![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vai tad daži no mums nevārētu būt tās dzīvās reklāmas? Es domāju, ka varētu, mani jau tāpat daži uzskata par psihu, tapēc man nav ko zaudēt.
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es laikam tevi nepareizi sapratu par taam dziivajaam reklaamaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi tikai tie pāris cilvēki jāatrod un jājautā ko par to domā Nuin. Varbūt ir kategoriski pret.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
Un kapēc to nevarētu atkārtot. Piemēram es nemaz nezināju, ka tā bija iepriekšējā festa laikā.
Būsi upuris arī šoreiz? Nu lūdzu. *pupy eyes* (Jurchik te nav spama, tu mani sāc biedēt, uzrodies visur kur, es jau esmu stresā) -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es liakam esmu traka, bet es arii buutu ar mieru buut upuris, ja vien tas popularizees anime festu
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Sep 30 2005, 19:04) Ahahah tas anime gajiens bija labais........ ![]() ![]() kaa tad bez taa un mes visi velreiz kļuusim par upuriem ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tigra2 |
![]()
|
Es ESMU traka, un es pavisam noteikti to darīšu, ja varēs. Varbūt tos plakātus taisīsim dažādus. Un cosplejosim to kas attēlots plakātā. piemēram savāksim grupā tos kas kosplejos Inuyashas charus un nesīsim plakātu, kur attēlots Inuyasha, man jau rodas daudzas labas Idejas... ļaujiet īstenot.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Plakātos jābūt tas, ko rādīs festā. Novembris ir auksts mēnesis, tāpēc varbūt vispār pa āru nekas nenotiks. Un upuris es šoreiz laikam nebūšu.
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Sep 30 2005, 19:23) Plakātos jābūt tas, ko rādīs festā. Novembris ir auksts mēnesis, tāpēc varbūt vispār pa āru nekas nenotiks. Ai, to4 tagada nava vasara un ir auksti.... es aizmirsu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 16:48) es tak no galvas nezinu, kaa Ogree visas skolas sauc... dazhus es zinu: Ogres Profesionaalaa Vidusskola Ogres Mezha tehnikums Ogres Gjimnaazija Ogres Maakslas skola ir veel kaadas 3 vai 4as skolas A Kjekavaa: Kjekavas vidusskola Privaatskola "Gaismas tilts 97" Kjekavas muuzikas skola |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
TIGRA! Beidz SPAMot. Un uzdot debiilus jautaajumus. Besii jau. Argh
Bewt anyway - Oki. Es laikam atkartoshos bet te bus saraksts ar skolam kuras varu izlikt: Rigas 100. Vidusskola; Rigas 93. Vidusskola; Rigas 90. Vidusskola; Rigas 84. Vidusskola; Rigas Rainja 8. Vakarskola; 9. vakara mainju vidusskola; Plavnieku Sakumskola; Rigas Pilsetas Plavnieku Gimnazija; Rigas Komercgimnazija; Natalijas Draudzinjas Gjimnazija; Ziemelvalstu Gimnazija; Keguma Komercnovirziena Vidusskola. ~BN~ -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
LU faktulātes kāds ņem priekšā?
Tas būtu ļoti ieteicams. Nu moderno valodu varu paķert es. A kas ir ar pārējām? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Liepājas 1 vsk.
Liepājas 2 vsk. Liepājas 5 vsk. Liepājas 6 vsk. Liepājas 7 vsk. Liepājas 8 vsk. Liepājas 10 vsk. Liepājas 15 vsk. Liepājas 31 vsk. Liepājas 48 vsk. Rīgas Tehniskās Unevirsitātes Liepājas Filiāle Liepājas Pedagoģiskā Akadēmija + stabi, ziņojumu dēļi. ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
man lūdzu 2 plakātinjus tāpat kā pagājušo reizi un ņemšu savu galu priekšā...
![]() ufff...sugoiii, nebūs jākratās uz Ķekavu!!! kāds jau brauc... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |