![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nestreso meiteniit/pusiit (pofig kas nu tu tur esi).
Jaa saucu gan. Nevajag paarjautaat, paarlasi ieprieksheejo postu ja nesaprati. Es saku ka tur taadu ir daudz jo tur taadu IR daudz. Japaana nav tik aprobezota valsts kaa Latvija (nerunaaju par visiem cilveekiem bet par lielaako dalju), kurai viss kas ir jauns un nepiemeerojas veclaiciigajiem standartiem ir kropliigs. Un kaads tur vispaar ir sakars ar anime? ![]() Btw, tieshi taa... Stils ir savaadaaks katram cilveekam. Ja tu to sauc par kropliibu tas noziimee ka nepienjem neko kas atshkjiras no tava viedoklja. QUOTE(Church @ Sep 29 2005, 18:08) Tjip no tava teksta bija jaasaprot tas ka taa gjeerbushies cilveeki kkaadaa zinjaa ir zemaakas kaartas par tevi un paareejiem modes cilveekiem/peleekajai masai? ehh... pag, ko es tur teicu par to shauro redzesloku un aprobezotiibu XD P.s - nu es staigaaju liidziigaa stilaa pagaidaam cilveeki par mani neko nesaka XD ~BN~ -------------------- ![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Šādam stilam patiesībā nav ne vainas, ja vien valkātājs tā vēlas izpaust apkārtējiem savu domāšanu. (Vismaz pēc apģērba var aptuveni noteikt kāda rakstura cilvēks tas ir...) Ļoti krāsains un bērnišķīgs, ja tāda stila cilvēki atrastos uz mūsu ielām, tad tie noteikti tiktu ļoti ievēroti, tikai diemžēl 70% ne tajā pozitīvākajā skatījumā... :/
Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas. -------------------- ![]() "..." |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 29 2005, 18:19) Personīgi es labprāt gribētu, lai arī Latvijā šādā stilā staigātu vairāk cilvēku, tad sabiedrība nebūtu tik pelēcīga un vismaz tā jau esošajā rutīnā parādītos, kas neparasts... Protams, tās ir tikai manas personīgās domas. Sapraata balss ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
nee, nu taadu apgjeerbu vareetu staigaat, bet ja es kaut ko taadu vilktu tad tiki tumshas dreebes, jo piunk kraasa man galiigi nepatiik. un pa stilu, (laikam jau kaads teica) katram cilveekam ir savs stils, kaadaas dreebeec cilveekam ir eerti taa arii vinjs staigaa
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh.. Man patīk! Es līdzīgā stilā staigāju pa mājām, jo gribās katru dienu uzvilkt k-ko citu un krāsainu, ko ārā ejot, jeb uz skolu, vilkt īpaši neprasās.
![]() Bet ja jau tas atgriežas modē, pamazām, pamazām jaw var sākt! ![]() Bet man tur tām meičiņām daudzkas patīk! Smukas drēbes un aksesuāri! ![]() -------------------- |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Jā, varbūt šāda veida cilvēku ir, kas ģērbjās līdzīgā stilā kā šis (Pirmajā postā - links), bet manuprāt, tik un tā pa maz. Pazīstu cilvēkus, kas atteikušies no sava neikdienišķā stila tikai tāpēc, ka citi cilvēki ir izturējušies pret viņiem ļoti neiejūtīgi (kas gan ir maigi teikts!)
Un par rozā krāsu runājot, tas patiesībā ir atkarīgs no tā, kā to rozā krāsā krāsoto apģērbu velk - ja čiksīgi un prasti, var teikt, kā parasti čiksas ģērbjās, tad šī krāsa uzdzen riebumu, bet, ja neordināri un kā piemēru varētu minēt šo stilu, tad manuprāt interesanti un acīm baudāmi! -------------------- ![]() "..." |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 19:10) [color=green]Nestreso meiteniit/pusiit (pofig kas nu tu tur esi). Jaa saucu gan. Nevajag paarjautaat, paarlasi ieprieksheejo postu ja nesaprati. Es saku ka tur taadu ir daudz jo tur taadu IR daudz. Japaana nav tik aprobezota valsts kaa Latvija (nerunaaju par visiem cilveekiem bet par lielaako dalju), kurai viss kas ir jauns un nepiemeerojas veclaiciigajiem standartiem ir kropliigs. Būt snobam ir slikti ![]() /just sayin' -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:32) Buut aprobezotam un bremzeetam ir slikti. Btw, piekriitu tam ko Forgotten memory teica par to roza krasu. ~BN~ -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taadaa apgjeerbaa var staigaat, bet ja piemeeram uz muusu skolu aizies taadaa apgjeerbaa uzreiz izmetiis aaraa no skolas, jo mums laikam bija kaut kaads taads likum, par taadu apgjeerbu. metaalisti muusu skolaa vispaar nevar staigaat ne ar kjeedeem ne ar ko, tikai melnaas dreebees, ja kaut ko taadu uzliks uzreiz pie direktora un vecaakus uz skolu.
-------------------- |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 19:36) tas gan. tāpēc seko pati savam padomam un pieņem to, ka visi neleks kājās un nebļaus sugoi šitādus ērmus ieraudzījuši. mani viņi netraucē, bet tu biji pirmā/ais, kas sāka lamāties. -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:40) tas gan. tāpēc seko pati savam padomam un pieņem to, ka visi neleks kājās un nebļaus sugoi šitādus ērmus ieraudzījuši. mani viņi netraucē, bet tu biji pirmā/ais, kas sāka lamāties. Es to pienjemu, kursh teica ka nepienjemu? Es vnk ciest nevaru, ka cilveeki atvainojos nod.rsh stilu bez normaala pamatojuma. Un kur es saaku lamaaties? neredzu savaa tekstaa neko rupju? Un to Kagome. A bet logjiski. Uz skolu iet maaciities nevis izraadiities ar izskatu (esmu ar visaam chetraam par skolas formaam). Tas tikai noveersh uzmaniibu no maaciibaam. A bet briivajaa laikaa diivainam stilinjam nav ne vainas. ~BN~ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Shoune kaa vienmeer izceljas ar skarbu preteejo viedokli... [No affence...] Kretiiniski... Man pat gribas teikt ka tas ir vienk par spiiti lai pastriideetos or something like that.... tik samaaksloti cilveeki.......... neticu ka tu saaktu bljaut kkaadam barinjam jaunieshu kas izskatiitos taadi kaa tajaa linkaa... tici man vinji te tevi nolinchotu uz vietas... slimniicaa tu pamostos ar labo kaaju lauztu septinjaas vietaas un mugurkaula probleemaam... jaamaak tak pienjmet cilveeks taads kaa vinsh ir...
un riiga vispaar ir bezgaumiigu pretiigu letinju bars.... - O, baigi smukais kreklinjsh! kkapeec tu nekad neesi to uzvilkusi? - Bail ka tik kaads kko nepasaka... nu zin veel pateiks ka es kaut kaada galiigi slimaa un adgruudiis no bara... Thats just stupid... jaamaak izveidot savs bars.... jaapgrozaas cilveeku sabiedriibaa kuri tevi saprot un pienjem tevi taadu kaads esi ar visaam tavaam diivainiibaam... bet tas jau ir pirmajaa kaartaa... Un ja juus no kaut kaa dziivee baidiisieties labi nebuus.. bailes tevi neattiista - bailju paarvareeshana gan... aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu... ![]() P.S. Gomennasai ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... Un tas ir tikai mans viedoklis... -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 16:52) Dazu labu aprobezotu letinju praatinjam pienjemama ir tikai peleeka kraasa vai masveida chiksu/reperu stils, cits nekas pie sirds neiet... BlehMeh ~BN~[/color] lamāšanās ne vienmeer ir piecstāvīga. 'aprobežots' tajā tur kontekstā ir lamuvārds -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tieshi taa ReD_Foxy!!! Katram savs stils! Otakieshi ir savaadaaki, vinji k-kaa izceljas.
Es, protams, nesaku, ka visi otakieshi kkaa crazy gjeerbjas, bet gan... ai nu es nevaru noformuleet. Bet Shoune, kaa parasti, ir preteejs viedoklis... ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:47) Cik mees gudri. Diivaina gan tev izpratne par lamuvaardiem. Bet nu anyway, mees virzaamies pamatiigaa offtopic. To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu). Man taa liekas ka Shounem/i vnk neiztikt bez savas ikdienas striida devas. Cik aizdomiigi, ka vienmer vinjam/ai kkas nepatiik. ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |