![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
MIMI avam neviens nestāv blakām. Nominēju MIMI...
A vispār vajadzēja jums tā darīt - katrs nosauc 5 labākos avatarus, un tad pēc kādas nedēļas apkopot rezultātus. Tā būtu vieglāk, saprotamāk. -------------------- |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
manupraat lieliskaakie avi ir +chibi+ (nezinu vienkaarshi acis no vina nevaru atraut). & naktspuķītes avs nu bez koment.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cilvēki nav bijuši aktīvi tapēc dodu laiku līdz 25. oktobrim, ja neviens nenominēs kandidātus tad polls sastāvēs tikai no 4 pirmajiem kandidātiem.
-------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
ReD FoXy!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(gramozeks @ Oct 21 2005, 13:54) esmu nomineeta 5 reizes??????? ![]() ![]() NOMINEEJU ZUZIXU!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es nomineeju... nu ja sevi nevar, tad otru labaako acataru: edg
p.s. ja kaads nezinaaja, paint rullee. -------------------- Because i can!
|
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
Nomineeju Naktspuķīti
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Liju! Ponchik, ponchik!
-------------------- ![]() |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Izvirzu nominācijai Naktspuķītes avu
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nomineeju dark angel avu
![]() un savu hahaha...... lab nu lab tikai dark angel... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nominēju Sigfas avu. XD
Vienkāršs. Melnbalts. Man patīk. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaapeec man liekas, ka shis aizsaakaas kaa seksiigaakaa avatara nomineeshana. Kuraa briidii tas paarveertaas par labaakaa avatara nomineeshanu? Man jaapiesleedzas realitaatei?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Lai nu kaads buutu shii konkiursa uzvereetaajs es vienalga esmu Sexiigaakaa septembra ava iipashniece!!!
![]() Bwa-ha-ha-ha-ha ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 21 2005, 22:51) Kaapeec man liekas, ka shis aizsaakaas kaa seksiigaakaa avatara nomineeshana. Kuraa briidii tas paarveertaas par labaakaa avatara nomineeshanu? Man jaapiesleedzas realitaatei? Par seksīgāko avu jau labu laiku atpakaļ tika Red Foxy atzīts. Pie tam, pašā pirmajā lapā ir rakstīts "labākais". o.o |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu paskatīsinies vai kļūsi par Oktobra labāko avu, vēlāk par novembra decembra, janvāra, ja kas tāds polls būs katru mēnesi, 2006 gada septembrī tiks izvirzīts gada labākais avatars.
Un tad es uzcepšu akmenscietu kūku un to uzdāvināšu uzvarētājam, varat pajautāt lastguru cik zobus viņš izlauza ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |