomaajis, ka vienu avataru driikst nomineet tikai vienreiz. Pat ne katrs cilveeks vienreiz, bet vispaar vienreiz. Paldies par apskaidroshanu! Nomineeju foxy! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nominēju sevi un Isabel Carmin fon Edelhain...tas arī vis..
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Lastguru avatars izsaka visu. Izvirzu balsosanai. Žēl ka nevar vairakus Yumes kaķis patīk ar.
-------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
es saku-Yumes tha best!!!!
![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Seksīgākais ir Naktspukjītes avs.
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pat mani nominēja. Nemaz necerēju.
-------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ja par sexiigaako,tad es tejktu,ka lapseena (red_foxy, ja izsakaamies skaidri) avataars ir.. nju..taac newainiigi piemiiliigi sexiigs. noteikti.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Izvirzu Za4peedinjas avu.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |