![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nu taa...77. vsk-nosauca, ziemeljvalsts-gjimnaaziju nosauca, humanitaaro-nosauca, rfl-nosauca, 1.gjimnaaziiju- nosauce....
Nju ko...paliek tik RTiigas Kultuuru vsk.....no shejienes gan naaks >< -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Tenjou |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 29-July 05 From: Latvia, Ogre ![]() |
Manuprat no jebkuras skolas, kads atnaks. Kaut ne fanatisma delj, bet kautvai ar interesi uzmest aci, kas, tas tads ir.
Un valsts augstkolas/universitates noteikti, kad ari jamegjina izlimet tadi plakatinji. Piemeram Latvijas Valsts Maxlas Akademijaa. :: Tenjou :: |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
neaizmirstiet pie "Jauno Mediju Kultūras Centrs RIXC" pieliimeet (11. Novembra Krastmala 35). manupraat tur dazhi atnaaktu.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
bet mna taads jautaajums:
vai tad mums nevart piesieties par to ka mees skolaas taapataas liimeejam kaut kaadus plakaatus? -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Kagome @ Sep 30 2005, 07:26) bet mna taads jautaajums: vai tad mums nevart piesieties par to ka mees skolaas taapataas liimeejam kaut kaadus plakaatus? Vispirms ir jāpajautā direktorei utm, vai var karināt. -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 10:40) QUOTE(Kagome @ Sep 30 2005, 07:26) bet mna taads jautaajums: vai tad mums nevart piesieties par to ka mees skolaas taapataas liimeejam kaut kaadus plakaatus? Vispirms ir jāpajautā direktorei utm, vai var karināt. nu, jaa bet ir gadiijies taa ka uzprasa paraadiit atljauju, par plakaatu liimeeshanu ![]() -------------------- |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Es vareetu visas Ogres skolas apliimeet
![]() un veel arii Kjekavaa... tur arii ir dazhas skolas!!! |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Lūdzu rakstiet skolas nosaukumus, jo ņemšu tikai vērā tās kurām jūs te pierakstat nosaukumus.
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
es veel laikam vareetu altonaa arii paaris plakaatus izkarinaat
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja tas tev der, varu iebāzt tos paziņojumus visādās redzamās vietās, ne tikai skolās, mamma ir konduktore tapēc var dabūt dažus iekšā trolejbusos. Varu ielikt bukletus arī kosmētikas izplatītāju žurnālos, piemēram, AVON un Oriflame, (kāds negrib nopirkt kosmētiku?)(tas nav SPAMS,tikai duma piezīme, lai parādītu, ka es runāju nopietni)
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
visu skolu sarakstu kuraas vareeshu izliimeet plakaatus pateiksu kaut kad naakoshnedeelj
![]() man veel ir taada ideja, ka vareetu uztaisiit taadas skreejlabinjas, un centraa iet un dot cilveekiem, kaa tas izklausaas? varbuut uz festu taa ierastos vairaak cilveeku -------------------- |
Nuin |
![]()
|
Es saprotu, ka jūs vēlaties palīdzēt, bet lai izdalītu lapas ar festa infu ir jābūt atļaujai un tas pasc attiecas uz tolejbusiem, tramvajiem un žurnāliem.
Tas viss arī maksā naudu kuras rīkotājiem nav, proti ja jūs maksājat no savas kabatas un organizējat visu reklāmu tad lūdzu. -------------------- |
Kagome |
![]()
|
es tikai taa piedaavaaju... vai tad lapinju izdaliishanai arii vajadziiga atljauja?
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vai dzīvajām reklāmām arī vajadzīga atļauja?
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 19:44) nju, cik man zinaams ar dziivajaam reklaamaam ir liela kjeepa, vajag sponsorus, un arii naudu un veel daudz ko citu. vismaz man taa skjiet ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |